17.03.05, 21:32
a ty wiesz hasan ze moja babcia z domu miala na nazwisko sas? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: HASAN_SAS Re: do hasana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:14
      Moze jest jakies pokrewienstwo :)
      • pressforum Re: do hasana 18.03.05, 11:25
        a ty jestes sas z urodzenia czy z wyboru?
        • ledwozipie Re: do hasana 18.03.05, 11:40
          Hasan, czy to ty?? :-))
          www.galatasaray.org.tr/english/superleague/team/hasan.asp?p_id=11&bid=11
          • pressforum Re: do hasana 18.03.05, 11:58
            :) no hasan ja nie wiedzialem... ujawnij sie!!!
            • Gość: HASAN_SAS Ujawniam się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:37
              Parenaście lat temu mój szwagier (jeszcze wtedy nim nie był) nazwał mnie Hasan
              na cześć bohatera bajki do którego byłem podobny (brak jedynki w uzębieniu), a
              Sas sobie sam dodałem po któryś mistrzostwach świata w piłce nożnej.

Może Wy wyjaśnicie pokrótce genezę swoich pseudonimów???
              • Gość: aaaaaaaa Re: Ujawniam się ;) IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 18.03.05, 14:35
                Nie masz jedynki?
                • Gość: HASAN_SAS Re: Ujawniam się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:05
                  to byly mleczki :)
                  • Gość: HASAN_SAS Re: Ujawniam się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:06
                    mleczaki
                    • Gość: maja Re: Ujawniam się ;) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.05, 18:29
                      Sas - polski herb szlachecki. W polu błękitnym złoty półksiężyc, zwrócony
                      barkiem ku dołowi, nad nim - pomiędzy dwoma złotymi, sześcioramiennymi gwiazdami
                      - srebrna strzała skierowana grotem ku górze. Związany z rodami wołoskimi
                      (Dragowie-Sasowi).

Dla mnie SAS jest ok.

Ciekawsze sa dla mnie inne nicki ????
                      • koza16 Re: Ujawniam się ;) 18.03.05, 23:33
                        na przyklad jakie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka