Dodaj do ulubionych

Fryzjer Framesi koło ZUS-u

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.07, 21:18
czy ktoś korzystał już z usług Salonu Framesi chodzi mi o paną Beatę na
Placu Grunwaldzkim ? Fajnie robi włoski
Obserwuj wątek
    • Gość: sandra Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 23:12
      ja kilka razy tam robilam pasemka ladnie beatka robi tylko b drogo i straszne z
      nich plotkary
    • Gość: aneta Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 23:20
      TO PRAWDA PLOTKUJA PO TWOIM WYJSCIU Z INNYMI KLIENTKAMI TROCHE TO BRZYDKIE ALE
      WLOSKI OK ROBIA ZA DROGOOOOOO
      • Gość: gosc Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 16:24
        Idz do salonu Agnieszka tam jest dyskretnie i bardzo fachowo
        a do tego maja swietne firmowe produkty do wlosow
        • Gość: ela Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.07, 18:30
          to prawda holernie drogo a pozatym szybko schodzi farba co mnie szlag trafia i
          juz więcej się tam nie wybiore
      • Gość: Zadowolona Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:09
        Najlepszą chemię na włosach robiła i robi amerykanka na 1 maja
        u której pracowała przez jakiś czas p. Beatka podglądając przy okazji tajniki
        tej trudnej sztuki. Niestety jak to w życiu bywa, uczeń nie zawsze dorównuje
        nauczycielowi.
        Ja chodzę do nauczycielki i nigdy nie miałam takiego problemu jak koleżanki,
        które się tutaj skarżą.
    • Gość: aska Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.01.07, 20:17
      drogo i kolor trzyma sie do pierwszego mycia BEZNADZIEJNY B DROGI SALON NIE
      POLECAM
      • Gość: ola Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.07, 22:17
        pozatym jak byłam sw tym salonie tak mi wyszarała dziwucha łepetyne ze mnie
        bolała 2 dni
    • Gość: marzena Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.01.07, 22:33
      TE FRYZJERKI TZN BLONDYNKA I SZEFOWA BEZNADZIEJNE CO TO ZA FARBY DO 1 MYCIA A
      CENY JAK W LONDYNIE ...I TYLKO PUSTE DYSKUSJE..A TA GRUBA...TAKA MLODA MA2
      WLOSY A CHCE BYC PIEKNA....NIE POLECAM
      • jevick Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u 27.01.07, 11:53
        a ja polecam jak najbardziej:) farby super, strzyzenie oki, wystroj :) no ale
        kazdy lubi co innego
    • Gość: basia Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 12:09
      BEZNADZIEJA TOTALNA TEN SALON .FARBUJA CHYBA SZAMPONAMI EFEKT
      OKROPNY NIE POLECAM
    • Gość: OLA Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 12:13
      MNIE ZA ZROBIENIE KILKU PASEMEK NA KRUTKIE WLOSY POLICZONO 150ZL BEZ SCINANIA
      DO TEGO PASEMKA BYLY LADNE 2 DNI A POTEM ZOLTE OBRZYDLIWE
      • Gość: msr Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 13:11
        naucz się pisać kr@tynko a potem pomyśl, niepotrzebnie podpisujesz się różnymi
        nickami, i tak wiadomo, że te głupoty pisze jedna i ta sama osoba!
        • Gość: Monia Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 14:02
        • Gość: Monia Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 14:05
          Ja polecam Sławka na grunwaldzkim ceny nawet w miare, długie włosy około150 zł
          zalezy od ilosci kolorów robie tam włosy co 2,5 miesiaca kolory wogóle sie nie
          zmywaja ma bardzo dobre farby, gdyby nie odrosty mozna chodzic i chodzic z
          ładnymi pasemkami
      • Gość: arecki Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 14:35
        proponuje zamiast fryzjera dobry słownik ortograficzny!
        • Gość: daria Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 17:35
          SLOWNIKI MOZE TEZ ALE ....JA TEZ NIE POLECAM PANIA TEGO SALONU
          • Gość: msr Re: Fryzjer Framesi koło ZUS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:07
            już ci mówiłem kr@tynko że udajesz kogoś kim nie jesteś i w dodatku nie umiesz
            pisać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka