Gość: HASAN_SAS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.04, 15:58 www.nasz.walbrzych.pl/?wczytaj=walbrzych/historia/b-17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek354 Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM 11.12.04, 18:03 Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a): > www.nasz.walbrzych.pl/?wczytaj=walbrzych/historia/b-17 A może w przyszłości postawić tam jakiś obelisk czy głaz pamiątkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM 11.12.04, 18:16 ja jestem calym sercem za!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:49 Nie chcę komentować propozycji,przytoczę tylko zasłyszane określenie:"Polska,jest to jedyny kraj na świecie gdzie buduje się najwięcej kościołów i pomników - a najmniej domów(mieszkalnych-przyp.mój),szkół i szpitali.Temat rzeka-a miało być tak pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinia Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.04, 21:34 No to funduj mieszkania biedocie. Ja wole fundowac sobie. I zostanie mi juz tylko na pomnik. Kosciolow nie lubie, wiec sie nie dorzuce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:11 swinia napisał(a):>No to funduj mieszkania biedocie..........Nic nie mówiłem o fundowaniu,tylko o budowie,a przyznasz że to jest różnica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinia Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.04, 15:26 >..........Nic nie mówiłe > m o > fundowaniu,tylko o budowie,a przyznasz że to jest różnica!!! Przyznam. Jednak mam wrazenie, ze tym domyslnym budujacym w Twoim poscie jest panstwo, czyli podatnicy. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 09:27 Do "swini"-oczywiście że tak.Mam na myśli państwo! Chyba za to, że zabiera mi i innym zwykłym obywatelom(którzy nie mają możliwości płacenia podatków w "rajach podatkowych")prawie 80% moich zarobków w formie jawnych i ukrytych podatków,winno dać nam coś w zamian! Jedną z tych rzeczy są mieszkania tzw."komunalne"-oczywiście dla płacących czynsz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pocztex SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.04, 19:50 Ej, cos mi sie wydaje, ze to nie jest watek polityczno-spoleczny tylko dotyczacy zupelnie czegos innego ! Kto wie cos wiecej na temat dokladnego miejsca katastrofy samolotu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:44 a ja wiem ,i nie powiem .Jakies 2 lata temu w GW byl przedruk z jakiejs gazety lotniczej własnie o B17. Mam pewne wspomnienia z dziecinstwa ktorymi podzieliłam sie z autorem tego art. Niestety narazei nie mam wiadomosci co dalej z ta fortecą Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM !!! 15.12.04, 21:54 Gość portalu: slepajula napisał(a): > a ja wiem ,i nie powiem . Ja też się dziś dowiedziałem co nieco. Znam w przybliżeniu miejsce upadku samolotu ale pojde "poszperac" w weekend, w tygodniu nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.05, 16:47 Gość portalu: slepajula napisał(a): > a ja wiem ,i nie powiem . Samolot spadł w najbliższych okolicach Sobięcina, prawda slepajula? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pocztex Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.04, 13:20 Gość portalu: HASAN_SAS napisał(a): > www.nasz.walbrzych.pl/?wczytaj=walbrzych/historia/b-17 Podobnie jest tu: www.twoje-sudety.pl/cgi-bin/sudety/sudety.cgi?www=aktualnosci_w.html&news=5246 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.04, 18:59 Hasan Sas gratuluję!Rzadko udaje się przeczytać tak ciekawą historię zamiast głupawych uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:09 Podpisuje się pod powyszym postem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.05, 11:26 www.walbrzych.biz/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=Ciekawostki&show=1045 Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM 25.03.05, 14:13 Czy moge prosic o jakis kontakt z panem Krzysztofem Kobusińskim? Wiem gdzie byl grob w lesie na konradowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:54 www.walbrzych.biz/?wczytaj=walbrzych/historia/b-17 tu jest e-mail i nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: SUPER FORTECA B-17 NAD WAŁBRZYCHEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:43 zle ten temat długo zyje,ciekawe kiedyAmerykanie rozpoczna badania?1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Amerykanie szukają grobów swoich pilotów IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.05, 14:34 ...w piątek :) www.walbrzych.biz/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=558 Tutaj poprawiony link do opracowania z portalu Nasz Wałbrzych: www.walbrzych.biz/?wczytaj=historia/b-17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: Amerykanie szukają grobów swoich pilotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:07 o znowu wraca temat !1 ciekawa jestem czy cos znajdą. Żywię nadzieję ze zaraz dasz znac .. . ale i tak pojde sprawdzic osobiscie czy byli No to pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS .................................................. IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.05, 09:23 www.walbrzych.biz/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=569 Odpowiedz Link Zgłoś