wiosenna10 22.05.07, 13:27 czekamy na wiadom. od Ciebie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannajarek Re: joannajarek-odezwij się... 23.05.07, 20:04 Jestem, jestem. Bardzo sie zdziwilam ze ktos jeszcze o mnie tu pamieta. Przeciez uplynelo juz 3 lata jak znalazlam to forum po stracie mojej Zuzi. Nie mam teraz zbyt duzo czasu na siedzenie przy kompie bo przy cycuchu ciagle mam moje prawie 4 tygodniowe malenstwo. Olcia urodzila sie 27 kwietnia i jak powiedzieli lekarze jest zdrowiutka. Na samym poczatku nie wierzylam im , ciagle doszukiwalam sie czegos co moze mi zabrac tez Ole.Ale jest wszystko dobrze. Wyslalam juz do Wustyle akces wejscia do Waszego forum. Pozdrawiam serdecznie Joanna- mama Kajki, Zuzi Aniolka z HLHS i Olci Odpowiedz Link
asia.miniaczek Re: joannajarek-odezwij się... 23.05.07, 20:39 Asiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jejku jak bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże, Boze jak superrrr Nareszcie doczekałas się rodzeństwa dla swoich 2 coreczek.... Ucałuj Olcię. Ciekawa jestem jak wygląda... Odezwij się! Całuję, Asia Odpowiedz Link
an555 Re: Gratulacje:) 31.05.07, 22:44 Asiu gratuluje corci. Duzo zdrowka dla malej Oluni. Ania Odpowiedz Link