Dodaj do ulubionych

Który fryzjer ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 07:48
Którego fryzjera/fryzjerkę polecacie w Wałbrzychu ? Szukam jakieś fajnego
zakładu gdzie nie zrobią mi koszmaru na głowie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Donna Carla Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:37
      Skorzystaj z wyszukiwarki. Pod hasłem "fryzjer" pojawia się kilka wątków, m.in.
      ten:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=44621272&v=2&s=0
    • yogurt76 Re: Który fryzjer ??? 03.02.07, 19:25
      z czystym sumieniem polecam panią Jadzie z salonu 'JACQUELINE" ,salon miesci
      sie na pl.Tuwima,rewelka
    • Gość: TSC Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:22
      A JA WAM POWIEM TAK, KOCHANE KOBIETKI:
      Widzicie na ulicy dobrze ostrzyżoną osobę, z ładnym kolorem lub pasemkami,
      podejdźcie, przeproście i zapytajcie o zakład i osobę, która pracował nad
      tym "stylingiem".
      Nie wstydźcie się pytać i nie czytajcie tych bzdur, które najczęściej piszą
      niewydarzone fryzjerki. i fryzjerzy podszywając się pod zadowolone klientki.
    • Gość: Urszula Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:29
      Dla mnie naprawdę dobra rada.
      Pozdrawiam cię TSC
    • Gość: ktosia Re: Który fryzjer ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.07, 13:47
      ja polecam fryzjera na starym zdroju "edytka", chodzę tam już od lat, wszędzie
      indziej wyglądałam świetnie do pierwszego mycia, hehe. a tam dziewczyna dobrze
      strzyże i nie jest drogo. tylko trzeba się umawiać wcześniej, naprawdę polecam
      • Gość: ona Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 01:56
        właśnie dzisiaj skożystałam z usług pani Edytki. Włosy mam obcięte nieżle ale
        wyszłam w mokrej bluzce, bo pani nie podkłada ręcznika do mycia głowy, a potem
        suszy włosy takim gorący powietrzem że 2 razy zwracałam jej uwagę ze minie
        parzy. ceny takie sobie, ale chyba więcej nie pojdę.
    • Gość: guli Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:26
      A ja polecm salon AGNIESZKA przy ul. Slowackiego w centrum
      Dobieraja fryzury z katalogow doradzaja fajnie strzyga i uzywaja dosknalych
      srodkow ktore mozna tylko tam kupic nie namowi mie nikt na innego fryzjera
      • Gość: Klawisz Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 08:17
        Polecam fryzjera z naszego aresztu sledczego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka