Dodaj do ulubionych

kto to jest Longin Rosiak?

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 25.07.06, 19:42
ostatnie słyszałem o takim gościu,pracuje w któryms urzędzie. ponoc ma duzo
znajomosci i wszystko moze załatwic.ma tez startowac na prezydenta. nie wiem
tylko czy to prawda. czy ktos moze powiedziec cos wiecej na temat tej osoby?
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:43
      spasiony prosiak byly milicjant
      • Gość: 777 Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.07.06, 20:23
        Gość portalu: *** napisał(a):

> spasiony prosiak byly milicjant

nic szczegolnego, taki sobie chłopek
        :D
      • Gość: lex Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.07.06, 06:50
        Czy Lonia może kandydować w wyborach samorzadowych , jeśli został skazany - z
        oskażenia publicznego ? Wyrok w zawieszeniu. Oto jest pytanie. No właśnie. Wg
        zespołu prawnego Państwowej Komisji Wyborczej dopiero 3- 5 lat od zakończenia
        kary . A więc d..a. Lonia nie będzie się liczył w tych wyborach. Następny
        proszę.....
        • Gość: munio Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:09
          Hej Lex jesteś mało doinformowany jego wyrok dawno się przedawnił
          pogrzeb raczej w życiorysach swoich kumpli ,ktorzy nie powinni startować
          bo nie mają ( na to czego drogi lexie nie mają odpowiedz sobie sam )
      • Gość: lil Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.07.06, 21:10
        Błazen , oszust i kanciarz..
    • Gość: Rydżez Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:21
      Mąż swojej żony. Zapytaj, kim jest Alinka :S
      • Gość: elvis Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:23
        szczery chłop,który z tego co słyszałem zawsze pomaga tym,którzy tej pomocy
        potrzebuja.
    • costerco Re: kto to jest Longin Rosiak? 25.07.06, 22:17
      Rosiak jest radnym i "pracuje" w Straostwie. Moim zdaniem to cos w rodzaju
      Leppera, nikt go nie lubi, a wszedzie go pełno. Tylko w duuużo gorszym wydaniu.
      Wygląda ja zbir i tak sie zachowuje. Cwania typowy, który dorawł się
      do "władzy". Pamiętam jak kupował głosy przed wyborami;/
      • Gość: walbrzyszanin Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:06
        Jezdzi Citroenem Xara Picasso o nr rej. DB 33333
        • Gość: Ciekawy Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 00:17
          Jego czas minął,chyba jest rozsądny?
          • Gość: Ciekawy Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 00:38
            Chyba że jest chory na władzę i z tych jaboli Ktoś Go rozliczy?
            • Gość: gość Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:33
              Longin Rosiak to mój sąsiad
        • Gość: gość Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.07.06, 08:50
          A co to ma do rzeczy,czym jeździ?
          Ujawnianie takich informacji jest nie w porzadku,a moze nawet niezgodne
          z prawem,bo domyslam sie,ze to jego prywatne auto.
          • de_most_enes Re: kto to jest Longin Rosiak? 29.07.06, 17:38
            Gość portalu: gość napisał(a):

> A co to ma do rzeczy,czym jeździ?
            > Ujawnianie takich informacji jest nie w porzadku,a moze nawet niezgodne
            > z prawem,bo domyslam sie,ze to jego prywatne auto.

