pressforum 17.04.05, 17:26 Czy ktos pamieta zespol Bizzare? druga polowa lat 80. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Y Re: Bizzare IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 17.04.05, 17:51 Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Bizzare 17.04.05, 19:56 pressforum napisał: > dzieki :) Pamiętam :) Zwłaszcza "Biszkoptów" :) A czy Mariusz Borowski na basie też grał w Bizzare? Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Bizzare 17.04.05, 21:06 nie tylko tomek biszkowiecki. ja robilem za teksciarza. ciekaw jestem co ze slawkiem ciepielewskim (saxofon) i mietkiem (drums) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damadama z beznyna Re: Bizzare IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.05, 07:48 zdaje sie ze widzialem ich koncert w Jarocinie (chyba nawet na duzej scenie tylko w dziwnych godzinach). Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Bizzare 18.04.05, 12:17 tak bylismy w jarocinie, a wjakich godzinach? nie pamietam, bo to byl 1988 r. ale tam gazda godzina byla dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damadama z benzyna Re: Bizzare IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.05, 13:26 Mie bardzo pamietam, ale zdaje sie jakos zaraz po poludniu. Z tego co kojarze to nie bylo atmosfery bo bylo jasno, a ludzie raczej na etapie przemieszczania sie z malej sceny. Chociaz sam fakt wystepu na duzej scenie to juz byl pozytyw. Musialbym kuknac czy nie mam zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Bizzare 18.04.05, 14:56 jakbys miala zdjecie to zrobie prawie wszystko zeby je miec. moglabys zeskanowac i przeslac mi??? bracia blizniacy biszkowieccy - bass i trabka sa w nowym jorku, cygan - git. rytmiczna, mieszka na teneryfie, cudak - wokal, widywalem go w gdansku pare lat temu. co do reszty to nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damadama z benzyna Re: Bizzare IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.05, 15:10 No coz ktorys raz z kolei, ktos bierze mnie na forum za kobiete :)to urocze Zdjec poszukam, tylko byly kiepsciutkiej jakosci to mowie od razu. Jednego z biszkowieckich pamietam, bo zdaje sie on z calej rodziny pojechal do USA jako ostatni. Wokaliste chyba pamietam, wysoki blondyn. Reszty nie bardzo. Czy oni grali na koncercie w Ksiazu (zamek) kiedy grala Gardenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Bizzare 18.04.05, 19:22 oj co do gardenii to nie pamietam. sorki ze cie zniewiescilem he he. wysoki blondyn tak to cudak - wokalista. potem byl barmanem w gdansku ;) pewien okres bizzaru, jakis rok, mi wypadl z chronologii, bo wyjechalem wtedy z walbrzycha. w ksiazu pamietam impreze na ktorej bizzare gral z zyo czy jakos tak. taka kapela byla. kawalki wspomnien z czasow bizzare mozna znalezc na moim blogu walbrzych.blox.pl potem cudak reaktywowal na krotko bizzare z kolega mujstra czy jakos tak ten gosc mial na nazwisko. ale to juz bylo co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damadama z benzyna Re: Bizzare IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.04.05, 08:27 Rzeczywiscie to bylo ziyo. Niestety, na zdjecia bedziesz musial poczekac, zebym znalazl czas na ich odnalezienie, na razie znalazlem tylko te z malej sceny, a chwilowo dysponuje mala iloscia wolnego czasu. Cierpliwosci. A nie wiesz czy nie grali koncertu w lokalu u harcerzy naprzeciwko cmentarza (przemyslowa)? Tak mi cos swita jakies zdjecie,ale nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damadama z benzyna Re: Bizzare IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.04.05, 08:33 Oli qrwa to ty ???????????????????? :)przepraszam za wyrazenie "jezeli jest bog to dlaczego go nie ma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damadama z benzyna Re: Bizzare IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.04.05, 10:48 Swoj :) ale wolalbym to przeniesc na mejle po pierwsze, zeby nie przeszkadzac innym a po drugie z powodu mojego fanklubu. Mam wrogow tyle ile dam rady uniesc :) Ales mnie zaskoczyl przy poranku... Odpowiedz Link Zgłoś