pressforum 25.08.06, 16:13 jutro ide na koncert davida gilmoura, co cieszy mnie niezmiernie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: a poza tym IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 25.08.06, 16:52 no i chyba tylko ciebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: a poza tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:28 a idżę ,idże... a dojdziesz ? Tylko sie nie popłacz za tym co mineło..a tak poza tym baw sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiSobieChłopek Re: a poza tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:10 Te, „ poza” czy też „pressforum” (pal diabli jak się zwiesz ), zamiast bełkotać na forum o sprawach wykraczających PO ZA twój czerep lub latać na koncerty Davida Gilmour’a , weź się chłopie za naukę. Najlepiej zacznij od gramatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: a poza tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:26 Hehehe ech Chłopku - miałam lepsze zdanie o Tojej radosnej forumowej twórczości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosny Re: a poza tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 09:16 A ja Tobie zazdroszczę. Niedawno dostałem koncert Pink Floyd "Pulse" na DVD i jeśli występ Gilmour'a będzie podobny do tego z płyty, to zapowiada się naprawdę wspaniałe widowisko. A już w kawałku "Comfortably Numb" pan David przeszedł samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: a poza tym 27.08.06, 09:32 było wspaniale. brak słów, rewelacja. nie myslałem, ze bedzie mi dane uslyszec pink floyd na zywo. bez watersa ale to nic. no i barretta szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też zazdrosna Re: a poza tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 12:39 Uuuuuuuuuu, też Ci zazdroszczę. W radiowej trójce była noc z Pink Floyd, wstawki z koncertu i wywiady z ludźmi, którzy to widzieli i słyszeli. Podobno wrażenia nie do opisania. Najfajniejsze, że byli rodzice wychowani na PF, którzy przyjechali ze swoimi dziś dorosłymi dziećmi. Tak było? Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: a poza tym 27.08.06, 23:01 nie wiem. nie patrzylem w metryki :0 ale gimnazjalistow i licealistow na palcach obu rak co najwyzej mozna bylo policzyc. srednia wieku jednak 30+ Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: a poza tym 27.08.06, 23:01 chociaz bylo kilkoro dzieci maloletnich z rodzicami, owszem :) Odpowiedz Link Zgłoś