Ujawnianie takich informacji jest niezgodne z prawem. Osoba która to uczyniła
            popełniła przestępstwo i to niezależnie od tego czy podane przez nią dane są
            prawdziwe!
            Tak się mają fakty.
    • Gość: TakiSobieChłopek Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:51
      Rzucając ten temat chodzi ci oczywiście o to, aby podjudzić gawiedź przeciwko
      Rosiakowi.
      Przelicytuj Rosiaka dwoma jabolami na wyborczy łeb, to może dostaniesz się do
      koryta.
      • Gość: kom.Ryba Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.07.06, 15:04
        Lonia nie wydurniaj sie stawiając taki post!!Zapytaj prosto z mostu czy ktos
        Cie lubi!!
        • Gość: pelikan Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:23
          może i ma duży brzuch, ale napewno nie wygląda jak zbir nie jest też
          konowałem , który ucieka przed ludźmi . Ten kto uważa ,że za jabola kupi lub
          sprzeda rosiaka , grubo się myli, tacy ludzie jak on nie palą za sobą mostów
          ale są pamiętliwi.
          • Gość: haha Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:59
            Lonio ma od dzisiaj nową ksywkę - pelikan
            • Gość: beata Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:20
              Ludzie,ale wy naprawdę jestescie dziwni!Nie znacie faceta,a takie rzeczy sobie
              wymyślacie.Co was do cholery obchodzi czy ma duży brzuch?albo jakim jeżdzi
              samochodem!Jak jemu sie podoba i nie przeszkadza mu to,to co was to obchodzi.A z
              tymi jabolami tez przesadzacie.. Moim zdaniem,to normalny człowiek,który potrafi
              sie w zyciu ustawica wy p;o prostu najwyraźniej zazdrościcie,ze cos sie facetowi
              udało.
              • Gość: ramzes Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.08.06, 19:18
                i znowu się zaczyna paplanina... Rosiak dobry rosiak zły. itd... Czy wy
                naprawdę uważacie że to jest aż tak ważne co tutaj będzie napisane. Sądze że
                takim wpisem można jedynie zasygnalizować że ma się inne poglądy, ale to i tak
                nie zmieni poglądów innych. Mój przykład jest następujący: mam bardzo okreslone
                zdanie na temat wałbrzyskiej polityki, mam nawet swojego ulubionego polityka,
                którego znam i szanuje, ale przeglądając to forum naczytałem się tyle kłamst ze
                strony forumowiczów ze przyznaje czasem było mi bardzo przykro. Jednak ani razu
                nie ująłem się za nim (wiedząc ze to wierutne bzdury), bo jestem bardzo głęboko
                przekonany że to tylko propaganda nastawiona na zniszczenie człowieka a nie
                obietkytna wymiana poglądów. Wiele ludzi ma w sobie chęć zniszczenia innych a
                to jest takie płytkie... dodam że ilość wpisów wystosowanych przeciw temu
                politykowi była porażająca a pozytywnych prawie wcale. A te złe to zwyczajne
                kłamstwa. Zaznaczam również ze nie jestem zwolennikiem Pana Rosiaka i nigdy
                takim nie będę. Nic nie zmieni jeśli będziecie kłamliwie źle pisać o innych to
                niestety kiedyś moze się obrócić przeciw wam.
              • Gość: Bingo Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:41
                Beata a może raczej Grażyna bój się Boga!!! Co mu się udało!!! Wydymać
                Wałbrzyszan w kampanii nalewkowej. Chociaż nie. Jedno to mu się udało - wcisnąć
                (wbrew logice) dość dużej rzeszy mieszkańców że jest inteligentny. A to już
                podpada pod kłamstwo lustracyjne.
        • Gość: mucha Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:27
          ja chcę być taki jak longin pomóz mi
    • Gość: wiktor juszczenko Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.08.06, 21:00
      to polityczny cawaniak typowy koryciaż (czyli świnia która dorwała się do koryta)
      jak dodacie mu P jako pierwszą literę przed nazwisko to dowiecie się całej
      prawdy o nim
      PROSIAK
      • Gość: julia Tymoszenko Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:19
        hej wiktorze skoro piszesz ,że rosiak to świnia która dorwała się do
        koryta , to ty jesteś pomarańczowym cwaniakiem . Jeśli chcesz uzywać
        tego pseudonimu zastanów się co wypisujesz na innych
        • Gość: kultura Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:15
          rację przyznaję wszystkim, którzy bronią kulturalnej dyskusji. Dość mam tych
          wszystkich, którzy ukrywają sie pod pseudonimami i oczerniają innych. Mam do
          tych wszystkich ludzi atakujących i wyzywających pytanie: mierzycie wszystkich
          swoją miarą ? Powinniście się wstydzić. Acha, jestem wyborcą Lubińskiego.
          Zmieszajcie mnie za to z błotem. Pozdro.
          • Gość: joanna Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:57
            Pana Rosiaka osobiście nie znam,ale cos tam o nim słyszałam.No własnie,cos
            słyszałam..i według wiekszości z was cos tam jest powodem do oczerniania tego
            człowieka.Tak naprawdę kim jest ten człowiek wie tylko on sam i jego najblizsi,a
            wasze głupie spekulacje sa śmieszne..no,ale cóz takie jest życie...zawsze trzeba
            sie z kogoś pośmiać..a takie fora sa najlepszą okazja do tego..no coz..pozdrawiam
            • Gość: ramzes Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.08.06, 15:30
              ciesze sie że taka wymiana poglądów w końcu się wywiązała, bo nie można ludzi
              oczerniać. Po co nazywać kogoś prosiakiem itd. Jednak jest w tym wszyskim coś
              komicznego - mianowicie uważam że Pan Rosiak jest osobą która najmniej
              zasługuje na obronę :) Otrzymał wyrok wprowadził bardzo nieciekawe osoby do
              polityki a jeśli chodzi o te nalewki coż mam swoje zdanie i nie jest ono
              pozytywne ...
              • Gość: serce Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:19
                Kocham Longina rosiaka i bez kozery niech jego żona się nie obraża
                bo moja milosć jest bezinteresowna , wiele razy mi pomógł . Ci wszyscy
                którzy piszą że jest zly nie mają racji . Ja wiem , ze w tym mieście
                tylko on kiedy inni mnie olali mi pomomógł, inni nie zrobili nic
                i prosze nie nazywajcie mnie pelikanem .
                • Gość: bingo Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 01:51
                  Nie miałem pojęcia że Kustrzepę aż tak trafiło.
                  • Gość: haha Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:43
                    Ale lolo do...bał. Najpierw pisze odę do miłości rzekomo swojej wielbicielki a
                    na końcu kwituje "... i nie nazywajcie MNIE pelikanem. Do tej pory myślałem że
                    największym narcyzem w środkowej europie jest Kruczkowski ale lolo bije go na
                    głowę. Chłopie, na twój widok nawet twoje odbicie w lustrze ma odruch wymiotyny.
                    • Gość: huhaha Re: kto to jest Longin Rosiak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:57
                      hej koledzy i koleżanki pnie i panowie
                      skończcie ten bezproduktywny temat bo naprawdę żygać się chce od
                      ciągłego czepiania się rosiaka .
                      To że się jego czepiacie świadczy tylko o jednym , że nie jest cienki bolek
                      pij mleko będziesz wielki ( tak jak rosiak)
                      • netowy_szperacz Re: kto to jest Longin Rosiak? 07.09.13, 22:29
                        Patrzcie. Już siedem lat tamu pisano, że Longin kupował głosy. Ciekawe ile w tym prawdy?
                        • forummm Re: kto to jest Longin Rosiak? 07.09.13, 23:20
                          netowy_szperacz napisał(a):

> Patrzcie. Już siedem lat tamu pisano, że Longin kupował głosy. Ciekawe ile w ty
                          > m prawdy?

Ja pier.. dole to już 7 lat tak trwa na tym forum polityczne rozgrywki, to dlatego ja się ich pozbyć nie mogę bo się zakorzeniły, normalnie szok nie wiem co mam robić, to ja tu nie mogę tyle siedzieć na tym forum, chooj niech ktoś inny teraz porządki na forum robi. Koorwa wziąłem się za osuszanie bagna.
                          • forummm jeszcze jedno 07.09.13, 23:23
                            netowy szperacz już nie wyciągaj tak odległych brudów, zniechęciłeś mnie do robienia porządków.
                            • netowy_szperacz Re: jeszcze jedno 08.09.13, 07:09
                              Chciałem tylko nieśmiało przypomnieć, że kupowanie głosów ma dużo bogatszą historię, niż nam się wydaje. Cały ten syf nie zaczął się od Kruczka i Stefanosa. Szkoda, że konsekwencje dopadły tylko tych dwóch .... szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka