Gość: Asiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:43 Zastanawiam się czy kazdy tak mocno przechodzi pisanie pracy mgr? Dla mnie jest to koszmar, jakies obawy a z drugiej strony satysfakcja Pozdrawiam wszystkich magistrantów;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek Re: Praca magisterska IP: *.dami.pl 01.05.05, 10:58 No i słusznie. Wszystko zależy jak się podchodzi do kwestii studiowania. Jeśli masz takie podejście to na pewno bedą z Ciebie ludzie no i gratuluję oceny 5 :) Jaki temat pracy jeśli można wiedzieć? Ja swoją pracę w zeszłym roku tworzyłem przez okres 10 miesięcy gdzie przez 6 miesięcy siedziałem nad nią po minimalnie 6h dziennie - koszmar, depresja, łzy a później niesamowita satysfakcja. :) Pozdrawiam Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: Praca magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 10:01 Studiuje a raczej koncze terapie pedagogiczna a prace pisze o rodzinie, szkoda tylko ze jakos nie moge sie za nią zabrac;( a jeszcze teraz sesja brr koszmar A swoja drogą dziekuje za opis swoich przezyc, mysłałam ze jestem jedna i gratuluje tytułu, mi brakuje jeszcze dwoch miesięcy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ice Re: Praca magisterska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.05, 18:36 Asiek praca mgr to nie tragedia :-) grunt to odpowiednio dobrana literatura i "zmysł selekcji najwazniejszych faktów" ,ale cóz ja swoją "licencjat" pisałem 2 miesiące mgr pisze 3 miesiace i jestem przy końcu Powodzenia na obronie Pozdrawiam mgrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Praca magisterska IP: *.dami.pl 05.05.05, 19:57 Wszystko uzależnione jest Panie Ice w jakiej uczelni pisze się takową pracę. W przypadku niektórych prac nie stworzono jeszcze literatury do danych zagadnień i wtedy pisanie pracy staje się naprawdę dużym wyzwaniem. Męczące na pewno to jest ale później jaka satysfakcja. Pozdrawiam Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: Praca magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:48 Dziękuje za słowa otuchy, jakoś mi idzie, mam za sobą już licencjat, więc mam nadziej ze bedzie z gorki Pozdrawiam serdecznie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiercioch Re: Praca magisterska IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 06.05.05, 13:46 > Wszystko uzależnione jest Panie Ice w jakiej uczelni pisze się takową pracę. W przypadku niektórych prac nie stworzono jeszcze literatury do danych zagadnień. slusznie, ale to nawet nie uczelnie chodzi - ale wlasnie o konkretne tematy. pamietam... chcialem pisac prace z KONKRETNEGO tematu, wlasnie takiego z ktorego 2-3 lata temu po polsku byla 1 (slownie: jedna) ksiazka, trzeba bylo jezyki podszkolic i brnac dalej. ale promotorka stwierdzila, ze ona specjalizuje sie w czyms innym, 'no ale skoro pan chce to prosze; choc ja nie bede panu mogla pomoc'. prace napisalem, oddalem jej do sprawdzenia - a ona stwierdzila: 'jak juz panu mowilam, ja sie na tym nie znam... jesli pan chce - prosze oddac do recenzji. moze bedzie 5, a moze 2'. :))) Odpowiedz Link Zgłoś