Dodaj do ulubionych

Dr A. Jastrzębski!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 21:44
Pomyślałam sobie ,skoro inne miasta mają ranking najlepszych ginekologów a my
co gorsze miasto???!!!Drogie kobietki jeśli uważacie z jakiś względów,że ów
dr Jastrzębski jest super- to proszę o wpisanie się i krótki komentarz.Obecne
pacjentki i byłe i wszystkie wałbrzyszanki[panowie również piszcie] , czekam
na wasze opinie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sisi Re: Dr A. Jastrzębski!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 09.04.05, 07:41
      To juz bylo kochaniutka, ale jezeli chcesz to prosze bardzo.
      Pan doktor Szczepanski z Salus. Wspanialy lekarz.
      • koza16 Re: Dr A. Jastrzębski!!! 09.04.05, 10:32
        to nie tylko wspanialy lekarz ale i swietny czlowiek!
        • Gość: Ewka Re: Dr A. Jastrzębski!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 09.04.05, 12:20
          Bo się posikacie ze szczęścia...
          • arek354 Re: Dr A. Jastrzębski!!! 09.04.05, 17:15
            Gość portalu: Ewka napisał(a):

> Bo się posikacie ze szczęścia...

Ewka, nie zmieniaj tematu. Piszemy tu o ginekologach, nie urologach ;)
            • Gość: Ewka Re: Dr A. Jastrzębski!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 09.04.05, 23:47
              W naszym wypadku to akurat mała różnica...
              • Gość: Pani Mariola Re: Dr A. Jastrzębski!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.04.05, 11:38
                Gość portalu: Ewka napisał(a):

> W naszym wypadku to akurat mała różnica...

Tak mała jak picie w Szczawnicy od szczania w piwnicy? :D
                • arek354 Re: Dr A. Jastrzębski!!! 10.04.05, 11:44
                  > > W naszym wypadku to akurat mała różnica...
                  >
                  > Tak mała jak picie w Szczawnicy od szczania w piwnicy? :D

Albo kamień węgielny od węgla kamiennego ;)
                  • Gość: Zyta Re: Dr A. Jastrzębski!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 10.04.05, 13:40
                    Uważaj Ewciu, żeby ci się ginekolog z proktologiem nie pomylił. Różnica trochę
                    większa i doznania nieco głębsze. Ale co kto lubi...
    • Gość: gosieńka Re: Dr A. Jastrzębski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:58
      Tak się zastanawiam o czy ten post jest? Albo jestem głupia albo pijana?
      Załóżcie inny post i wtedy będziecie mogli się wyżyć!!Brak szacunku i kultury
      dla innych!!
      • Gość: Monica Re: Dr A. Jastrzębski!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 10.04.05, 20:19
        Który lepszy? Śleboba, Jastrzębski, Szymczyk czy Szczepański, a moze Puskarz?
        Bo ja się jakoś zdecydować nie mogę. A słyszał ktoś może opinie o dr.Denko?
        • Gość: gosieńka Re: Dr A. Jastrzębski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:42
          Monica, z tym Denko to jest tak.Byłam Jego pacjentką troszke czasu- do momentu
          Jego wypadku.Wtedy przestał pracować w szpitalu i Jego praktyka też była pod
          znakiem?. Trzeba przyznać ,że stracił to COŚ.Wiesz, moją przyjaciółkę leczył
          długo [w wyniku odchudzania sknociła cały uk.hormonalny itp. .]recepty wynosiły
          po 300zł, była u kresu sił-wtedy kazałam Jej iść do A.Jastrzębskiego.Mówie, idź
          On ma rękę do ciąż , do ratowania wielu istnień, wyciąga z chorób jak nikt
          inny.I poszła- za chwil pare urodzi SYNA!!!Moją córe też uratował przed szybkim
          przyjściem na świat[gdyby nie ON-niewiadomo co by było], waga 4kg-56cm!!!Będę
          Mu wdzięczna do końca moich dni!!!
    • Gość: Asiek Re: Dr A. Jastrzębski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:33
      Spotkałam sie z opiniami dobrymi i złymi na temat owego lekarza. Ja osobiście
      miałam duże problemy zdrowtne i pomogł mi Dr Bojarski, uważam że jest konkretny
      i sympatyczny. Nie bagatelizuje żadnych problemów, jestem z niego zadowolona
      pozdrwionka;)
    • Gość: MoOps Re: Dr A. Jastrzębski!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.05, 15:43
      Ja usłyszałam kiedyś o dr Jastrzębskim, że "idzie na ilość a nie jakość" - sama
      na szczęście zweryfikowałam to zdanie, bo godzinne badanie w gabinecie
      ginekologicznym, jakie u niego przeszłam to raczej rzadkość...Teraz wszystkim
      znajomym go polecam i mam nadzieję że będą równie zadowolone z wizyt u niego
      jak ja.
    • Gość: elka a może Prajzner? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 11.04.05, 16:56
    • Gość: Mariola Re: Dr A. Jastrzębski!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 12.04.05, 15:21
      Ja jestem bardzo zadowolona z opieki medycznej dr Jastrzębskiego. Pomógł mi
      wyleczyć moją niepłodność. Przyjemny gabinet blisko domu (nie trzeba zbyt długo
      wyczekiwać na korytarzu), uśmiechnięty lekarz, za każdym razem robi usg.
      Złego słowa też nie dam powiedzieć o dr Śleboda, który zawsze nawet o północy
      rozmawia z pacjentką o wszystkim tak jakby była pierwsza tego dnia, zawsze dba
      o badanie piersi (co w porównaniu z innymi lekarzami w Wałbrzychu to niebywała
      rzadkość). Tyle że to czekanie bez końca w poczekalni, bo pani poumawiała po 6
      osób na 1 godzinę...
    • Gość: TU124 Może już dosyć... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 12.04.05, 22:50
      Forum służy wymianie poglądów, a nie lichej kryptoreklamie.Wypisujecie głupoty
      aby wywołać temat, a potem powstaje ranking zawodowy lekarzy, fryzjerów i in.
      Dajecie się wciągać w zabawę, którą często początkują sami zainteresowani, aby
      wzrosło zainteresowanie nimi. Proste i skuteczne.
      • Gość: 666 Re: Może już dosyć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 23:10
        Spadaj !!!Zazdrosna bo nikt cie nie chce bodnąć???Wyglądasz jak zepsuty
        pasztet!!!
      • Gość: siema Re: Może już dosyć... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 13.04.05, 07:49
        Skoro sa dobrzy w tym co robia to dlaczego nie robic im reklamy.
        Wszyscy maja prawo do dobrej opieki medycznej.
        I takie dzielenie sie informacjami dla mnie jest ok.
        Nie kazdy na tym forum politykami zyje.
        Pozdrawiam
      • koza16 Re: Może już dosyć... 13.04.05, 09:53
        a swoja droga to piekny samolot......
        • Gość: ppp do Pajaca Kozy111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 13:15
          Trafiłem... tam był mój cel! Cała Polska pada za śmiechu z tego
          Twojego "Trafiłem...!!!Zmień to chłopie, bo ludzie myślą, że w Wałbrzychu
          mieszkają same ciołki!!!!
          • koza16 Re: do Pajaca Kozy111 13.04.05, 14:23
            To powiedz im ze nie mieszkam w wchu! Pozdrawiam. Poza tym to nie moje tylko
            Stanislwa Jerzego Leca. Nie wiedzialem ze jestem taki slawny? Fajnie!
            A tak btw to nie masz wiekszych zmartwien?
          • analysis Re: do Pajaca Kozy111 13.04.05, 14:23
            Gość portalu: ppp napisał(a):

> Cała Polska pada za śmiechu z tego Twojego "Trafiłem...!!!

Nie zauważyłem. Pisali gdzieś?

> Zmień to chłopie, bo ludzie myślą, że w Wałbrzychu mieszkają same ciołki!!!!

Jak na razie to czytając takie idiotyczne posty jak Twój włącza się obstrukcja.
            Każdy ma prawo do swojego statusu, jeśli nie obraża on innych. Wyluzuj.

