Gość: raulb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:03 Poszukuje osób z okloic Jeleniej Góry rozpoczynajacych od pażdziernika studia w PWSZ(njalepiej turystyka lecz niekoniecznie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Astarot Re: Jelenia Góra w PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:08 Ja jestem z Jeleniej Góry i zaczynam od października studia w PWSZ na turystyce i rekreacji :). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raulb Re: Jelenia Góra w PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 20:05 Ja jestem z Kowar i równiez zaczynam od października.Chetnie pogadam:). Mój e-mail raulb@onet.eu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jak to tak? Re: Jelenia Góra w PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:17 na naszym forum obgadywac sprawy rózne, ale jeleniogórskie? fora z naszego fora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raulb Re: Jelenia Góra w PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 23:43 jakbyś przeczytał(a) piewrszy wpis to byś wiedział(a), że chodzi o studia w Wałbrzychu a nie w Jeleniej, wiec dotyczy to Wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś