Gość: Lubiński IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.06, 15:38 kto był na balu u Pani prezydentowej Kruczkowskiej,podobno niezłe numery tam siędziały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HASAN_SAS Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:34 tu jest relacja: www.dami.walbrzych.info/archiwum/2006-01-30.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonkill Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.06, 10:12 Nie ma to jak kolejna sciepa, w dodatku na umieralnie stacjonarna. No ale caritas bedzie klaskal, kolejne zrodlo dochodu sie szykuje. Nadmieniam ze domowka jest duzo tansza, a pacjent jest przy rodzinie. No ale przeciez lepiej pozbyc sie klopotu. Tzeba bylo komory pobudowac, wrazliwcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:06 Druga Kwaśniewska ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilshe Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: 80.51.231.* 01.02.06, 13:16 Nawet nie marna podróbka. Żałosne! 25 tyięcy na ok 200 osób - wychodzi po 125 zł na osobę. Większość z nich na 5-6 tysięcy na rękę na miesiąc. Niech nikt nie mówi, że dobre i tyle! Ewangelia mówi: jak dajesz jałmużnę, niech nie wie twoja prawa reka, co czyni lewa reka. Przysłowiowo góra urodziła mysz. Duże "zadęcie" i pycha na ludzkim nieszczęściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss25 Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.02.06, 13:20 odlicz od tego koszt takiej imprezy i prawdopodobnie bardziej opłacalne by było nie robienie tej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilshe Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: 80.51.231.* 01.02.06, 15:12 Za bal zapłacili (Prezes Tutaj mówił, że koszt balu to ok. 50 tyś zł). Czy bilety pokryją koszty to nie wiem, ale licytacja obrazów dała te 25 tysięcy. Nie rzecz w koszcie balu, rzecz w wysokości pozyskanych pieniędzy na hospicjum. Czy ci "hojni" balowicze wiedzą jakie są koszty przy jednej osobie w fazie terminalnej (znieczulenia, środki na odparzenia, inne leki, tlen, opieka itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem tam Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.06, 20:46 Tutaj ma rozdwojenie jaźni albo gada głupty podziel 50 000zł przez 130 osób to daje 384zł/os - przy założeniu że podobno orkiestra grała za darmo a jedzenie przyznaje duzo i smaczne mogło kosztować jak na weselu w knajpie czyli około 130 zł to nijak nie wychodzi na podana kwotę. Wstep ksztował 200 zł/os wiec daje to kwotę 26 000, wg mnie organizatorom ze sprzedaży biletów zostało minimum 10 000 zł + 25 000 zł to niezły wynik z jednej imprezy. Nie krytykujcie tylko wezcie sie do roboty i poszukacjcie takiej kasy na szczytny cel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonkill Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.06, 11:18 Szcytny cel, czyste intencje, bezinteresownosc, to miasto mnie wrusza do lez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilshe Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: 80.51.231.* 02.02.06, 11:28 Błeee! Targowisko próżności. Zbliżają się wybory dlatego taka aktywność. A gdzie była do tej pory prezydentowa? Teraz tak ją wzruszył los hospicjum? Przez ostatnie trzy lata nie ruszał ją los ciężko chorych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:17 Rozbawiła mnie odpowiedź Pana Prezydenta na pytanie 121 W "słynnej?" rubryce "Mieszkańcy pytają? Prezydent odpowiada!" Organizował bal JAKO OSOBA PRYWATNA. Gdyby Pan, Panie Prezydencie miasta Wałbrzycha, organizował bal jako osoba prywatna - NIE BĘDĄCA PREZYDENTEM MIASTA, śmiem przypuszczać, że "pies z kulawą nogą by tam nie zajrzał". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 05.02.06, 20:20 O to Polska właśnie. Złapać się za gardła i podgryzać się nawzajem. Jest mi przykro jako człowiekowi HomoSapiens ile jadu i nienawiści drzemie w narodzie. Jak człowiek coś zrobi pożytecznego i wyznaczy szczytny cel to nieudaczniki, zazdrośnicy, pieniacze, egoiści, popululiści, demagodzy i jacyś Lubińscy wykonają wyrok smierci. Boże chroń Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:29 Do "jędrka".Nie chodziło mi o "podgryzanie".Gdzie Pan Prezydent miał oczy przez TRZY LATA trwania kadencji?? To On "biedny" nie wiedział co się dzieje?? Z Marsa czy co?? Przypomniał sobie, bo wybory "za pasem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss25 Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.02.06, 12:45 przykre jest właśnie to że przeważnie budzą się wszyscy jak kampania się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: BAL KRUCZKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:53 ..i tu masz rację ! jeśli już to należało zacząć robić Bal od początku kadencji !! byłby już trzeci a potrzeb jest dużo więc zawsze cel by się znalazł a i potem mógłby zostać tradycją dla następców ! nikt by się nie czepiał ze kampania a i pomóc można by wielu potrzebującym ! a takie podrygi w roku wyborczym to nie dobre serce tylko PR na wybory . Odpowiedz Link Zgłoś