Dodaj do ulubionych

filmy divx

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 12:57
Witam .Wiecie moze gdzie moge kupić w wchu filmy divx w dobrych jakościowo
kopiach?? i jeśli tak to w jakij cenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rebel Yell Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 13:03
      W emipku ?
      • Gość: ashanti Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 13:07
        nie chodzi mi o oryginały:)
        • Gość: Rebel Yell Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 13:09
          Wiem, ale zazwyczaj do glupich pytan daje sie durne odpowiedzi.
    • Gość: arecki Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 14:46
      a moze ktos wie kogo latwo okrasc? nie wiesz kolega ze divx to zwykle zlodziejstwo?
      • Gość: zuza Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 15:25
        a Ty nie wiesz kolego ze nie wszystkich stac na pojscie do kina albo
        wypozyczenie filmu?
      • Gość: policjant Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 15:27
        Gość portalu: arecki napisał(a):

> nie wiesz kolega ze divx to zwykle zlodziejstwo?

Podobnie jak używanie pirackiego oprogramownia w komputerze, prawda arecki ? :)
        • Gość: arecki Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 17:15
          A Ty "policjant" zle trafiles..nie mam i nie moge miec "pirackich" oprogramowań..
    • Gość: arecki Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 17:05
      Oczywiscie nielegalne oprogramowanie to tez zlodziejstwo..mowisz ze nie stac
      niektorych na kino itp? hmmm..a jak kogos nie stac na super auto to ma "obrobić"
      kogoś kto ma? zalosne...
      • Gość: To ja zlodziej Re: filmy divx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:55
        A ty arecki czym jezdzisz?
        • Gość: arecki Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.07, 07:53
          A co za roznica czym jezdze? nie ukradlem auta..a i autobus nie jest mi obcy..:)
      • Gość: zuza Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 23:18
        jak nie stać to jeździ autobusami:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka