Dodaj do ulubionych

1tv program o Walbrzychu.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:59
Bieda szyby i praca gornka.
Obserwuj wątek
    • Gość: HASAN_SAS Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.04, 18:17
      i co?
      • Gość: dolnik Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:52
        Oglądałem końcówkę i usłyszałem że powinniśmy być dumni, mamy strefę
        ekonomiczną z bardzo nowymi technologiami i dużo wyższych uczelni.
        • Gość: HASAN_SAS Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.04, 07:53
          Co za wieś!
    • Gość: Mi Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:49
      Bardzo ladnie pokazane walory Walbrzycha piekny krajobraz.Ktos to krecil z
      glowa podobalo mi sie.Bieda ale i nowoczesnosc jaka nas otacza.
      • Gość: polim Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.04, 08:46
        a na końcu ...strefa i wszechobecna w polskich mediach wałbrzyska , zielona,
        Toyota. Także napewno górnicy z biedaszybów dostana tam robotę. ŻENADA!!!
        • Gość: gornik Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:23
          Zenada ale czeba zyci pszyszloscia .Walbrzych to nie tylko bieda szyby i nie
          pozwulmy i gnoic to wy macie do nas pretensje ze piszemy o gorniczych
          problemach ale inaczej sie nie da.
        • Gość: Wicio44 Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.04, 21:59
          Ale chociaz pare osob z Wałbrzycha ma tam ta prace.
        • Gość: Peter_Wawa Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.11.04, 00:07
          Sobie laze po forach, szukam czegos o autach i wciagnal mnie jede wątek.
          Powiedzcie mi, za co Wy tej "walbrzyskiej, zielonej Toyoty" tak nie lubicie?
          Wszedzie pieja o miejscach pracy i szansie dla Walbzrycha a tu wszyscy wkur...
          O co chodzi, bo sie pogubilem?
          • Gość: ufo Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.11.04, 09:40
            Musisz tu mieszkac zeby zrozumiec. Robia propagande taka jak za komuny. Mam
            kumpla w Olsztynie i drugiego w Bydgoszczy to nawet tam była ankieta na
            stanowiska robotnicze. Wiec walbrzych nic nie ma z tej firmy.
            • Gość: mi Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:10
              Komuna dawala prece a tu odwrotnie u dzwi twoich stoje.A moze jakis test czy
              tejtes Polak.Polak nie szanuje siebie samego jak insza wladze.Wizy do USA
              smieszne ale prawdziwe.Dlatego sa bieda szyby .
          • Gość: xyz Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 00:00
            A bo to taka nasza specjalnosc. Ludzie zamiast byc dumni to jeszcze opluwaja...
            Lepiej zeby tej toyoty nie bylo to kazdy by mial po rowno - a tak czesc ma
            lepiej i jest problem... A zawsze wszyscy mieli po rowno, qrna ale fajowo bylo!!!
        • Gość: xyz Re: 1tv program o Walbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 00:04
          wiesz co, sam jestes zenada. jak tobie sie nie udalo to chociaz nie opluwaj
          innych. kazdy moze sprobowac. powiem ci co by bylo bez strefy - 6 000 miejsc
          pracy mniej... przemysl to zanim zaczniesz nazywac zenada miejsca pracy w
          strefie bo pokazujesz ze swoich ziomali nie szanujesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka