Dodaj do ulubionych

Leszek Lichota

10.05.06, 23:04
kto kojarzy człowieka? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: walbrzyszanin Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:35
      Tak to nasz ziom w "Na Wspolnej" Gosc z Wałbzycha:D Jest naprawde fajnym
      facetem:D
      • pressforum Re: Leszek Lichota 10.05.06, 23:40
        :) bingo :) ja go nie znam. nie moje pokolenie :(
    • Gość: BB Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:42
      www.filmweb.pl/Leszek,Lichota,filmografia,Person,id=183392
      • pressforum Re: Leszek Lichota 11.05.06, 09:18
        wiemy wiemy znamy znamy ten link
        • Gość: NTT Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:16
          Ja go znam od 15 lat. Obecnie widujemy się tylko okazjonalnie ,ale to naprawde
          fajny chłop, przyjaciel i kompan !! Pozdrawiam Cie Leszek i pamietaj że basen
          na ogrodzie napełniamy już wkrótce !!! Szlafrok i przybywaj!
          • pressforum Re: Leszek Lichota 11.05.06, 12:36
            a kiedy ja przyjade do walbrzycha??? buuuuuu!!! :( ogródek za domem na nowym
            miescie, piwko na podzamczu, a spacerek po runku i na lowackiego..........
            • sodalitiumpianum Mój drogi Pressforum !!! 11.05.06, 21:24
              Z innego wątku wynika, że wychyliłeś perę kielichów z Renią Dancewicz. Czyli
              jak mi się wydaje w "teatralnej". Śmiem domniemywać, że mogliśmy pić razem.
              Mało tego bardzo dobrze znam Lecha i powiem Ci że on mógł pić z nami:)Chodż
              wiek jeszcze miał sztubacki to jest to wielce prawdopodobne! Powiedz mi czy to
              możliwe? Pozdrawiam Rodaka na wygnaniu ( nad Bałtykiem ehhh....)
              • pressforum Re: Mój drogi Pressforum !!! 11.05.06, 22:45
                hmmm. moze wypilismy razem jakies wódki albo browarki. swego czasu upadlałem się
                w teatralnej regularnie. w zasadzie permanentnie. no, nie trzeźwiałem, trzeba
                się przyznać. jakby kolega jakies bliższe koordynaty na priv wrzucił, to będe
                wdzięczny :) co do Lecha to nie wiem. nie pamietam :( pisz chlopie na maila.
                powspominamy stare czasy i starych znajomych.
                • sodalitiumpianum Re: Mój drogi Pressforum !!! 12.05.06, 09:46
                  Sprawdz maila!:)
          • i.nnka Re: Leszek Lichota 11.05.06, 12:45
            Sympatyczny facet,
            z opowiadań koleżanki która go zna osobiście wiem że luzak jest i wesołek.
    • Gość: Justyna Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:57
      Moja ciocia do uczyła w podstawówce;].
      • Gość: Justyna Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 01:01
        go
        • Gość: Ja Re: Leszek Lichota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.06, 22:25
          a czego Twoja ciocia uczyla? bo mnie tez pewnie uczyla:)
          • Gość: Justyna Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:21
            Nauczanie początkowe. W ,,30'.

Jego klasę tylko na zastępstwie miała.
            • Gość: justyna Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:49
              sorry, w,,20,,na starej Piaskowej
              • Gość: Ja Re: Leszek Lichota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.06, 22:26
                A już sie przestraszylam ze do innej szkoly chodzilam:) Hm...Nauczanie
                początkowe...ciekawe ktora to pani byla...moze jakies inicjaly?
                • Gość: Justyna Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:13
                  Niestety nie mogę podać:), ale taka mała i ruchliwa:).
                  • Gość: szszept Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 07:41
                    Kurcze, to pierwszy wątek na tym forum, w którym nikt nikogo nie obraża, nie
                    równa z ziemią, w ogóle ludzie jacyś sympatyczni... Ludzie, to nienormalne,
                    trzeba to zmienić!!! ;)
    • Gość: hehek Re: Leszek Lichota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.05.06, 18:02
      Spoookooo ziomuśśśś...:D:D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka