Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:59 Bieda szyby i praca gornka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HASAN_SAS Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.04, 18:17 i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnik Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:52 Oglądałem końcówkę i usłyszałem że powinniśmy być dumni, mamy strefę ekonomiczną z bardzo nowymi technologiami i dużo wyższych uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.04, 07:53 Co za wieś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:49 Bardzo ladnie pokazane walory Walbrzycha piekny krajobraz.Ktos to krecil z glowa podobalo mi sie.Bieda ale i nowoczesnosc jaka nas otacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polim Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.04, 08:46 a na końcu ...strefa i wszechobecna w polskich mediach wałbrzyska , zielona, Toyota. Także napewno górnicy z biedaszybów dostana tam robotę. ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gornik Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:23 Zenada ale czeba zyci pszyszloscia .Walbrzych to nie tylko bieda szyby i nie pozwulmy i gnoic to wy macie do nas pretensje ze piszemy o gorniczych problemach ale inaczej sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicio44 Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.04, 21:59 Ale chociaz pare osob z Wałbrzycha ma tam ta prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter_Wawa Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.11.04, 00:07 Sobie laze po forach, szukam czegos o autach i wciagnal mnie jede wątek. Powiedzcie mi, za co Wy tej "walbrzyskiej, zielonej Toyoty" tak nie lubicie? Wszedzie pieja o miejscach pracy i szansie dla Walbzrycha a tu wszyscy wkur... O co chodzi, bo sie pogubilem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.11.04, 09:40 Musisz tu mieszkac zeby zrozumiec. Robia propagande taka jak za komuny. Mam kumpla w Olsztynie i drugiego w Bydgoszczy to nawet tam była ankieta na stanowiska robotnicze. Wiec walbrzych nic nie ma z tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:10 Komuna dawala prece a tu odwrotnie u dzwi twoich stoje.A moze jakis test czy tejtes Polak.Polak nie szanuje siebie samego jak insza wladze.Wizy do USA smieszne ale prawdziwe.Dlatego sa bieda szyby . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 00:00 A bo to taka nasza specjalnosc. Ludzie zamiast byc dumni to jeszcze opluwaja... Lepiej zeby tej toyoty nie bylo to kazdy by mial po rowno - a tak czesc ma lepiej i jest problem... A zawsze wszyscy mieli po rowno, qrna ale fajowo bylo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 00:04 wiesz co, sam jestes zenada. jak tobie sie nie udalo to chociaz nie opluwaj innych. kazdy moze sprobowac. powiem ci co by bylo bez strefy - 6 000 miejsc pracy mniej... przemysl to zanim zaczniesz nazywac zenada miejsca pracy w strefie bo pokazujesz ze swoich ziomali nie szanujesz Odpowiedz Link Zgłoś