Dodaj do ulubionych

Sale dla nepalących

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:59
Poruszony wątkiem o 9fali zastanawia mnie Wasze podejscie do problemu
palących w lokalach. Czy przeszkadza Wam jak ktos kurzy w waszej obecności.
Czy lubicie zadymione knajpy? Zdaje sobie sprawę, ze taki lokal ma swój
klimat i nie jestem zwolennikiem zamykania pubów ale IMHO brakuje w Wchu
lokali z wydzieloną salą dla niepalących. Po powrocie do domu z kolacji i
piwka ciuchy badaja sie tylko do prania. Śmierdzą kwaśnym dymem, ze az w oczy
szczypie :( Bylem ostatnio pod wieżą. Jeszcze szybciej stamtąd uciekłem bo
nie było czym oddychać. Podobnie "Dwunastki". Miło zaskoczyła mnie informacja
o 9fali, miło, że Gosciniec ma salę wydzieloną - szkoda, ze tak często całą
zarezerwowaną. Swietnie, że Maria ma dobra klimatyzację, choć jak się żółtki
zgrupują to potrafią niezle nadymić :(

BTW co sądzicie o palaczach na przystankach i innych publicznych miejscach?
Osobiście podałbym im dożylnie taka dawke nikotymy, ze wylądowali by na
intensywnej......
Obserwuj wątek
    • Gość: Rebel Yell Re: Sale dla nepalących IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 08:11
      Te Janek, bog cie opuscil ? Czy tylko pancerni z psem ?

> zarezerwowaną. Swietnie, że Maria ma dobra klimatyzację, choć jak się żółtki
      > zgrupują to potrafią niezle nadymić :(

i

> BTW co sądzicie o palaczach na przystankach i innych publicznych miejscach?
      > Osobiście podałbym im dożylnie taka dawke nikotymy, ze wylądowali by na
      > intensywnej......

Jak chcesz to ja moge cie wyslac na intensywna i zrobie to bez papierosa. A jak
      dym ci sie nie podoba to nie wychodz z domu. Je.... faszysta.
      • Gość: nie palący Re: do Rebel Yell-a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:10
        Przesadziłeś.Mamy wąchać smród z Waszych pysków,chory człowieku? Tego nadmiaru
        smrodu nawet drzewa już nie dają rady przerobić i usychają,to Ty siedż w domu i
        nie otwieraj okien, bo powstanie cyklon smrodu i skończysz ten marny,smrodliwy
        żywot.
        • Gość: Rebel Yell Re: do Rebel Yell-a IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 09:36
          Nie zamierzam sie z toba calowac chloptasiu, tym bardziej ze podejrzewam cie o
          ciezkie stadium prochnicy. Tak ciezkie ze zaatakowalo ci mozg.

Nastepny faszyzujacy pociotek.
          • Gość: monic Re: do Rebel Yell-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 00:06
            tak sie sklada, ze to palacy maja wstretne pożółkłe zęby i cuchnący oddech
            (fuj) i nawet sobie z tego sprawy nie zdają... pożujcie sobie od czasu do czasu
            gumę jak z kims rozmawiacie
      • xsatanistax Re: Sale dla nepalących 25.10.06, 09:12
        właśnie. jak komuś dym przeszkadza to niech gnije w domu. niech zamknie ryja.
        niech spier... MIASTA DLA PALACZY!
        • Gość: janek8 Re: Sale dla nepalących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:48
          Może ty sie zamknij bo wali ci z paszczy
      • Gość: janek8 Re: Sale dla nepalących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:47
        O jaaaa! Ale dno sobą zaprezentowałeś w tym wątku.

Nadal uważam, że wiekszość palaczy to pieprzeni egoiści. To właśnie wy
        powinniście siedzieć w domach i raczyć się dymem.
        Jak najbardziej zgodne z naturą jest oddychanie czystym powietrzem. Wdychając
        dym i kurząc na innych jesteście nienaturalni.
        Jesteście jak geje. Toleruję was. Żyjcie sobie i (jak to powiedział jeden
        entelygent) dotykajcie się trąbkami ale w swoich domach, nie zmuszając mnie do
        brania w tym udziału.
        Pozdrawiam i dziękuję myślącym za poparcie!
    • Gość: Aga Re: Sale dla nepalących IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 10:17
      PO części się zgadzam, jesem niepaląca i czasem dym mi przeszkadza... ale
      wiadomo, że jak idziesz do baru to spotkasz się: a) z alkoholem i b) z
      papierosami bo takie zalożenie tych miejsc. Bardziej uciążliwe jest to w
      restauracji przy jedzeniu ale...
      > Gosciniec ma salę wydzieloną - szkoda, ze tak często całą
      > zarezerwowaną.
      to też sobie zarezerwuj stolik i już...

Ale najbardziej mnie rozbawiło...
      > lokali z wydzieloną salą dla niepalących. Po powrocie do domu z kolacji i
      > piwka ciuchy badaja sie tylko do prania. Śmierdzą kwaśnym dymem, ze az w oczy
      > szczypie
      hehe nie wiem jak Ty ale ja i tak codziennie po powrocie do domu zdejmuję ciuchy
      i odkładam do prania, chyba się nie nosi tydzień tego samego?
      • Gość: No Smoking ! Re: Sale dla nepalących IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 11:00
        Sale dla niepalących nic nie dają, bo dym granic nie uznaje i leci tam, gdzie
        chce. Należy natomiast otworzyć jakąś knajpkę z zakazem wstępu do niej
        cuchnacym palaczom z zółtymi knotami zamiast zębów. I oczywiscie wstęp NO
        SMOKING czyli w swetrze :)
        Popieram janka. Palacze, wypie..ć z tego miasta !!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Rebel Yell Re: Sale dla nepalących IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 11:19
          W jednym masz racje, w tym ze piszesz janka mala litera.

• Gość: No Smoking ! Re: Sale dla nepalących IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 11:22
            Oczywiscie, skoro taki jest jego nick to dlaczego mam go przerabiać ?
      • Gość: Nie palący Re: Sale dla nepalących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:58
        Piszesz dziewojo głupoty,z pyska palaczowi śmierdzi zawsze i wszędzie,poradż
        się mamy,to zostaniesz oświecona jeśli oczywiście nie pali.Masz dużo
        szczęścia,że nie wytknięto pisowni,poziom nie skończonej szkoły podstawowej i
        dublowanych klas,co w tym temacie może bawić,czyścioszko,mama wypierze.Nie chcę
        być biernym palaczem i palacz kopcący Mnie w twarz dostanie w r..a.Ten
        szukający spawacza do ramy,to sobie lepiej sklej tą galaretowatą masę
        umieszczoną w czerepie,prymitywie,kropelką.
        • Gość: Rebel Yell Re: Sale dla nepalących IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 12:19
          Kocham jak taka cholota jak nie palacy, probuje sobie uzurpowac prawo do
          ocenych poziomu innych. Od razu poznac ze to wysublimowany czlowiek, smak,
          gust, elegancja po prostu szyk. Idzcie z jankiem do filharmonii, tam nie pala.
          Mozecie przy okazji sprawdzic w toalecie czy juz osiagneliscie dojrzalosc
          plciowa. Podotykacie sie trabkami, to wam sie cisninie obnizy.
          • Gość: Marcin Re: Sale dla nepalących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:01
            Rebel Yell mam dla ciebie radę - ODWIEDŹ PSYCHOANALITYKA OSIOŁKU. Przeczytaj
            sobie jeszcze raz o tym co piszą inni i o tym co piszesz ty... Może drugie
            czytanie skłoni cie do jakis konstruktywnych rozważań. Chociaż szczerze pisząc
            w to wątpie, szkoda czasu na polemike z taką istotką jak ty. Pozdrawam Innych.
            • Gość: Rebel Yell Re: Sale dla nepalących IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 14:11
              Rzeczywiscie masz racje Brutusie.

janek8
              >BTW co sądzicie o palaczach na przystankach i innych publicznych miejscach?
              >Osobiście podałbym im dożylnie taka dawke nikotymy, ze wylądowali by na
              >intensywnej......

No Smoking !
              >Popieram janka. Palacze, wypie..ć z tego miasta !!!!!!!!!!!!!!

Jasne bede klaskal czlonkom Ku Klux Klanu, oni nie lubia papierosow a ja nie
              lubie nietolerancji. Nikt z mojego miasta nie bedzie mnie wyp...
              • Gość: Nie palący Re: Sale dla nepalących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:27
                Widzę ,że nie rozumiesz co w temacie,chodzi głównie o kulturę palenia,o nie
                terroryzowanie nie palących, dymem,smrodem.Nietolerancja jest głównie po
                stronie palaczy,nie liczą się z nikim i niczym.Nie dziwię się że dużo ludzi ma
                tego dość,gdzie nie spojrzysz leży pet,obok kosz na śmieci,przecież płaci
                podatek,posprzątają,ot rozumowanie.Jak palacze umieli by się zachować,tematu
                wtedy niema,żaden nie palący nie lubi siedzieć czy stać w kłębach dymu i tego
                nikt nie zmieni!!!
                • Gość: Rebel Yell Re: Sale dla nepalących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:39
                  > Widzę ,że nie rozumiesz co w temacie,chodzi głównie o kulturę palenia,o nie

Kultura palenia, picia czy konwersacji to li tylko i wylacznie kultura
                  osobista. Rzucanie petow, smieci, wyprowadzanie psa do piaskownicy i pare
                  innych tematow, zalezy wylacznie od tego na kogo trafisz. Zapewniam cie ze nie
                  musi to byc czlowiek palacy.

Co do rozumienia dyskusji, jezeli lokal nie ma wydzielonego miejsca dla
                  palacych, albo ma zbyt slaba wentylacje, to po prostu tam nie idz. Ja jezeli
                  chce isc do lokalu i zapalic przy kawie wybieram taki w ktorym moge zapalic.
                  Proste ? A lokal dla nie palacych, jakos nie wzbudza we mnie nadmiernych
                  emocji. Odrobiny szacunku dla innych. Nawet dla palacych.
                  • Gość: Nie palący Re: Sale dla nepalących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 18:16
                    To były tylko przykłady,widzę że ponad 90% palaczy nie liczy się z otoczeniem w
                    którym przebywa,jakim szacunkiem otaczać takich ludzi.Do jakiego lokalu w
                    mieście można wejść nie zachłystując się smrodliwym dymem,który jest dobrze
                    wentylowany? Wszystko zależy od ludzi palących,nie
                    wulgarnych,prymitywnych,niech sobie pali i wdycha ten dym,ale niech się stara
                    nie obdzielać nie palących.Czy to jest takie trudne?
                • Gość: xxxx Re: Sale dla nepalących IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 18:34
                  Jak masz się czepiać pisowni to najpierw naucz się pisać zdania.
                  > Nie dziwię się że dużo ludzi ma
                  > tego dość,gdzie nie spojrzysz leży pet,obok kosz na śmieci,przecież płaci
                  > podatek,posprzątają,ot rozumowanie
                  Jedno wielkie zdanie złożone nie świadzy o inteligencji i wykształceniu. Może
                  gdybyś na lekcjach w szkole myśłał o nauce, zamiast na co ponarzekać to byś to
                  wiedział.
                  • Gość: Nie palący Re: Sale dla nepalących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:13
                    Nie jestem doskonały,ale zawsze możemy się zmierzyć w pisowni.Czepiam
                    się,zobacz swoje wyrazy(świadzy,myśłał,zamiast na co ponarzekać to byś to
                    wiedział)myślący o nauce na lekcjach w szkole.Nastęnym razem jak napiszesz to
                    daj komuś do sprawdzenia.Pozdrawiam.
                    • Gość: xxxx Re: Sale dla nepalących IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 19:05
                      No fakt, błędy są, ale wynikają one z tego, że nie chce mi się pisać na
                      klawiaturze 2 godziny, po prostu piszę szybko i dlatego tak jest, ale jeśli
                      chcesz poprawiać błędy wynikające z pośpiechu to zacznijmy od samego tytułu:
                      "Sale dla nepalących". Tak więc, pozdrawiam osobę tak bardzo dbającą, aby innym
                      nie zdarzały się pomyłki.
                      • Gość: Nie palący Re: Sale dla nepalących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:48
                        Temat jest w tytule,czy tak ciężko to pojąć,pisz nawet nogami,kogo to
                        obchodzi.Daruj sobie już tej żałosnej pisaniny.
      • Gość: janek8 Re: Sale dla nepalących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:53
        > hehe nie wiem jak Ty ale ja i tak codziennie po powrocie do domu zdejmuję
        ciuch
        > y
        > i odkładam do prania, chyba się nie nosi tydzień tego samego?

