mgnac 22.07.06, 14:16 Kto zna dobrego trenera tenisa ziemnego. Dobrego ,aby ta piękna gra sprawiała radość. Pozdrawiam MG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boa-666 Re: Szukam dobrego trenera tenisa 22.07.06, 19:20 To jest Michałku najlepszy dowcip na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
mgnac do boa- 666 22.07.06, 22:38 boa-666 napisała: > To jest Michałku najlepszy dowcip na tym forum ============================================== boa-666 kimkolwiek jesteś - a należy założyć po nicku,żeś jadowita/y wąż - jeśli znasz jakiegoś trenera to mi pomóż, a jeśli nie to się po prostu...niedomówienie... i nie wpieprzaj się w nie swoje sprawy,bo to nieładnie,albo się przedtaw ,bo chcę wiedzieć,kto ocenia coś co napisałem,jako najlepszy dowcip,należy mi się w takim razie od Ciebie jakaś nagroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scooby Re: do boa- 666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 00:59 boa nie jest jadowity, to dusiciel !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: do mgnaca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 16:51 Michałku,nie poznaję,zaczynasz rozumieć, cyt."i nie wpieprzaj się w nie swoje sprawy,bo to nieładnie"... Ale nie dziw się ludziom,wiesz jak to jest "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie".Skoro Ty "wpieprzasz"(Twoje określenie)się do innych,to NIE MIEJ PRETENSJI gdy "wpieprzają" się do Ciebie.A tak nawiasem mówiąc,daj znać dla kogo ten trener,to poszukamy(bo chyba nie myślisz o Sobie?) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=168&w=44225680&a=44244893 Odpowiedz Link Zgłoś
mgnac dziękuję zawodnikowi 23.07.06, 18:25 www.korty-szczawno.pl/index.php?option=content&task=view&id=8 Odpowiedz Link Zgłoś
mgnac dzidek przestaw się,albo...niedomówienie... 23.07.06, 18:30 Ty dzidek jesteś komiczny i tragiczny,kolejny ,który nie wie nic na temat,a musi coś napisać. Poradziłem sobie sam,jak kogoś znasz poleć mi.Tak to trener dla mnie. A jak chcesz się przypieprzać to się przedstaw to po pierwsze,po drugie zaś - co zazdrościsz mi? Oj dzidek,zazdrość to zła cecha. Odpowiedz Link Zgłoś
boa-666 Re: do boa- 666 23.07.06, 20:25 Już się przedstawiam: sssssssss A nauka odbijania piłeczki potrzebna Ci - jak mniemam - przed wyborami samorządowymi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie ? Re: Szukam dobrego trenera tenisa IP: *.tm.net.my 22.07.06, 23:40 chodzi ci o tenisa czy pomyliłeś litery. HeHe. ___________ Jak ty komu tak on tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Szukam dobrego trenera tenisa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.06, 00:54 Widzicie Państwo szanowni, tak to już jest na tym forum. Oprócz nielicznych nikt nie ma odwagi się podpisać. Brawo panie Michale! Jolanta Szczepańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Szukam dobrego trenera tenisa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.06, 00:58 A na węże to najlepszy jest taki zwierzak, co go widziałam na Discovery. Normalnie każdego padalca zagryzie. Tylko jak on się nazywał....? Chyba do UPC-a napiszę, może mi przypomną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodnik Re: Szukam dobrego trenera tenisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:00 "Kosa" ze Szczawna klub KT Szczawno Zdrój Odpowiedz Link Zgłoś