Gość: Magda IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.02.06, 13:05 Poszukuje pilnie dobrego korepetytora z ekonometrii na poziomie akademickim! kontakt: kzt100@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
react Re: Ekonometria 05.02.06, 13:47 Ekonometria nie taka trudna :P chociaż faktycznie to zabawa nie dla humanistów... Odpowiedz Link Zgłoś
aands Re: Ekonometria 05.02.06, 16:01 ale Magda szuka korepetytora a nie madrali............ Odpowiedz Link Zgłoś
react Re: Ekonometria 05.02.06, 16:33 Pospamować trochę chyba mogę? Wtedy post bedzie wyżej na liście i ktoś może prędzej zwrócić na niego uwagę, prawda ? :P Zresztą zaoferowałem już pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ekonometria IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.02.06, 19:33 Czy nikt w tym miescie nie fascynuje sie takim cudnym przedmiotem jak ekonometria i nie chcialby sie podzielic swoja tajemna wiedza z kims lekko niedouczonym??;) Pomozcie pliisss;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Ekonometria IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.02.06, 23:17 hehehe niedługo popraweczka u dr. Markowskiej :P:P hehehe na szczescie nie musiałem pisac egzaminu :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ekonometria IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.06, 09:12 Jasne "o". Nie ma jak wazelinka ? Po skrócie "dr" nie stawia się kropki. Nigdy nie lubiłem tego przedmiotu, zaś złośliwych wazeliniarzy nie trawię do dziś :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
react Re: Ekonometria 10.02.06, 23:25 Nie dam złego słowa powiedzieć o dr Markowskiej, rzadko sie trafia tak wyrozumiały wykladowca... no i... tak atrakcyjny ;-) Więc 'M' nie nerwuj się na 'o'... To nie wazelina, to pozytywne wibracje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ekonometria IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.06, 09:55 No niestety nie trafiles.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emoonaa Re: Ekonometria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:41 co konkretnie potrzebujesz z tej ekonometrii? Jakie dzialy? Czy moze problem z zadaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ekonometria IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.06, 10:42 Zadanai z działów: Regresja szacowania parametrów KMNK Weryfikacja modeli Estymacja modeli Analiza popytu -||- produkcji -||- kosztów Odpowiedz Link Zgłoś