Hehe czyścioszka....
        Spoko jest! Jak wracasz do domu o 20 to myk do piżamki, siusiu, paciorek i
        spać? Nie wyobrażam sobie codzienie prać kurtkę dżinsową albo sweter wełniany.
        Moze tak się pocisz, ze niektóre ciuszki codziennie pierzesz? Mi wystarcza
        codziennie czysta bielizna. Wczorajsz bluza czy sweter jakoś nie stanowi
        problemu - chyba, że smierdzi fajkami.
        • Gość: Nie palący Re: Sale dla nepalących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:15
          Widzę że też zauważyłeś mądrą Agusię,dobrze radzi,albo małolata,albo
          zdzieciniała.
    • Gość: A.M.K Re: Sale dla nepalących IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 23:34
      Zgadzam się z autorem tematu. Dziś na przykład, przyszło mi czekać na autobus w
      towarzystwie dwóch palących osób - gdzie bym się nie odwróciła - dym. Poza tym,
      fakt, że obydwaj palacze wyrzucili papierosy tuż przed wejściem do autobusu
      niewiele zmienił, bo musiałam później obok nich stać... Uważam, że jeśli ktoś
      chce palić, to jego sprawa, należałoby jednak pomyśleć też trochę o tych, którym
      taki "aromat" nie odpowiada.
      • Gość: AnR Re: Sale dla nepalących IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 23:42
        Trzeba bylo im wzrocic uwage, zeby natychmiast przestali wydawac nieprzyjemna won w autobusie!!! Skandal! Oburzajace.
        Nie, nie palacy to faszysci. Chca zmieniac swiat - zacznijcie od siebie.
        • Gość: bilbo Re: Sale dla nepalących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 00:10
          następnym razem jak mi ktoś zadymi fajką prosto w twarz to mu beknę. niech
          sobie palacy pala i na ulicach ale z uszanowaniem innych!
        • Gość: Życie bez smrodu. Re: Nie zgadzam się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 07:51
          Nieprzyjemna woń??????? Toż to smród nie do opisania i tak nie zrozumie o co
          chodzi,mózg jak i całe ciało zakonserwowane(uwędzone dymem).Właśnie zmieniamy,
          potraciliście węch,to jedna z przyczyn że się oburzacie!!!!!A kim Ty jesteś?
          • Gość: Rebel Yell Re: Nie zgadzam się. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 08:38
            Mozna was podsumowac jedynie cytujac:

Żądni chleba sensacji
            Na wieki przeklęci
            Głodni władzy, dominacji
            Mali konfidenci
            Utopieni w kompleksach
            Spragnieni powietrza
            Niewiele o tym wszystkim wiemy
            A może tylko udajemy ?

ANALFABECI, ANALFABECI
            ANALFABECI, ANALFABECI

Pokrzywdzeni i biedni
            Prześwięci, przeczyści
            Perfidni i wredni
            Chorzy z zawiści
            Utopieni w kompleksach
            Spragnieni powietrza
            Niewiele o tym wszystkim wiemy
            A może tylko udajemy ?

ANALFABECI, ANALFABECI...

