Gość: ashanti IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 12:57 Witam .Wiecie moze gdzie moge kupić w wchu filmy divx w dobrych jakościowo kopiach?? i jeśli tak to w jakij cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rebel Yell Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 13:03 W emipku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashanti Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 13:07 nie chodzi mi o oryginały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 13:09 Wiem, ale zazwyczaj do glupich pytan daje sie durne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 14:46 a moze ktos wie kogo latwo okrasc? nie wiesz kolega ze divx to zwykle zlodziejstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 15:25 a Ty nie wiesz kolego ze nie wszystkich stac na pojscie do kina albo wypozyczenie filmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 15:27 Gość portalu: arecki napisał(a): > nie wiesz kolega ze divx to zwykle zlodziejstwo? Podobnie jak używanie pirackiego oprogramownia w komputerze, prawda arecki ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 17:15 A Ty "policjant" zle trafiles..nie mam i nie moge miec "pirackich" oprogramowań.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 17:05 Oczywiscie nielegalne oprogramowanie to tez zlodziejstwo..mowisz ze nie stac niektorych na kino itp? hmmm..a jak kogos nie stac na super auto to ma "obrobić" kogoś kto ma? zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja zlodziej Re: filmy divx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:55 A ty arecki czym jezdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.07, 07:53 A co za roznica czym jezdze? nie ukradlem auta..a i autobus nie jest mi obcy..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: filmy divx IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.07, 23:18 jak nie stać to jeździ autobusami:P Odpowiedz Link Zgłoś