Gość: kierowca IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 19:43 Ta uliczka do basenu przy IV LO to tragedia,dyrektor szkoły chyba traktorem przyjeżdża do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bajo Re: Parking przy IV LO IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.03.07, 19:53 tak marki daewoo, ale słuch po mieście niesie, że chłopina nie ma "uprawnień dyrektorskich" i nie może znaleźć nowych nauczycieli bo jak twierdzi "nie mają uprawnień do nauczania". W związku z tym taki szczegół jak droga dojazdowa jest zupełnie bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 19:56 widzisz bajo to sprawe wyjasnia ze to sznurek od snopowiazalki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.07, 17:00 Tym razem moja żona nieco przesadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 20:24 Jaka droga taka szkoła i dyrektor a uwierzcie ze coś o tym wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 22:52 przecież dyrektor nie ma auta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieroeca Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.07, 08:41 pewnie że nie ma, bo ma traktor !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpk Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.07, 15:42 parking przy szpitalu gorniczym tez wczesny gierek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p;p;p Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:54 Dyrektor nie ma prawa jazdy. Zostało mu odebrane jakies dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 18:43 Oportunistom, podżegaczom, lewakom, przeciwnikom władzy ludowej oraz zaplutym karłom reakcji mówimy zdecydowane NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glob Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.03.07, 10:10 wdluz plotu przy gorniczym -porażka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osiołek Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:48 Tragedia to cała ta szkoła, tylko walnąć bombkę i wszytkich do traktorów zaorać. Co to jest? Dyro walnięty, śepy i wiecznie nawalony, do tego każdy nauczyciel to pijaczyna wiec co chcecie od parkingu, jest jak wizytówka tej szkoły. Każdy z nauczycieli na bani przyjeżdza wiec im dziury nie przeszkadzająpozatym zobaczcie jakimi furami przyjeżdzają, dewoo, fiaty, wiec co im za różnica czy dziura czy płaska droga. nie oczekujmy za wiele............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malusia myszka Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:50 No wiesz co osiołeku jak możesz? Ja chodzę do tej szkoły i poza .............nie wiem czy ktoś wogole pije no może Dyrek bo ma telepiące łapy i niezy odór. Pozatym chyba nie widzisz jakim autami jeździ nasz Wfista, a ty sam pewnie podjeżdzasz maluchem albo autobusem a się mądrujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 12:43 najprościej powiesić na wszytkich psy.. Dyro pijak nauczyciele źli a wy? Za naukę się wziąć i tyłki ruszać a nie podjeżdzać autami i wtedy wszytko wszytkim będzie pasowałooooooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.03.07, 09:50 chodzi mi o dziurawy parking, a nie czy dyro pije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewrócona laska Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.03.07, 12:43 Kiedys na forum ZDIKU pisala taka jedna smierdząca Kaśka co to zawsze wraca z treningu autobusem. Wezcie z niej przyklad i korzystajcie ze srodkow komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuta Re: Parking przy IV LO IP: 81.15.135.* 11.03.07, 13:10 Pije, zjmuje się głównie sobą i gnębieniem nauczycieli, to i na parking czasu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.03.07, 22:07 Jak Cie nie stać to wracaj mzk, a Ci którzy mogą wracają autami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groh a co się dziwisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 22:28 hihihih hahahhaha hehehehehehehe - jasiu wstawaj musisz iśc dzis do szkoły - mamo prosze napisz mi zwolnienie te dzieciary tak mnie denerwują. wczoraj powiedziałem na apelu fakof nauczyciele!!! ciągle w tym gabinecie szefowskim!!! q..wa nie daje rady!!! ciagle pala w kiblach - ja za wszystko odpowiadam!!! - jasiu ale ty jestes dyrektorem XXX Wraca Jasio ze szkoły. Ojciec dresiarz, postanowił zagaić intelektualnie do syna: - no i co tam Jasiu w szkole? - nie dobrze tato, 5 pałek dostałem. - No Jasiu, będzie porządne lanie. - Wiem tato mam już adresy nauczycieli. XXX W szkole pani daje zadanie domowe: - Napiszcie dzieci jakąś ładna historię. Nazajutrz dzieci czytają swoje wypociny. Gdy doszło do Jasia, ten pochylił się nad kajetem i powiedział głośno: "Pękł!" Zapadła cisza. - No, Jasiu, czytaj dalej! Chcemy posłuchać twojej historii- mówi pani. - Kiedy, psze pani to już jest cała historia - odparł Jasio! - Jak to? - No bo proszę pani cały wieczór myślałem i nic mi nie przychodziło do głowy. Aż tu nagle, usłyszałem jak rodzice półgłosem rozmawiają w sypialni. Tato powiedział: -Pękł! A mama na to: -Ładna historia XXX Pani mówi do Jasia: - Jasiu do tablicy! - Sp...dalaj! - Co powiedziałeś? - Sp.....aj!! - Do dyrektora!! - Nie pójdę do niego, bo mu śmierdzą nogi! - Ach ty gó..arzu! Nauczycielka prowadzi Jasia do dyrektora. - Panie dyrektorze, ten gó..arz mówi do mnie żebym sp...alała, a o panu, że śmierdzą panu nogi! - Ach, ty szczeniaku! - krzyczy dyrektor. - Dawaj numer telefonu do ojca! - Nie dam! - Dawaj! Po paru minutach udało się dyrektorowi wydusić od Jasia numer telefonu do jego ojca. Dzwonią... Odzywa się automatyczna sekretarka: - "Tu gabinet marszałka sejmu Andrzeja Leppera. Prosimy zostawić wiadomość"... Nauczycielka przestraszona patrzy na dyrektora , on na nią, wreszcie nauczycielka pyta: - No i co robimy, panie dyrektorze? - Ja idę umyć nogi a pani niech spie..! MIŁEGO WIECZORU a ten na odchodne tak zupełnie od czapy: Pali kogut skręta. podchodzi kurczaczek: - kogut co masz ? - maryche pale - daj pociągnąć - masz, tylko uważaj bo mocny sprzęt - ok [wssfffffsffff.....] - zaciągnął się mały -no i jak kurczak, czujesz coś? -nic nie ciuje - ?, no to masz jeszcze jednego - ok [wssfffffsffff.....] - zaciągnął się mały po raz drugi -no i jak kurczak, czujesz coś ? - nic nie ciuje No co jest - myśli se kogut. a ciul - zrobię mu super skręta. Zawinął kogut prawie cały sprzęt jaki miał w gazetę i dał kurczakowi ... -no i jak kurczak, teraz czujesz coś ? -nic nie ciuje - no żesz ku...wa , jak to nic nie czujesz ? - nic nie ciuje... nie ciuje dziubka, nie ciuje skrzydełek, nie ciuje nóżek ps. DZiekuję nie palę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Parking przy IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:24 no straszna jest, dyro zrób cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Parking przy IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 12:42 paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.07, 14:59 pojawiły sie łaty na parkingu, ktoś to musiał czytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:47 Dziwni jesteście 100 lat temu gdy chodziłem do Energetyka i trzeba było dojeżdżac do budynku na Podgórzu to jakoś nikt z nas nei zwracał uwagi na dziury na parkingu. Byliśmy szczęśliwi, że mieliśmy swoje auta i możemy nimi dojechać z lekcji na lekcję. Czy nie zdajecie sobie sprawy ile Wasza szkoła ma wydatków? Myślę, że parking powinien byc na ostatnim miejscu w kolejce inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.07, 11:43 wiesz co ,furmanką w XXI w juz wiechalismy,nich chociaz parking zrobia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.07, 01:38 dobrze mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbpiaskowa Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.07, 21:04 przez tragiczna jakos tego parkingu musze busem jezdzic momentami do szkoly bo szkoda mi mojego auteczka na te dziurska i kupy kasy wsadzonej w profi zawias. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.03.07, 13:47 mi też żal mojego porshe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:22 Jesli Wam tak bardzo ten parking przeszkadza to w czym problem? Wiadro, lopata i do roboty... No ale niestety niektorym moze tylko pomoc lina i galaz... Taki to narod, narzekac kazdy potrafi, ale robic nie ma komu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.07, 16:22 No właśnie, dyskusja jakby w całej Polsce, a szczególnie w Wałbrzychu były wspaniałe drogi tylko jeden parking przy IV LO był do bani. No i jeszcze jedno, jeśli niektóre osiołki oceniają ludzi tylko po tym czym podjeżdżają pod szkołę to już wiele o nich mówi Odpowiedz Link Zgłoś