moose
            • Gość: gurnik Re: do Pajaca Kozy111 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.04.05, 20:40
              Moja rzona ma wysieki i krfawienia ropne z pochwy, ktory z ginekologuw bedzie
              najleprzy?
              • Gość: Ja Re: do Pajaca Kozy111 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 14.04.05, 21:04
                Zdzisiek - hydraulik.
    • Gość: Maja Re: Dr A. J.!!!-TYLKO NIE ON!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.04.05, 13:27
      Niedawno urodziłam dziecko, prowadzacym był ów A.J. (lek. med tytułu dr się nie
      dorobił) i "dzięki" niemu moje dziecko o mało nie umarło!!!! Ten niby cudowny
      lekarz nie zauwazył że dziecko przez ostatnie 3 miesiące ciąży nie rośnie, nie
      zauważył ze pempowina jest za cienka a jak stwierdził ze tętno dziecka jest
      słabe to kazał przyjechać do szpitala DOPIERO ZA 4 DNI!!!! Przyjechałam a on
      stwierdził, ze musi już jechać. Tego samego dnia wyladowałam na porodówce i
      cięciem cesarskim wyjęto moje dziecko, które tym samym rozpoczęło walkę o
      życie!!! Żyje dzięki dr Fiszkalowi i to on jest najlepszym lekarzem
      ginekologiem i to jest opinia większości pacjentek szpitala nr 1 w W-chu!!! Dr
      Fiszkal był zszokowany ze pan A.J. w taki sposób prowadził mnie, ze tyle rzeczy
      zaniedbał i powiedział mi, ze gdyby nie moj przyjazd do szpitala to byłoby po
      dziecku. A tak na marginesie to mój mały leżał 1,5 miesiąca w szpitalu, urodził
      się z wagą 2200 a wg pana A.J. cztery dni przed porodem miał wazyc ponad 3kg!!!
      • Gość: ### DO Maji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:44
        To są oszczerstwa,że Jastrzębski rzekomo nie dorobił sie tytułu "dr"!!!Jak nie
        wiesz to nie pisz bzdur moje droga, a szczerze to co miesiąc GO odwiedzałaś??Co
        z Ciebie za kobieta???To TY byłaś w ciąży a nie ON!!!I TY powinnaś czuć ,co się
        z Tobą dzieje!!!Wybacz lekarze to nie Pan Bóg!!!!Jak łatwo kogoś oskarżać, tak
        się składa,że pracuje z Nim-wsydź się za siebie!!!
        • Gość: Morel Re: DO Maji!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 15.04.05, 16:21
          Czyżby położna niejednokrotnie przełożona, w obronie "swojego doktora" ?
          • Gość: 7 Do Morela!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 17:13
            Wy jesteście na tym forum wszyscy ograniczeni-nie ma co to przecież Wałbrzych!!!
            • analysis Re: Do Morela!!! 15.04.05, 17:16
              Gość portalu: 7 napisał(a):

> Wy jesteście na tym forum wszyscy ograniczeni-nie ma co to przecież Wałbrzych!!
              > !
              Won trollu!
              • kawa_inka1 włos się jeży na głowie 15.04.05, 17:30
                jak czytam wasze wpisy! Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia i
                taki "ranking" ginekologów do NICZEGO konstruktywnego nie doprowadzi! Można się
                zasugerować opinią koleżanki, mamy, ciotki, forumowiczki ale i tak od SAMEJ
                KOBIETY zależy czy pasuje ten czy inny lekarz!
                Kobiety i faceci w tym wątku! Dajcie na wstrzymanie! To że spodnie wspaniale
                leżące na przyjaciółce nie oznacza że na mnie będą leżaly równie wyśmienicie!
                • analysis Re: włos się jeży na głowie 15.04.05, 17:50
                  kawa_inka1 napisała:

> Kobiety i faceci w tym wątku! Dajcie na wstrzymanie! To że spodnie wspaniale
                  > leżące na przyjaciółce nie oznacza że na mnie będą leżaly równie wyśmienicie!

Zgadzam się.
                  Wszystkie te rankingi na wszelakich forach, te mądre porady i diagnozy najlepiej
                  przyrównać do rozmowy mam przy piaskownicy. Anonimowość wyklucza z założenia
                  ekspertów więc kierowanie się radami znad piaskownicy doprowadzić może do
                  przysłowiowych "trampek w środku zimy na nogach". Po to się ma rozum, by się nim
                  sprawnie posługiwać, czego forumowiczom życzę.
                  Czas chyba zamknąc ten rozmydlony wątek. Szkoda nazwiska p. doktora, który
                  skądinąd jest ciepłym i porządnym człowiekiem.

moose
                  • Gość: Luiza2 Re: włos się jeży na głowie IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 15.04.05, 21:06
                    W przychodni na Uczniowskiej przyjmuje dr Gburek.
                    Tak tylko... jakby ktoś chciał wiedzieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka