Dodaj do ulubionych

CBŚ w Wałbrzychu

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.06, 11:48
Wpadli i zabrali nam starostę. I od kilku dni przewodniczącego SLD w naszym
mieście. Coś mają chłopaki pecha do swoich szefów, he, he. Ciekawe za co?
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.06, 11:50
      To ciekawe, rozwiń temat.
      • Gość: ? Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:08
        ..czy to odnoga aresztowań związanych z ZUS-em ? bo ponoć mieli badać i inne
        wątki ? o 6.00 rano wpadli i zamknęli a potem zrobili przeszukanie w
        starostwie !! mają czerwone pecha do szefów dwóch po pijaku się rozbiło a ten
        ledwo świeżutko wybrany i już do zamkli ......
        • mgnac Re: CBŚ w Wałbrzychu 29.05.06, 12:12
          To jakaś lipa,skąd te "rewelacje" ?
          • Gość: ja Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.06, 12:23
            Co Panie Gnacy, boli jak zatrzymują towarzyszy, nie?
            • mgnac Re: CBŚ w Wałbrzychu 29.05.06, 12:29
              Gość portalu: ja napisał(a):
              > Co Panie Gnacy, boli jak zatrzymują towarzyszy, nie?
              =====================================================
              Jeśli słusznie to niech zatrzymują.Ja nie jestem w SLD.To nie mój
              problem.Ale w tej sytuacji to jakaś plotka.Prawda?
              To po co ją rozpowszechniacie??
              • mgnac Re: CBŚ w Wałbrzychu 29.05.06, 15:29
                A jednak nie plotka.Przepraszam za posądzenie o rozpowszechnianie plotek.
                No coż nasze miasto znów ma gratis "autopromocję".
                Ja mogę się tylko cieszyć z jednego-z tego że w marcu 2004 wystąpiłem z SLD.
                W Wałbrzychu SLD nie ma już nic do roboty.Ta struktura "chora" od wielu lat
                winna być natychmiast rozwiązana.
    • Gość: sajgonka Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.06, 12:11
      A ja slysze ze to nie CBS tylko policja i nie staroste zwineli tylko jakiegos
      zlodziejaszka.
      • Gość: na pewno Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:29
        ..żadna zmyłka Bogdan D.został zatrzymany dzisiaj rano przez Policje
        wrocławwską ( chyba przestępstwa gospodarcze ) a w starostwie przeszukali jego
        gabinet ! nie jest to juz zadna tajemnica ani zmyłka ! znowu będziemy mieli
        reklamę na cały kraj jak nie pijak to inna ...przypadłość ...tfu
        • Gość: kiks Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.06, 13:56
          jak mówią zaprzekręty z TV Wałbrzych
          • Gość: no to.... Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:08
            ..to tam jest ich więcej z każdej opcji :) bo i PO tam też mieszało w osobie
            np.Rząsowskiego a i Lubiński też się tam pojawiał jako mieszacz nie tylko
            występujący :) ciekawe kogo jeszcze przymkną bo ponoć to początek ....
            • Gość: lucky Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:45
              Z tego, co wiem, to chodzi o przekrety Markla i Sondeja w TV Walbrzych.
              Rzasowski i Lubinski chyba wlasnie naglosnili ta sprawe i przekazali policji.
              Zreszta nie wiem, moze to sie wyjasni za jakis czas.
              • Gość: gość:) Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 18:14
                To prawda,informacja była w Faktach wrocławskich i na necie.
                • Gość: ciekawski Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.05.06, 18:39
                  Czyli kogo zwineli?
                  • Gość: HASAN_SAS Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 18:40
                    Staroste Boguslawa D.

www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=1497
                    • Gość: Gość Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.e / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:48
                      A wszystko to przez tego durnia od lombardów Zygnarowskiego, który na jesieni
                      odciął kabel łączący TK3 z UPC.
                      • Gość: gość Re: CBŚ w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:11
                        Może też pogoda miała wpływ na zatrzymanie P. Dyszkiewicza? Przecież kilka lat
                        temu padało.
    • mgnac Re: Oj NTT 29.05.06, 20:48
      Jakie ja mam moralne prawo to musialbym długo pisać.
      Może wspomę o jednym - likwidowałem PZPR i tworzyłem SdRP,coś nowego,coś co
      miało być normalne,uczciwe.I się nie powiodło.I dlatego tam mnie nie ma od 2004
      r.I nie muszę się już za nikogo wstydzić,choć i tak mi jest wstyd.Za nich,za ich
      postępki.
      A o winie - zgoda - orzeknie sąd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka