Dodaj do ulubionych

BOHEMA !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:08
Kto chodzi do bohemy i jak oceniacie ten lokal?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxd Re: BOHEMA !!! IP: 81.168.209.* 10.05.05, 09:29
      podła, śmierdząca nora !!!!!!!!!!!!
    • Gość: Zenon Re: BOHEMA !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.05.05, 09:36
      Straszna lipa... Nie wiem jak można tam miło czas spędzać ?? Wogóle w centrum
      nie ma normalnego lokalu. Bohem tak jak i Archeo nadają się do zamknięcia...
      • Gość: Justyna Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:16
        No a ,,Młynek"?.
        • Gość: Zenon Re: BOHEMA !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.05.05, 15:21
          A gdzie to jest ?
          • Gość: Justyna Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:43
            Na ulicy Młynarskiej". Niedaleko Akademii Ekonomicznej.

p.s. sorki za tak ,,wczesną" odpowiedź;].
    • Gość: rooski Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:24
      Kiedys to była prawdziwa knajpa, miała swooj nastrooj. A teraz od kiedy sie
      przeniesli to dno! Za to Smyczek całkiem nieźle, widać, że miejsce (filharmonia)
      daje duzo.
      • Gość: Paula i Grześ Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:42
        da mnie Bohema jest w porzo. nie jest to lokal dla prostaków z ulicy, dla
        obszczymurków którzy chcą wypic tanie piwo. ma swój artystyczny klimat (goście z
        teatru dramatycznego). duzo zawdzięcza jedzeniu- jest naprawde świetna kuchnia.
        Polecam! troche ciemno, tu jest mankament, ale jedzenie rekompensuje wszelkie
        straty. i ceny w normie!
        • Gość: Rooski Re: BOHEMA !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.05, 19:43
          >nie jest to lokal dla prostaków z ulicy, dla
          > obszczymurków którzy chcą wypic tanie piwo. ma swój artystyczny klimat
          >(goście z teatru dramatycznego)

Rozumiem że tylko prostacy po ulicach chodzą... a tanie piwo piją tylko
          obszczymury, tak? No przepraszam, ale coś mi tu nie pasuje... Z tymi goścmi to
          powiedzmy się zgodzę, ale i tak uwazam że lepiej bylo jak Bohema byla w
          filharmonii...
          • Gość: Archeo Re: BOHEMA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:33
            Wiecie co, ostatnimi czasy chodilem do Bochemy non stop, ale zraziłem się tym
            Pubem czy barem, w ubikacji brak ręczników do wytarcia rąk, śmierdzi szczochem,
            brak mydła.W lokalu strasznie zadymione. Ale znalazłem super klub Archeo,
            naprawdę POLECAM, super klimat, ceny takie same jak w Bochemie, 0 smrodu,
            Polecam.
          • Gość: piesek :) Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:08
            czesc! jesli Archeo jest takie super to dlaczego juz go niema :) ? dla mnie w
            Bohemie jest ok !
            • Gość: xxd Re: BOHEMA !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.05, 16:44
              archeo jest i trzyma się nieźle
              a w bohemie nie jest ok
              smród, brud i usbóstwo
              • Gość: misia Re: BOHEMA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:21
                trzeba byc idiota zeby lubic boheme,element czesto tam siedzi podejrzany ,nuda,smierdzi,i
                syfiarsko.
                • Gość: brunon Re: BOHEMA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:23
                  macie racje misia, ale warto tam chodzić dla super barmana eda, jest lepszy niż kuzyn ed
                  i mąty pajton razem wzięci
            • Gość: archeo Re: BOHEMA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:23
              Jak zamkniete archeo jak wczoraj tam bylem , jest super !!!
    • Gość: ja Re: BOHEMA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:31
      najlepszy barem w okolicy jest dlamnie "taxi bar " w szczwnie zdroju ... bohema
      to straszna porazka . co innego archeo terz jest spoko . co prawda mozana
      skozystac ale to nieto samo co taxi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka