IP: *.dialog.net.pl 23.01.07, 23:27
Co sadzicie o ludzich pracujacych w tej pizzerni. Wedlug mnie obsluga jest
bardzo fajna kasjerki i kelnerki zawsze usmiechniete... Pizza w miare dobra

PS pozdro dla pieknej kasjerki...
Obserwuj wątek
    • Gość: kjtq Re: Da Grasso IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 00:00
      całkiem przyjemne miejsce co zreszta odzwierciedla spory ruch w tym lokalu, ja
      generalnie mam dosyć blisko więc nie raz byłem i nie raz jeszcze będe :)
      Panie obsługłujące rzeczywiście sprawiają wrażenie całkiem miłych i przyjemnie
      być obsługiwanym przez takich ludzi :)
      Generalnie polecam
    • Gość: lopk Re: Da Grasso IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.01.07, 15:19
      Ja uważam ze w da grasso jest zajefajnie...fajny wystruj miła obsługa,dobre jedzonko itd;)Jest to najlepsza pizzernia w wałbrzychu!
    • Gość: rubel Re: Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 15:29
      najlepsza jest ta wysoka pani
      • Gość: qwas Re: Da Grasso IP: *.dialog.net.pl 24.01.07, 18:05
        ktora wysoka ??
        • Gość: piter Re: Da Grasso IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 18:14
          a może tak adresik podacie... :) żeby wszysycy byli w temacie o kogo chodzi
        • Gość: rubel Re: Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:16
          taka pociągła na plecach i często chodzi w takim wysokim płaszczu
          • Gość: qwas Re: Da Grasso IP: *.dialog.net.pl 24.01.07, 19:54
            jakos mi to duzo nie mowi :) po pizzeri xhyba nie smiga w tym plaszczu
    • Gość: Agnieszka Re: Da Grasso IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 22:39
      O urodzie kelnerek nie mnie się wypowiadać ;) ale ogólnie jeśli chodzi o obsługę
      to faktycznie pozytywnie wyróżnia się na tle innych tego typu miejsc w
      Wałbrzychu. A pizza - rewelacja. :)
    • Gość: co sie stało sie Re: Da Grasso IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 10:33
      Uważam, że ta pizza jest najlepsza na świecie i żadna nie może się z nią równać.
      Nasz prezes jest najmilszy i najlepszy i zawsze potrafi nas pocieszyć. Zawsze
      możemy na niego liczyć. Organizuje nam czas poza pracą i wszyscy dzięki niemu
      się bogacą. łubu dubu łubu dubu Niech żyje nam prezes naszego klubu, niech
      żyyyje nam.
      to mówiłem ja Jażąbek Wiesław
    • Gość: nchyb pizza dobra, ale transport do niczego... IP: 217.116.110.* 25.01.07, 14:26
      Pizza smaczna, tylko na dowóz czeka się bardzo długo... na Podzamczu kilka
      bloków dalej i czekać każą minimum półtorej godziny...
      • Gość: heniu Re: pizza dobra, ale transport do niczego... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 11:03
        Pizza dobra ale nie polecam zamawiac przez telefon,długo się czeka,zanim
        przywiozą jest już letnia a po zjedzeniu 1 kawałka już zimna
    • Gość: mis Re: Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:08
      pizza smaczna ale wystroj troche mc donaldowy :/
    • Gość: Ja Re: Da Grasso IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 16:36
      Pizzera fajna gdyby nie to ze niektorzy ludzie co robia czosnkowy sos dodaja cos
      od "siebie"do tego sosu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka