Gość: Monika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.10.06, 22:45 witam.chciałabym się dowiedzieć gdzie na terenie Wałbrzycha NAJLEPIEJ polecacie kastracje kocurka i mniej więcej ile wynosi zabieg.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kociara Re: KAstracja kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:50 Na tym forum raczej kastrują polityków ale spróbuj zapytać na Hetmańskiej, ktoś pewnie zna telefon. Koszt w granicach 70-80 zł (dane z ubiegłego roku) Pogłaskaj kocurka ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: KAstracja kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:14 tylko bron boze nie na wysockiego!!! slyszalem ze w swidnicy jest profesjonalny weterynarz. ile kotek ma miesiecy? jak juz bedzie po wszystkim daj znac i opisz jak bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strachliwy Re: KAstracja kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 08:40 erotoman???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.06, 11:58 Prezes czemu nie na wysockiego? mojego kicia tez czeka ten zabieg i szukam dobrego weta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: KAstracja kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:44 Bo na wysockiego jedyne co to dobrze usypiaja zwierzęta..raz tam bylam z moim kotem i wiecej tam nogi nie postawie,nawet za darmo. takze jak nie chcecie zrobic zwierzaczkowi krzywdy, to wysockiego omijajcie szerokiem lukiem. Ps. a w jakim wieku musi byc kot,zeby mozna go bylo wykastrowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: KAstracja kota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.10.06, 20:56 "Profesjonalny weterynarz"?A w Wałbrzychu to są amatorzy,hobbiści?Kastrują koty po pracy dla rozrywki?Normalna jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elunia Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.06, 08:21 sama się wykastruj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.06, 15:53 Kastrację drobiu doskonale przeprowadza Andre Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: costerco Re: KAstracja kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 17:16 Polecam klinikę naprzeciw hotelu cubus, przy zjeździe na biały kamień. Jest tam paru fachowców. Moja znajoma kastrowała tam kotka, a mój piesek miał tam przeprowadzana operację. Naprawde dobra opieka i mili lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.06, 21:42 wara wam od moich jaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi kot Re: KAstracja kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:57 popieram,ale kto nas wysłucha,co wart kot bez jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: KAstracja kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 22:18 No to sie ciesz, miales szczescie,a raczej Twoj zwierzak mial. Juz raz byl na tym forum podobny temat. Ta lecznica nie cieszy sie zbyt dobra opinia. Polecam lecznice w Swidnicy. A pan z wysockiego powinien miec zakaz zblizania sie do zwierzat.. Taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT w BUTACH Re: KAstracja kota IP: *.emirates.net.ae 17.10.06, 16:28 Sami sie wykastrujcie!!!Lepiej juz wykastrowac naszych pseudo politykow,to bedzie jakis pozytek!Chociaz widzac ich poczynania to wydaje sie ze oni sa juz po zabiegu na Wysockiego:-)MIAUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.10.06, 21:48 dziękuję za cenne informacje napewno nie wybiore sie z moim kochanym kotkiem na wysockiego mój kitek ma 2 miesiace a kastracje z tego co czytałam powinno się przeprowadzać między 6 a 9 m-cem w zależności od zdrowia kotka.Gorąco Was wszystkich pozdrawiam.A mam jeszcze pytanko a jak ma sie weterynarz na Orłowicza na Piaskowej czy wart jest uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociara Re: KAstracja kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:30 Najnowsze dane z Hetmańskiej. Kocurek 60 zł, kociczka 100. Koleżanka kastrowała tam kotka, jest b. zadowolona, poza tym pan weterynarz jest cały czas dostępny na telefon i sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenadia Re: KAstracja kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 01:03 Żenujace są te Wasze odpowiedzi na poważne pytanie. Monika ja polecam ci lekarkę o bardzo dobrej reputacji, która ma gabinet na ul. Szmidta. Na tym forum już nie jedna osoba pisała o niej w samych superlatywach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.10.06, 20:25 a ten weterynarz na Szmidta jak się nazywa? jeśli już to proszę o telefon jeśli jest to możliwe i czy ma może gabinet też jeszcze może na Piaskowej? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenadia Re: KAstracja kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:34 Ta lekarka nazywa się Sylwia Skwira. Nie wiem czy ma gabinet na Piaskowej ale wiem na pewno ,że przyjmuje na ul. Szmidta ( naprzeciw apteki [skrzyżowanie Pl. Grunwaldzki – Szmidta ] tunelem w podwórko. Ma też gabinet na ulicy Podmiejskiej. Wpisz do wyszukiwarki „GOOGLE” tylko jej imię i nazwisko a na pewno wyskoczy ci adres i jej telefon. Ja dotarłam do niej też dzięki temu forum, gdzie ludzie pisali o niej i dziękowali za uratowanie zwierząt. W moim przypadku ta lekarka uratowała mojego ukochanego psa, którego wszyscy weterynarze w Wałbrzych kazali mi uśpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT w BUTACH Re: KAstracja kota IP: *.emirates.net.ae 20.10.06, 09:43 ...Koleżanka kastrowała tam kotka, jest b. zadowolona-pewnie,w koncu to nie ona byla kastrowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.06, 13:10 Proponuje młodego weterynarza z powołaniem z Grodzkiej, koło przychodni........facet jest niesamowity. Jak moja kotka spadła z 4 pietra i połamała się, to zawrócił z drogi i siedział z nami do 12:00 w nocy. Facet ma podejście i jest fachowcem...polecam. nazywa się P.Marcin Bebel. Odpowiedz Link Zgłoś