Dodaj do ulubionych

buduja nowe balety !!!!

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.06, 20:17
witam
naprzeciwko reala obok nowej hali tergowej juz niedługo rozpocznie sie budowa
clubu mefisto bedzie to bar z porzadnymi baletami. ponoc inwestuje to jakis
chlop z wrocławia to mam nadzieje ze to bede pierwsze porzadne balety w
wch !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:19
      bardzo mnie cieszy ta wiadomość!!! Moze w końcu cos z klasą bez małolatów jak w
      k10 15 latki
    • Gość: ... Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:42
      juz samo slowo balety jest (nie wim jak to nazwac - przyjme ze wiesniackie,
      prowincjonalne) wiecc samo mowi za siebie kto tam bedzie chodzil :P
    • Gość: tancerz Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.12.06, 21:52
      oł yeah :D kiedy otwarcie? :DDDDD buahaha :P pewnie za 2 lata jak dobrze
      pojdzie ;p
      • Gość: wiedząca Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.12.06, 22:54
        Otwarcie planowane na początek czerwca : )
        • Gość: tancerz Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.12.06, 18:06
          wow! kozacko :D juz sie nie moge doczekac =]
    • Gość: mlody Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.06, 23:21
      heh ..mefisto.. widac ze gangsta chce klub budowac jak to prawda ????? ile oni
      tego placu tam wykupili za hala ?? jesli to nie sciemia to fresh i terminal
      beda dyskotekami dla dzieci 15-17 latkow a k10 i mefisto beda dla siebie
      konkurencja co dla nas klubowiczow odbije sie korzystnie :) niech tylko scigaja
      dobrych dj's
      • Gość: groszek Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 23:49
        ...prosze zatem podać mi stronę internetową z jakimiś dobrymi baletkami...

czas czas czas goni nas cały czas

pozdrav.
        r.
        :)
        • Gość: ciekawy Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.dialog.net.pl 15.12.06, 09:28
          a czym dla was sa "dobre balety" ?
          • Gość: :) Re: buduja nowe balety !!!! IP: 81.15.135.* 15.12.06, 10:13
            Tylko czekać jak spalą K10 lub te Mefisto :) a tak wogóle to K10 też miało byc
            klubem, w którym nie będzie hołoty, wstęp od 21 lat - skończyło się każdy widzi
            jak, kasa górą.
            • Gość: mlody Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.06, 16:37
              w Walbrzychu nigdy nie bedzie dyskotek od 21 lat. tu az taki przemysl klubowy
              nie jest rozwiniety zeby przy wpuszczaniu po 21 lat zarobic.. w innych miastach
              w polsce jednak sa klubu od 21 lat i ciesza sie ogromna popularnoscia :) gdzie
              pol polski zna nazwy klubow i co jakis czas dje zaproszenie... w walbryzchu tak
              nigdy nie bedzie
              • Gość: Rebel Yell Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:57
                Bo tu trzeba uderzyc centralnie i zrobic balety od 60-tki. Z pelnym szacunkiem.
                • Gość: feniks Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.12.06, 13:55
                  A ja się spotkałem z klubem, gdzie wchodząc były dwa pomieszczenia...Jedno dla
                  nastolatków z klimatami techno, trans itp., a drugie dla ludzi od 21 lat z
                  muzyką łagodniejszą dla ucha i więcej było muzyki, przy której moża było
                  potańczyć we dwoje. Taka fajna odmiana...Także z drinkiem w ręku spacerowałem
                  sobie raz w jedną raz w drugą stronę, kiedy muzyka w jednym pomieszczeniu nie
                  podobała mi się to zmieniałem salę, także myślę, że pomysł całkiem niezły.
                  • Gość: hmm Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.12.06, 14:35
                    hmm " mefisto " to jest firmu robiaca ciuchy na najlpeszy event na swiecie
                    Sensation white
                  • Gość: gosc Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.12.06, 02:13
                    To nieprawda i to skandal, że ktoś pisze takie donosy
                    db.doba.pl/?s=subsite&id=426&mod=1
                  • Gość: gosc Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.12.06, 02:13
                    To nieprawda i to skandal, że ktoś pisze takie donosy
                    db.doba.pl/?s=subsite&id=426&mod=1
                    • Gość: hehehe Re: buduja nowe balety !!!! IP: 85.195.119.* 19.12.06, 23:40
                      Dobre : D
                      I zapewne prawdziwe : D
    • Gość: tak powiem Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.12.06, 19:00
      Kończymy ten temat, który jest tylko głupią prowokacją jakiegoś debila!
      Nie będzie żadnej nowej dyskoteki w okolicach Reala!
      Nigdy nie było nawet takich planów.
      Jestem tego pewna, ponieważ, gdyby coś takiego miało powstać
      na pozwoleniu na budowę musiałby znaleźć się podpis mojego ojca.
      Pytałm go o to i odpowiedział, że jest to tylko PLOTKA!

Póki co o porządnym klubie w Wałbrzychu możecie tylko pomarzyć.

Pozdrawiam.
      • Gość: :) Re: buduja nowe balety !!!! IP: 81.15.135.* 16.12.06, 19:07
        A Ty co odgrywasz tu wielką Panią bo Twój ojciec coś tam podpisuje?
        • Gość: wroc Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.12.06, 19:33
          ona ma racje !!!!!!!!!!! piepszłem taka plotke a wy juz zapowiadaliscie otwarcie na czerwiec buahahahahaha
        • Gość: tak powiem Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.12.06, 19:36
          Nie. Nie odgrywam żadnej pani...
          Chciałam tylko niektórym uświadomić jak łatwo ich wkręcić
          i że nie ma tematu dobrej dyskoteki w Wałbrzychu.

To tyle...
          • Gość: tyt Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.12.06, 17:07
            wiedziałem ze jak kots pusci taka plotke to zaraz sie zrobi jazda te forum to jest forum plotarzy i plotkarek piepsza głupoty gdzie popadnie tak samo w sprawie media markt nie bedzie w ch bo wałbrzych jest za małym miastem na taka inwestycje ale z was ciołki
            • Gość: hahahaha Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 18:03
              dobre naprawde dobre!!!!!
              • Gość: feniks Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.01.07, 15:15
                up :)
                • Gość: aga Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.01.07, 15:51
                  w k10 to napewno robią drugą sale,byłam tam po bilet na angelo i miałam okazje
                  zobaczyć,mysle ze będzie ciekawie,
    • Gość: vaja Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.01.07, 16:29
      ta w k10 na nowej sali bedzie lodziarnia 15latkow
    • Gość: bodnar Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.01.07, 16:46
      ta w k10 na nowej sali bedzie budka dla ptakow i lody kandydatki do pracy lat
      15 mile widziane
      • Gość: Gość portalu Re: buduja nowe balety !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.01.07, 16:57
        Widze żeście dobrze poinformowani bodnar i vaja chyba często myślicie o tym
        albo praktykujecie tą dyscypline,zrozumiałe każdy ma prawo do swoich pragnień i
        marzen,powodzenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka