Gość: Ala IP: 156.17.44.* 16.05.05, 12:58 Witam, Mam pytanie, czy ktoś mógłby polecić dobrego psychoterapeutę z Wałbrzycha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
countermeasure po co? 16.05.05, 17:12 Poczytaj książki o sensie życia i nie chodź nigdzie. Zmień nastawienie do życia i do otoczenia i zacznij myśleć pozytywnie. Nie ma sensu chodzić do psychoterapeutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koli Re: po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:52 Joanna Gorczyńska-P.Z.Psychicznego, ul.Broniewskiego.Jedna z lepszych.Tylko jest małe ale:ona Ci nie powie:zrób tak tak i tak!!!To TY masz sobie zrobić małe pranie mózgu!!!Warto, pokazała mi problemy z iinej strony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:46 A ja wyszlam bardzo rozczarowana od tej pani, nie pokazla mic ponad to co już wiedzilam a moze oczekwialm czegoś , sama nie wiem .W kazdyzm razie nie mam zamiaru juz chodzic do psychologow , jak sobie sam czlowieku nie pomozesz tzn nie zmienisz natswiania do życia to nic ci nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waterman Re: po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:38 Oczywiście, że warto chodzić do psychoterapeutów. W pytaniu (tym w pierwszym poscie) zawarte było jednak najistotniejsze - jak znaleźć tych "dobrych". Osobiście nie korzystam z żadnego chociaż nieraz chciałbym, czuję taką potrzebę. Nie zawsze jestem w stanie sobie poradzić z pewnymi problemami. Nie zawsze bowiem wystarczają rozmowy ze znajomymi, modlitwa. Mam poczucie, że chciałbym od razu otrzymać jakąś informację zwrotną. Nie wszystko natomiast można tym najbardziej nawet znajomym powiedzieć. W kościele natomiast ta informacja zwrotna jest często bardzo ukryta. Miałem kiedyś, chciałbym go nazwać przyjacielem, znajomego księdza - Jasia (pozwolę sobie podać jego imię, ponieważ jest bardzo popularne a poza tym on sam dawno temu wyjechał z kraju na studia doktoranckie do Włoch). Fantastyczny człowiek, wspierajacy, niespotykanie wyważony, nigdy nie podający jednego rozwiązania ale rozsądne mozliwości. Bardzo mi pomógł, w takim chyba moim najtrudniejszym okresie burzy i naporu. Niestety nie mam już takiej pomocy pomimo, że moja żona jest psychologiem i m. in. właśnie psychoterapeutą. Podobno, jest bardzo dobą w tej profesji. Są jednak podobno pewne zasady postepowania w relacjach terapeuta - pacjent i pewne rzeczy się wykluczają. Nieraz wiec korzystam z lektury "Charakterów". To jest takie czasopismo - miesięcznik z zakresu psychologii. Pisany jednak dobrym piórem, dostępnym dla każdego, doskonały zespół redakcyjny, wspaniali współpracownicy m. in. stałe, doskonałe felietony pisze Aliosza Awdiejew, każdy numer tego miesięcznika poświęcony jest generalnie jakiemuś problemowi. Szczerze polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: po co? IP: 156.17.44.* 17.05.05, 11:27 Problem w tym, że czasem nie wystarczy poczytać książkę, pomysleć sobie "wezmę się w garść", albo pogadać z kimś bliskim ale niefachowym. Tak bywa... Większość odpowiedzi niestety nie zachęca do skorzystania z pomocy fachowca... Ale gdyby ktos miał jakieś sprawdzone namiary, to nadal proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
ulawaw Re: psychoterapeuta 17.05.05, 13:06 Psychiatra i psychoterapeuta Pan Piotr Niezgoda - Przychodnia na Broniewskiego na Piaskowej Górze. Najlepiej zadzwonić i umówić się prywatnie - gabinet prywatny na Szmidta, za Apteką na Pl.Grunwaldzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: psychoterapeuta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.05.05, 16:31 a ile bierze za godzine? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: psychoterapeuta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.05, 10:54 Znam dra Niezgodę. Jest bardzo dobrym psychiatrą. Z jego pomocy korzystałam osobiście, jak również jest lekarzem mojej mamy. Serdecznie pozdrawiam doktora życząc wielu sukcesów. Pacjentka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: psychoterapeuta IP: 156.17.44.* 18.05.05, 10:48 Dziękuję za wszystkie konstruktywne wypowiedzi. Już wybrałam i skorzystałam. Wszystkim, którzy mieliby tego typu problemy radzę: lepiej nie męczyć się z nimi samemu tylko skorzystać z pomocy fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: psychoterapeuta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.05, 11:02 Alu, mam prośbę:poleć mi tego psychoterapeutę z Wałbrzycha. Jeżeli nie chcesz tego robić na forum, to podaję swój e-mail:agulkar@tlen.pl.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: psychoterapeuta IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.06.05, 20:04 Wybrałam wlasnie dr Niezgodę. W końcu zdecydowalam, że psychiatra bedzie lepszy na tym etapie od psychologa. Pozdrawiam serdecznie, Ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początek Re: psychoterapeuta IP: *.ph.ph.cox.net 03.06.05, 22:43 Próbowałaś porady u Ryszarda Końca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: psychoterapeuta IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.06.05, 22:55 Kto zacz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZP Re: psychoterapeuta IP: 60.36.181.* 04.06.05, 01:05 Ryszard Koniec - psychoterapeuta Odpowiedz Link Zgłoś
mnirek Re: psychoterapeuta 23.01.14, 09:21 Może nie w Wałbrzychu ale mnie pomógł warszawski psychoterapeuta w sumie nie będę podawać nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: psychoterapeuta 23.01.14, 15:50 mnirek napisał: > Może nie w Wałbrzychu ale mnie pomógł warszawski > psychoterapeuta w sumie nie będę podawać nazwiska. Stanowczo nie polecam, jego sekretarka okrada ludzi podczas sesji terapeutycznych. Odpowiedz Link Zgłoś