Dodaj do ulubionych

Praca magisterska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:43
Zastanawiam się czy kazdy tak mocno przechodzi pisanie pracy mgr? Dla mnie
jest to koszmar, jakies obawy a z drugiej strony satysfakcja

Pozdrawiam wszystkich magistrantów;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: Praca magisterska IP: *.dami.pl 01.05.05, 10:58
      No i słusznie. Wszystko zależy jak się podchodzi do kwestii studiowania. Jeśli
      masz takie podejście to na pewno bedą z Ciebie ludzie no i gratuluję oceny 5 :)
      Jaki temat pracy jeśli można wiedzieć?

Ja swoją pracę w zeszłym roku tworzyłem przez okres 10 miesięcy gdzie przez 6
      miesięcy siedziałem nad nią po minimalnie 6h dziennie - koszmar, depresja, łzy a
      później niesamowita satysfakcja. :)

Pozdrawiam

Przemek
    • Gość: asiek Re: Praca magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 10:01
      Studiuje a raczej koncze terapie pedagogiczna a prace pisze o rodzinie, szkoda
      tylko ze jakos nie moge sie za nią zabrac;( a jeszcze teraz sesja brr koszmar
      A swoja drogą dziekuje za opis swoich przezyc, mysłałam ze jestem jedna i
      gratuluje tytułu, mi brakuje jeszcze dwoch miesięcy
      Pozdrawiam
      • Gość: Ice Re: Praca magisterska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.05, 18:36
        Asiek praca mgr to nie tragedia :-) grunt to odpowiednio dobrana literatura i
        "zmysł selekcji najwazniejszych faktów" ,ale cóz ja swoją "licencjat" pisałem 2
        miesiące mgr pisze 3 miesiace i jestem przy końcu Powodzenia na obronie
        Pozdrawiam mgrów
        • Gość: Przemek Re: Praca magisterska IP: *.dami.pl 05.05.05, 19:57
          Wszystko uzależnione jest Panie Ice w jakiej uczelni pisze się takową pracę. W
          przypadku niektórych prac nie stworzono jeszcze literatury do danych zagadnień i
          wtedy pisanie pracy staje się naprawdę dużym wyzwaniem. Męczące na pewno to jest
          ale później jaka satysfakcja.

Pozdrawiam

Przemek
          • Gość: asiek Re: Praca magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:48
            Dziękuje za słowa otuchy, jakoś mi idzie, mam za sobą już licencjat, więc mam
            nadziej ze bedzie z gorki
            Pozdrawiam serdecznie;-)
          • Gość: Wiercioch Re: Praca magisterska IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 06.05.05, 13:46
            > Wszystko uzależnione jest Panie Ice w jakiej uczelni pisze się takową pracę.
            W przypadku niektórych prac nie stworzono jeszcze literatury do danych
            zagadnień.
            slusznie, ale to nawet nie uczelnie chodzi - ale wlasnie o konkretne tematy.
            pamietam... chcialem pisac prace z KONKRETNEGO tematu, wlasnie takiego z
            ktorego 2-3 lata temu po polsku byla 1 (slownie: jedna) ksiazka, trzeba bylo
            jezyki podszkolic i brnac dalej. ale promotorka stwierdzila, ze ona
            specjalizuje sie w czyms innym, 'no ale skoro pan chce to prosze; choc ja nie
            bede panu mogla pomoc'. prace napisalem, oddalem jej do sprawdzenia - a ona
            stwierdzila: 'jak juz panu mowilam, ja sie na tym nie znam... jesli pan chce -
            prosze oddac do recenzji. moze bedzie 5, a moze 2'.
            :)))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka