Gość: Ola IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.07, 21:18 czy ktoś korzystał już z usług Salonu Framesi chodzi mi o paną Beatę na Placu Grunwaldzkim ? Fajnie robi włoski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandra Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 23:12 ja kilka razy tam robilam pasemka ladnie beatka robi tylko b drogo i straszne z nich plotkary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 23:20 TO PRAWDA PLOTKUJA PO TWOIM WYJSCIU Z INNYMI KLIENTKAMI TROCHE TO BRZYDKIE ALE WLOSKI OK ROBIA ZA DROGOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 16:24 Idz do salonu Agnieszka tam jest dyskretnie i bardzo fachowo a do tego maja swietne firmowe produkty do wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.07, 18:30 to prawda holernie drogo a pozatym szybko schodzi farba co mnie szlag trafia i juz więcej się tam nie wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:09 Najlepszą chemię na włosach robiła i robi amerykanka na 1 maja u której pracowała przez jakiś czas p. Beatka podglądając przy okazji tajniki tej trudnej sztuki. Niestety jak to w życiu bywa, uczeń nie zawsze dorównuje nauczycielowi. Ja chodzę do nauczycielki i nigdy nie miałam takiego problemu jak koleżanki, które się tutaj skarżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.01.07, 20:17 drogo i kolor trzyma sie do pierwszego mycia BEZNADZIEJNY B DROGI SALON NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.07, 22:17 pozatym jak byłam sw tym salonie tak mi wyszarała dziwucha łepetyne ze mnie bolała 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.01.07, 22:33 TE FRYZJERKI TZN BLONDYNKA I SZEFOWA BEZNADZIEJNE CO TO ZA FARBY DO 1 MYCIA A CENY JAK W LONDYNIE ...I TYLKO PUSTE DYSKUSJE..A TA GRUBA...TAKA MLODA MA2 WLOSY A CHCE BYC PIEKNA....NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
jevick Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u 27.01.07, 11:53 a ja polecam jak najbardziej:) farby super, strzyzenie oki, wystroj :) no ale kazdy lubi co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 12:09 BEZNADZIEJA TOTALNA TEN SALON .FARBUJA CHYBA SZAMPONAMI EFEKT OKROPNY NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 12:13 MNIE ZA ZROBIENIE KILKU PASEMEK NA KRUTKIE WLOSY POLICZONO 150ZL BEZ SCINANIA DO TEGO PASEMKA BYLY LADNE 2 DNI A POTEM ZOLTE OBRZYDLIWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msr Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 13:11 naucz się pisać kr@tynko a potem pomyśl, niepotrzebnie podpisujesz się różnymi nickami, i tak wiadomo, że te głupoty pisze jedna i ta sama osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 14:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 14:05 Ja polecam Sławka na grunwaldzkim ceny nawet w miare, długie włosy około150 zł zalezy od ilosci kolorów robie tam włosy co 2,5 miesiaca kolory wogóle sie nie zmywaja ma bardzo dobre farby, gdyby nie odrosty mozna chodzic i chodzic z ładnymi pasemkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 14:35 proponuje zamiast fryzjera dobry słownik ortograficzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 17:35 SLOWNIKI MOZE TEZ ALE ....JA TEZ NIE POLECAM PANIA TEGO SALONU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msr Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:07 już ci mówiłem kr@tynko że udajesz kogoś kim nie jesteś i w dodatku nie umiesz pisać... Odpowiedz Link Zgłoś