Dodaj do ulubionych

Jazda autobusem horror

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 07:17
PODZIEKOWANIA DLA WLADZ ZDIK ZA TO ZE NIE BYLO AUTOBUSU LINII NR 12 DZISIAJ
POD TPYOTA Z RANA TO SA JAKIES JAJA JEZDZA TE AUTOBUSY JAK CHCA!!!!!!!!! NIKT
ICH NIE KONTROLUJE W ZADNYM INNYM PANSTWIE TAK NIE MA A DZISIAJ TO JUZ
PRZESADA PO PROSTU MACIE PASEZEROW GDZIES... ZENADA NA MAKSA
Obserwuj wątek
    • Gość: mj Re: Jazda autobusem horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 09:32
      masz racje, dzis musialem isc z buta do domu bo laskawy kierowca nie raczyl sie
      zatrzymac na przystanku, godz ok 7,20 przystanek moniuszki-hotel linia nr 15. i
      co lepsze przejechal na pelnej predkosc ;/
      • Gość: we Re: Jazda autobusem horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:53
        Oni sobie kpiny z nas dzisiaj zrobili!!! A 12 kompletnie nie podjechala pod
        Toyote wiec z buta i zamiast byc w ciagu niecalej godzinki w dommu bylem po
        ponad 2H KPINA...
        • Gość: blanka Re: Jazda autobusem horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:37
          złożcie pisemną skargę do zdiku
          • Gość: taaa Re: Jazda autobusem horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:49
            I nic to nie da oleja nas jak zawsze naszego stresu i nerwow nikt nam nie odda
            • Gość: pisz tu Re: Jazda autobusem horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:29
              spróbuj napisac i daj znać co odpowiedzą
              www.mpk.walbrzych.pl/rozklad/main.htm
    • Gość: .... Re: Jazda autobusem horror IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.11.06, 14:12
      Dokladnie austobusy jezdza jak chca. Ostatnio stalam na przystanku 15 minut, bo
      A nie przyjechalo 26 po tylko 40. Juz zwatpilam czy sie rozklad zmienil czy co?
      To co sie dzieje to sa kpiny z ludzi. Jak teraz sie spozniaja to strach
      pomyslec co bedzie w zimie przy temperaturze -15 stopni i zaspkach. Ludzie
      chyba zamarzna na przystanku, ale kogo to obchodzi? :/
      • Gość: :/ Re: Jazda autobusem horror IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.11.06, 15:23
        A nie wiesz inteligentna dziewczyno, ze jest remont Wieniawskiego i sa korki
        stad opoznienia na wszystkich liniach jadacych przez ta ulice.
        • Gość: groszek... Re: Jazda autobusem horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:08
          ...remont jeszcze jakoś ujdzie, no zakładając że wszyscy mają czyste w tej
          sprawie ręce...
          ale nijak, do diaska nijak nie mogę sobie poradzić z akceptacją faktu, iz moje
          autobusy (czyt. linia c i d) za każdym razem (czyt. ZA KAŻDYM) skręcają na
          ulicy Wieniawskiego, za przedszkolem jakieś 100m w prawo...
          po drugie, kolor jaki przybrały barwy niektórych reklam naszych autobusów, w
          sporej ilości przypadków sprawia, że bładzę w poszukiwaniu wolnej przestrzeni
          okiennej po całym pojeździe, przy założeniu że jest piękny słoneczny dzień...
          po trzecie, swego czasu zgoda na umieszczanie ogłoszeń jeszcze w ikarusach,
          była potwierdzona pieczątką mzk, w chwili obecnej ja takowych nie widzę a
          podejrzenia mam takie, iż za "głowy" które śmieją sie do nas podczas jazdy i
          informacje o wszechobecnych kredytach, nie są przez nikogo kontrolowane lub
          wiadomo co innego...
          a ja..?
          DZIEKUJĘ NIE SKANUJĘ
          CHOĆ PRZEJAZDÓWKę KUPUJĘ
          pozdrav.
          r.
          :)
          • Gość: we Re: Jazda autobusem horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:12
            Remont swoja droga ale to nie jest powod aby autobus wogole nie
            przyjechal!!!!!!!!
        • Gość: misio Re: Jazda autobusem horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 15:20
          to niech odpowiednio skorygują rozklad jazdy! ja mialem przejscia z linia nr 8!
          czasami autobus (szczegolnie ostatni) nie przyjezdzal w ogole!
    • Gość: gosc Re: Jazda autobusem horror IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:37
      ja miałam przejsci w lini nr 2, jadac rano do przcy kolo 8 rano zawsze jest tłok
      w autobusie stałam z przodu i chciałam wysiasc na rzadanie ,ale nie było guzika
      wiec prosze kierowce zeby sie zatrzymał na rzadanie a on jedzie dalej, dopiero
      po kilku usilnych prosbachz mojej strony laskawie sie zatrzymal krzyczacz na
      mnie ze naciska sie stop, ajak mu powiedziałam ze niema to on do mnie z morda ze
      sie idzie do nastepnych dzrzwi gdzie on jest. Tylko ciekawe jak ja to miałam
      zrobic kiedy nawet palcem nie szlo ruszyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka