Gość: Mateo IP: *.dialog.net.pl 23.01.07, 23:27 Co sadzicie o ludzich pracujacych w tej pizzerni. Wedlug mnie obsluga jest bardzo fajna kasjerki i kelnerki zawsze usmiechniete... Pizza w miare dobra PS pozdro dla pieknej kasjerki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kjtq Re: Da Grasso IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 00:00 całkiem przyjemne miejsce co zreszta odzwierciedla spory ruch w tym lokalu, ja generalnie mam dosyć blisko więc nie raz byłem i nie raz jeszcze będe :) Panie obsługłujące rzeczywiście sprawiają wrażenie całkiem miłych i przyjemnie być obsługiwanym przez takich ludzi :) Generalnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopk Re: Da Grasso IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.01.07, 15:19 Ja uważam ze w da grasso jest zajefajnie...fajny wystruj miła obsługa,dobre jedzonko itd;)Jest to najlepsza pizzernia w wałbrzychu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubel Re: Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 15:29 najlepsza jest ta wysoka pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Da Grasso IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 18:14 a może tak adresik podacie... :) żeby wszysycy byli w temacie o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubel Re: Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:16 taka pociągła na plecach i często chodzi w takim wysokim płaszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwas Re: Da Grasso IP: *.dialog.net.pl 24.01.07, 19:54 jakos mi to duzo nie mowi :) po pizzeri xhyba nie smiga w tym plaszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Da Grasso IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 22:39 O urodzie kelnerek nie mnie się wypowiadać ;) ale ogólnie jeśli chodzi o obsługę to faktycznie pozytywnie wyróżnia się na tle innych tego typu miejsc w Wałbrzychu. A pizza - rewelacja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co sie stało sie Re: Da Grasso IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 10:33 Uważam, że ta pizza jest najlepsza na świecie i żadna nie może się z nią równać. Nasz prezes jest najmilszy i najlepszy i zawsze potrafi nas pocieszyć. Zawsze możemy na niego liczyć. Organizuje nam czas poza pracą i wszyscy dzięki niemu się bogacą. łubu dubu łubu dubu Niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyyyje nam. to mówiłem ja Jażąbek Wiesław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nchyb pizza dobra, ale transport do niczego... IP: 217.116.110.* 25.01.07, 14:26 Pizza smaczna, tylko na dowóz czeka się bardzo długo... na Podzamczu kilka bloków dalej i czekać każą minimum półtorej godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniu Re: pizza dobra, ale transport do niczego... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 11:03 Pizza dobra ale nie polecam zamawiac przez telefon,długo się czeka,zanim przywiozą jest już letnia a po zjedzeniu 1 kawałka już zimna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:08 pizza smaczna ale wystroj troche mc donaldowy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Da Grasso IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 16:36 Pizzera fajna gdyby nie to ze niektorzy ludzie co robia czosnkowy sos dodaja cos od "siebie"do tego sosu.. Odpowiedz Link Zgłoś