Dodaj do ulubionych

kasowanie wiadomości

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.06, 15:10
Czy możecie mi wytłumaczyć kto i po co kasuje wiadomości/posty umieszczone na
forum????
Obserwuj wątek
    • beag1 Re: kasowanie wiadomości 09.02.06, 15:22
      Gość portalu: beag napisał(a):
      Czy możecie mi wytłumaczyć kto i po co kasuje wiadomości/posty umieszczone na
      forum???? bo nie bardzo rozumiem... Czy pytanie na temat mieszkania na
      podzamczu i jego ceny było nieodpowiednie????
      To po co w takim razie jest forum skoro komuś przeszkadza fakt, ze chce się
      dowiedzieć ile kosztuja mieszkania???!!!!
      • Gość: A może podforum? Re: kasowanie wiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:45
        Jeśli adminowi/opiekunowi nie sprawiłoby to problemu to ja poproszę o osobne
        forum OGŁOSZENIA. Bo mi również wykasowano wiadomość. Pozdrawiam.
        • Gość: beag Re: kasowanie wiadomości IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.06, 20:19
          problem w tym, że moja wiadomość nie była ogłoszeniem tylko pytaniem o ceny na
          rynku, a to chyba różnica.
    • Gość: Pawel Re: kasowanie wiadomości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.06, 22:36
      Tak, to jest dosyc mocno irytujace. Sam widzialem kilka dni temu jakis watek o
      homoseksualistach, ktos pytal o zdanie na ich temat. Nie bylo to moze zbyt madre
      pytanie, ale w zaden sposob nie bylo dla nikogo obrazliwe. Watek zniknal.
      Zgaduje, ze pozniej ktos dopisal jakas niecenzuralna odpowiedz, ale czy nie
      mozna wtedy skasowac tylko tej odpowiedzi, a nie caly watek?!

Kiedys wczesniej zniknal watek polityczny - taka dyskusja na temat podatku
      liniowego. Nie wiadomo dlaczego.

Kompletny brak przyzwoitosci. Wypadaloby chociaz zaznaczac, ze kasuje sie watek
      i podac powod (odpowiedni paragraf).

Komu mozna naskarzyc na administratora/opiekuna tego watku?
      • Gość: innka Re: kasowanie wiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:23
        Popieram wypowiedz Pawła.
        • Gość: ,,, Re: kasowanie wiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 10:13
          ..w jedym z wątków padło to pytanie.wycięto informację która nie była
          ogłoszeniem ani nie poruszała drażliwych tematów.poza tym jak się wycina
          wypowiedz to nie cały wątek a wogóle to zamieszcza się informację o skasowaniu
          wypowiedzi jest przecież na to specjalna formuła. S K A N D A L i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka