Gość: beag IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.06, 15:10 Czy możecie mi wytłumaczyć kto i po co kasuje wiadomości/posty umieszczone na forum???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beag1 Re: kasowanie wiadomości 09.02.06, 15:22 Gość portalu: beag napisał(a): Czy możecie mi wytłumaczyć kto i po co kasuje wiadomości/posty umieszczone na forum???? bo nie bardzo rozumiem... Czy pytanie na temat mieszkania na podzamczu i jego ceny było nieodpowiednie???? To po co w takim razie jest forum skoro komuś przeszkadza fakt, ze chce się dowiedzieć ile kosztuja mieszkania???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A może podforum? Re: kasowanie wiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:45 Jeśli adminowi/opiekunowi nie sprawiłoby to problemu to ja poproszę o osobne forum OGŁOSZENIA. Bo mi również wykasowano wiadomość. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag Re: kasowanie wiadomości IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.06, 20:19 problem w tym, że moja wiadomość nie była ogłoszeniem tylko pytaniem o ceny na rynku, a to chyba różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: kasowanie wiadomości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.06, 22:36 Tak, to jest dosyc mocno irytujace. Sam widzialem kilka dni temu jakis watek o homoseksualistach, ktos pytal o zdanie na ich temat. Nie bylo to moze zbyt madre pytanie, ale w zaden sposob nie bylo dla nikogo obrazliwe. Watek zniknal. Zgaduje, ze pozniej ktos dopisal jakas niecenzuralna odpowiedz, ale czy nie mozna wtedy skasowac tylko tej odpowiedzi, a nie caly watek?! Kiedys wczesniej zniknal watek polityczny - taka dyskusja na temat podatku liniowego. Nie wiadomo dlaczego. Kompletny brak przyzwoitosci. Wypadaloby chociaz zaznaczac, ze kasuje sie watek i podac powod (odpowiedni paragraf). Komu mozna naskarzyc na administratora/opiekuna tego watku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innka Re: kasowanie wiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:23 Popieram wypowiedz Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: kasowanie wiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 10:13 ..w jedym z wątków padło to pytanie.wycięto informację która nie była ogłoszeniem ani nie poruszała drażliwych tematów.poza tym jak się wycina wypowiedz to nie cały wątek a wogóle to zamieszcza się informację o skasowaniu wypowiedzi jest przecież na to specjalna formuła. S K A N D A L i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś