pressforum 17.03.05, 21:32 a ty wiesz hasan ze moja babcia z domu miala na nazwisko sas? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HASAN_SAS Re: do hasana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:14 Moze jest jakies pokrewienstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: do hasana 18.03.05, 11:25 a ty jestes sas z urodzenia czy z wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: do hasana 18.03.05, 11:40 Hasan, czy to ty?? :-)) www.galatasaray.org.tr/english/superleague/team/hasan.asp?p_id=11&bid=11 Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: do hasana 18.03.05, 11:58 :) no hasan ja nie wiedzialem... ujawnij sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Ujawniam się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:37 Parenaście lat temu mój szwagier (jeszcze wtedy nim nie był) nazwał mnie Hasan na cześć bohatera bajki do którego byłem podobny (brak jedynki w uzębieniu), a Sas sobie sam dodałem po któryś mistrzostwach świata w piłce nożnej. Może Wy wyjaśnicie pokrótce genezę swoich pseudonimów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: Ujawniam się ;) IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 18.03.05, 14:35 Nie masz jedynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ujawniam się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:05 to byly mleczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Ujawniam się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:06 mleczaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Ujawniam się ;) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.05, 18:29 Sas - polski herb szlachecki. W polu błękitnym złoty półksiężyc, zwrócony barkiem ku dołowi, nad nim - pomiędzy dwoma złotymi, sześcioramiennymi gwiazdami - srebrna strzała skierowana grotem ku górze. Związany z rodami wołoskimi (Dragowie-Sasowi). Dla mnie SAS jest ok. Ciekawsze sa dla mnie inne nicki ???? Odpowiedz Link Zgłoś