Muzyka: Farben Lehre
            Tekst: Wojciech Wojda - 15.02.93

• Gość: Marta Re:..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:59
              Rebel Yell - ty normalnie masz coś nie tak pod sufitem. Jesteś na przepustce z
              psychiatryka? czy zabrakło ci kasy na wykupienie leków? Na forum to już prawie
              mieszkasz, komputer można wyłączyć - serio, no ale w twoim przypadku to akurat
              w pracy nudzisz się okrutnie - widać to i czuć, wyrazy współczucia dla twojego
              szefa że ma tak beznadziejnego pracownika.
            • Gość: Wałbrzyszanin Re: Nie zgadzam się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:05
              Tak,tak,spragnieni powietrza,szkoda tylko że autor jak ten tekst pisał,był na
              głodzie narkotykowym.
              • Gość: Wałbrzyszanin Re: Nie zgadzam się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:09
                On już chyba nie pracuje,trąca wiekiem podeszłym.
                • Gość: Rebel Yell Re: Nie zgadzam się. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 09:57
                  Jak już wcześniej wspomniałem, moje problemy wynikają z powodu małego członka.
                  Próbowałem wczoraj za pomocą stalowej linki i kilku cegieł poprawić jego
                  długość, ale nie wyszło. Mało tego, ktoś mi poradził aby stalową linkę zamienić
                  na strunę od gitary (lidera zespołu Farben Lehre) i to tą najcieńszą. No i ja,
                  głupol jeden, posłuchałem go. Urwało mi czapkę i mam jeszcze większy kompleks
                  :(
                  Pomóżcie
                  Wasz Rebell Yell
                  • Gość: Marta Re:....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 12:24
                    O rany!!!!! i jeszcze gadający erotoman, albo pedofil fujjjjjjj który w ten
                    sposób robi sobie dobrze. Pewnie wydaje ci sie że taki zabawny jesteś?
                    • strega41 Re:....... 27.10.06, 18:11
                      Jak ja lubie czytać wałbrzyskie forum! Ile jadu i złośliwości!
                    • Gość: Rebel Yell Re:....... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.06, 20:41
                      Jezeli Martusiu blyskotko zastanowila bys sie przez moment, zamiast wydobywac z
                      siebie piane i siarke, zrozumialabys ze jakis podrzedny ciec po raz kolejny
                      podszywa sie pod moj nick. To ze chlopina ma klopoty natury seksualnej, to juz
                      nie moj problem. Mysl zreszta ze to nie jest jedyny z jego problemow.

• Gość: ja Re:....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:19
                        ale złośliwości...
                        • Gość: na serio Re:....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:46
                          zapraszam do mojego pokoju zwierzeń...
                          choc mieszkam z rodzicami
                          ale nie palę...:)
                      • Gość: msr Rebel jak czytam twoje wypociny w tym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 20:36
                        watku to wydaje mi sie ze jestes zwyklym ucem i idiota. Po prostu argumenty dla
                        ciebie nie istnieja wiec nie bede ich uzywal tylko nazwe cie cajdelikatniej jak
                        potrafie: zacofanym prostakiem.
                        • Gość: Nie palący Re: Rebel jak czytam twoje wypociny w tym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:23
                          Nie trzeba aż nazywać go idiotą bo pali to badziewie,ale nazywając faszystą
                          niepalącego przekroczył wszystkie normy.
                        • Gość: Nie palący Re: do Rebel Yell-a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:27
                          Nie trzeba aż nazywać go idiotą bo pali to badziewie,ale nazywając faszystą
                          niepalącego przekroczył wszystkie normy,typowe bydlę.
                          • Gość: Rebel Yell Re: do Rebel Yell-a IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.06, 22:28
                            Polecimy cytatem

STRAŻNICY MORALNOŚCI CZ. 2
                            My tu stoimy on stoi tam
                            My mu pokażemy kto głupi a kto pan
                            Popatrzcie jak on prosi
                            Popatrzcie jak się boi
                            Gdy widzi nasze twarze
                            Gdy widzi nasze stroje
                            Więc dajcie go tutaj dajcie go nam
                            Popatrzcie jak on leży
                            Jak się zwija z bólu
                            Pokażmy mu pieszczoty
                            Podkutych butów
                            Jak ślicznie oszpecony
                            Jak poharatany
                            Piękne są zwichnięte nogi
                            I pocięte rany
                            Jeszcze oddycha i się ruszać może
                            Rozbijmy mu głowę i pchnijmy nożem
                            My tu stoimy on leży tam
                            Teraz już wie kto głupi a kto pan

Kolaboranci (to nazwa zespolu:)
                            • Gość: Nie palący Re: do Rebel Yell-a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:41
                              Pozostały już tylko cudze cytaty,to podobne do palenia cudzych papierosów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka