Dodaj do ulubionych

KAstracja kota

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.10.06, 22:45
witam.chciałabym się dowiedzieć gdzie na terenie Wałbrzycha NAJLEPIEJ
polecacie kastracje kocurka i mniej więcej ile wynosi zabieg.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kociara Re: KAstracja kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:50
      Na tym forum raczej kastrują polityków ale spróbuj zapytać na Hetmańskiej, ktoś
      pewnie zna telefon. Koszt w granicach 70-80 zł (dane z ubiegłego roku)
      Pogłaskaj kocurka ode mnie.
      • Gość: Prezes Re: KAstracja kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:14
        tylko bron boze nie na wysockiego!!!
        slyszalem ze w swidnicy jest profesjonalny weterynarz. ile kotek ma miesiecy?
        jak juz bedzie po wszystkim daj znac i opisz jak bylo :)
        • Gość: strachliwy Re: KAstracja kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 08:40
          erotoman????
        • Gość: Alice Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.06, 11:58
          Prezes czemu nie na wysockiego? mojego kicia tez czeka ten zabieg i szukam
          dobrego weta
          • Gość: mala Re: KAstracja kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:44
            Bo na wysockiego jedyne co to dobrze usypiaja zwierzęta..raz tam bylam z moim
            kotem i wiecej tam nogi nie postawie,nawet za darmo. takze jak nie chcecie
            zrobic zwierzaczkowi krzywdy, to wysockiego omijajcie szerokiem lukiem.

Ps. a w jakim wieku musi byc kot,zeby mozna go bylo wykastrowac?
        • Gość: laik Re: KAstracja kota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.10.06, 20:56
          "Profesjonalny weterynarz"?A w Wałbrzychu to są amatorzy,hobbiści?Kastrują koty
          po pracy dla rozrywki?Normalna jesteś?
    • Gość: elunia Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.06, 08:21
      sama się wykastruj!!!!
      • Gość: jajo Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.06, 15:53
        Kastrację drobiu doskonale przeprowadza Andre Lepper
    • Gość: costerco Re: KAstracja kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 17:16
      Polecam klinikę naprzeciw hotelu cubus, przy zjeździe na biały kamień. Jest tam
      paru fachowców. Moja znajoma kastrowała tam kotka, a mój piesek miał tam
      przeprowadzana operację. Naprawde dobra opieka i mili lekarze.
      • Gość: kot Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.06, 21:42
        wara wam od moich jaj !
        • Gość: drugi kot Re: KAstracja kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:57
          popieram,ale kto nas wysłucha,co wart kot bez jaj?
      • Gość: mala Re: KAstracja kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 22:18
        No to sie ciesz, miales szczescie,a raczej Twoj zwierzak mial. Juz raz byl na
        tym forum podobny temat. Ta lecznica nie cieszy sie zbyt dobra opinia. Polecam
        lecznice w Swidnicy. A pan z wysockiego powinien miec zakaz zblizania sie do
        zwierzat.. Taka prawda
        • Gość: KOT w BUTACH Re: KAstracja kota IP: *.emirates.net.ae 17.10.06, 16:28
          Sami sie wykastrujcie!!!Lepiej juz wykastrowac naszych pseudo politykow,to
          bedzie jakis pozytek!Chociaz widzac ich poczynania to wydaje sie ze oni sa juz
          po zabiegu na Wysockiego:-)MIAUUUUUUUUUU
    • Gość: Monika Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.10.06, 21:48
      dziękuję za cenne informacje napewno nie wybiore sie z moim kochanym kotkiem na
      wysockiego mój kitek ma 2 miesiace a kastracje z tego co czytałam powinno się
      przeprowadzać między 6 a 9 m-cem w zależności od zdrowia kotka.Gorąco Was
      wszystkich pozdrawiam.A mam jeszcze pytanko a jak ma sie weterynarz na
      Orłowicza na Piaskowej czy wart jest uwagi?
      • Gość: kociara Re: KAstracja kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:30
        Najnowsze dane z Hetmańskiej. Kocurek 60 zł, kociczka 100.
        Koleżanka kastrowała tam kotka, jest b. zadowolona, poza tym pan weterynarz
        jest cały czas dostępny na telefon i sympatyczny.
        • Gość: Zenadia Re: KAstracja kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 01:03
          Żenujace są te Wasze odpowiedzi na poważne pytanie.

Monika ja polecam ci lekarkę o bardzo dobrej reputacji, która ma gabinet na ul.
          Szmidta.
          Na tym forum już nie jedna osoba pisała o niej w samych superlatywach.
          • Gość: Monika Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.10.06, 20:25
            a ten weterynarz na Szmidta jak się nazywa? jeśli już to proszę o telefon
            jeśli jest to możliwe i czy ma może gabinet też jeszcze może na Piaskowej? z
            góry dziękuję
            • Gość: Zenadia Re: KAstracja kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:34
              Ta lekarka nazywa się Sylwia Skwira.
              Nie wiem czy ma gabinet na Piaskowej ale wiem na pewno ,że przyjmuje na ul.
              Szmidta
              ( naprzeciw apteki [skrzyżowanie Pl. Grunwaldzki – Szmidta ] tunelem w
              podwórko. Ma też gabinet na ulicy Podmiejskiej.
              Wpisz do wyszukiwarki „GOOGLE” tylko jej imię i nazwisko a na pewno wyskoczy ci
              adres i jej telefon.
              Ja dotarłam do niej też dzięki temu forum, gdzie ludzie pisali o niej i
              dziękowali za uratowanie zwierząt.
              W moim przypadku ta lekarka uratowała mojego ukochanego psa, którego wszyscy
              weterynarze w Wałbrzych kazali mi uśpić.
        • Gość: KOT w BUTACH Re: KAstracja kota IP: *.emirates.net.ae 20.10.06, 09:43
          ...Koleżanka kastrowała tam kotka, jest b. zadowolona-pewnie,w koncu to nie ona
          byla kastrowana.
    • Gość: Joanna Re: KAstracja kota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.06, 13:10
      Proponuje młodego weterynarza z powołaniem z Grodzkiej, koło
      przychodni........facet jest niesamowity. Jak moja kotka spadła z 4 pietra i
      połamała się, to zawrócił z drogi i siedział z nami do 12:00 w nocy. Facet ma
      podejście i jest fachowcem...polecam. nazywa się P.Marcin Bebel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka