Gość: Monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 07:48 Którego fryzjera/fryzjerkę polecacie w Wałbrzychu ? Szukam jakieś fajnego zakładu gdzie nie zrobią mi koszmaru na głowie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Donna Carla Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:37 Skorzystaj z wyszukiwarki. Pod hasłem "fryzjer" pojawia się kilka wątków, m.in. ten: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=44621272&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
yogurt76 Re: Który fryzjer ??? 03.02.07, 19:25 z czystym sumieniem polecam panią Jadzie z salonu 'JACQUELINE" ,salon miesci sie na pl.Tuwima,rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:22 A JA WAM POWIEM TAK, KOCHANE KOBIETKI: Widzicie na ulicy dobrze ostrzyżoną osobę, z ładnym kolorem lub pasemkami, podejdźcie, przeproście i zapytajcie o zakład i osobę, która pracował nad tym "stylingiem". Nie wstydźcie się pytać i nie czytajcie tych bzdur, które najczęściej piszą niewydarzone fryzjerki. i fryzjerzy podszywając się pod zadowolone klientki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:29 Dla mnie naprawdę dobra rada. Pozdrawiam cię TSC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Który fryzjer ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.07, 13:47 ja polecam fryzjera na starym zdroju "edytka", chodzę tam już od lat, wszędzie indziej wyglądałam świetnie do pierwszego mycia, hehe. a tam dziewczyna dobrze strzyże i nie jest drogo. tylko trzeba się umawiać wcześniej, naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 01:56 właśnie dzisiaj skożystałam z usług pani Edytki. Włosy mam obcięte nieżle ale wyszłam w mokrej bluzce, bo pani nie podkłada ręcznika do mycia głowy, a potem suszy włosy takim gorący powietrzem że 2 razy zwracałam jej uwagę ze minie parzy. ceny takie sobie, ale chyba więcej nie pojdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guli Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:26 A ja polecm salon AGNIESZKA przy ul. Slowackiego w centrum Dobieraja fryzury z katalogow doradzaja fajnie strzyga i uzywaja dosknalych srodkow ktore mozna tylko tam kupic nie namowi mie nikt na innego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klawisz Re: Który fryzjer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 08:17 Polecam fryzjera z naszego aresztu sledczego. Odpowiedz Link Zgłoś