Gość: malwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:08 Kto chodzi do bohemy i jak oceniacie ten lokal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxd Re: BOHEMA !!! IP: 81.168.209.* 10.05.05, 09:29 podła, śmierdząca nora !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: BOHEMA !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.05.05, 09:36 Straszna lipa... Nie wiem jak można tam miło czas spędzać ?? Wogóle w centrum nie ma normalnego lokalu. Bohem tak jak i Archeo nadają się do zamknięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:16 No a ,,Młynek"?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: BOHEMA !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.05.05, 15:21 A gdzie to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:43 Na ulicy Młynarskiej". Niedaleko Akademii Ekonomicznej. p.s. sorki za tak ,,wczesną" odpowiedź;]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooski Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:24 Kiedys to była prawdziwa knajpa, miała swooj nastrooj. A teraz od kiedy sie przeniesli to dno! Za to Smyczek całkiem nieźle, widać, że miejsce (filharmonia) daje duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula i Grześ Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:42 da mnie Bohema jest w porzo. nie jest to lokal dla prostaków z ulicy, dla obszczymurków którzy chcą wypic tanie piwo. ma swój artystyczny klimat (goście z teatru dramatycznego). duzo zawdzięcza jedzeniu- jest naprawde świetna kuchnia. Polecam! troche ciemno, tu jest mankament, ale jedzenie rekompensuje wszelkie straty. i ceny w normie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rooski Re: BOHEMA !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 19:43 >nie jest to lokal dla prostaków z ulicy, dla > obszczymurków którzy chcą wypic tanie piwo. ma swój artystyczny klimat >(goście z teatru dramatycznego) Rozumiem że tylko prostacy po ulicach chodzą... a tanie piwo piją tylko obszczymury, tak? No przepraszam, ale coś mi tu nie pasuje... Z tymi goścmi to powiedzmy się zgodzę, ale i tak uwazam że lepiej bylo jak Bohema byla w filharmonii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archeo Re: BOHEMA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:33 Wiecie co, ostatnimi czasy chodilem do Bochemy non stop, ale zraziłem się tym Pubem czy barem, w ubikacji brak ręczników do wytarcia rąk, śmierdzi szczochem, brak mydła.W lokalu strasznie zadymione. Ale znalazłem super klub Archeo, naprawdę POLECAM, super klimat, ceny takie same jak w Bochemie, 0 smrodu, Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek :) Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:08 czesc! jesli Archeo jest takie super to dlaczego juz go niema :) ? dla mnie w Bohemie jest ok ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxd Re: BOHEMA !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.05, 16:44 archeo jest i trzyma się nieźle a w bohemie nie jest ok smród, brud i usbóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: BOHEMA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:21 trzeba byc idiota zeby lubic boheme,element czesto tam siedzi podejrzany ,nuda,smierdzi,i syfiarsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunon Re: BOHEMA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:23 macie racje misia, ale warto tam chodzić dla super barmana eda, jest lepszy niż kuzyn ed i mąty pajton razem wzięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archeo Re: BOHEMA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:23 Jak zamkniete archeo jak wczoraj tam bylem , jest super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:31 najlepszy barem w okolicy jest dlamnie "taxi bar " w szczwnie zdroju ... bohema to straszna porazka . co innego archeo terz jest spoko . co prawda mozana skozystac ale to nieto samo co taxi :) Odpowiedz Link Zgłoś