Dodaj do ulubionych

Parking przy IV LO

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 19:43
Ta uliczka do basenu przy IV LO to tragedia,dyrektor szkoły chyba traktorem
przyjeżdża do pracy!
Obserwuj wątek
    • Gość: bajo Re: Parking przy IV LO IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.03.07, 19:53
      tak marki daewoo, ale słuch po mieście niesie, że chłopina nie ma "uprawnień
      dyrektorskich" i nie może znaleźć nowych nauczycieli bo jak twierdzi "nie mają
      uprawnień do nauczania".
      W związku z tym taki szczegół jak droga dojazdowa jest zupełnie bez znaczenia.
      • Gość: kierowca Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 19:56
        widzisz bajo to sprawe wyjasnia ze to sznurek od snopowiazalki !
      • Gość: Paweł Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.07, 17:00
        Tym razem moja żona nieco przesadziła.
    • Gość: abc Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 20:24
      Jaka droga taka szkoła i dyrektor a uwierzcie ze coś o tym wiem ;)
      • Gość: a Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 22:52
        przecież dyrektor nie ma auta
        • Gość: kieroeca Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.07, 08:41
          pewnie że nie ma, bo ma traktor !!!
          • Gość: mpk Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.07, 15:42
            parking przy szpitalu gorniczym tez wczesny gierek
    • Gość: ;p;p;p Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:54
      Dyrektor nie ma prawa jazdy. Zostało mu odebrane jakies dwa lata temu.
      • Gość: *** Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 18:43
        Oportunistom, podżegaczom, lewakom, przeciwnikom władzy ludowej oraz zaplutym
        karłom reakcji mówimy zdecydowane NIE.
        • Gość: glob Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.03.07, 10:10
          wdluz plotu przy gorniczym -porażka!!!
          • Gość: Osiołek Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:48
            Tragedia to cała ta szkoła, tylko walnąć bombkę i wszytkich do traktorów
            zaorać. Co to jest? Dyro walnięty, śepy i wiecznie nawalony, do tego każdy
            nauczyciel to pijaczyna wiec co chcecie od parkingu, jest jak wizytówka tej
            szkoły. Każdy z nauczycieli na bani przyjeżdza wiec im dziury nie
            przeszkadzająpozatym zobaczcie jakimi furami przyjeżdzają, dewoo, fiaty, wiec
            co im za różnica czy dziura czy płaska droga. nie oczekujmy za
            wiele.............
          • Gość: malusia myszka Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:50
            No wiesz co osiołeku jak możesz? Ja chodzę do tej szkoły i
            poza .............nie wiem czy ktoś wogole pije no może Dyrek bo ma telepiące
            łapy i niezy odór. Pozatym chyba nie widzisz jakim autami jeździ nasz Wfista, a
            ty sam pewnie podjeżdzasz maluchem albo autobusem a się mądrujesz.
    • Gość: ona Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 12:43
      najprościej powiesić na wszytkich psy.. Dyro pijak nauczyciele źli a wy? Za
      naukę się wziąć i tyłki ruszać a nie podjeżdzać autami i wtedy wszytko wszytkim
      będzie pasowałooooooooooooooooooooooooooooooo
      • Gość: kierowca Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.03.07, 09:50
        chodzi mi o dziurawy parking, a nie czy dyro pije
        • Gość: przewrócona laska Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.03.07, 12:43
          Kiedys na forum ZDIKU pisala taka jedna smierdząca Kaśka co to zawsze wraca z
          treningu autobusem. Wezcie z niej przyklad i korzystajcie ze srodkow
          komunikacji.
        • Gość: tuta Re: Parking przy IV LO IP: 81.15.135.* 11.03.07, 13:10
          Pije, zjmuje się głównie sobą i gnębieniem nauczycieli, to i na parking czasu brak.
    • Gość: abc Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.03.07, 22:07
      Jak Cie nie stać to wracaj mzk, a Ci którzy mogą wracają autami ;)
      • Gość: groh a co się dziwisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 22:28

hihihih
        hahahhaha
        hehehehehehehe

- jasiu wstawaj musisz iśc dzis do szkoły
        - mamo prosze napisz mi zwolnienie te dzieciary tak mnie denerwują.
        wczoraj powiedziałem na apelu fakof nauczyciele!!!
        ciągle w tym gabinecie szefowskim!!!
        q..wa nie daje rady!!!
        ciagle pala w kiblach - ja za wszystko odpowiadam!!!

- jasiu ale ty jestes dyrektorem

XXX

Wraca Jasio ze szkoły. Ojciec dresiarz, postanowił zagaić intelektualnie do
        syna:
        - no i co tam Jasiu w szkole?
        - nie dobrze tato, 5 pałek dostałem.
        - No Jasiu, będzie porządne lanie.
        - Wiem tato mam już adresy nauczycieli.

XXX

W szkole pani daje zadanie domowe:
        - Napiszcie dzieci jakąś ładna historię.
        Nazajutrz dzieci czytają swoje wypociny. Gdy doszło do Jasia, ten pochylił się
        nad kajetem i powiedział głośno: "Pękł!"
        Zapadła cisza.
        - No, Jasiu, czytaj dalej! Chcemy posłuchać twojej historii- mówi pani.
        - Kiedy, psze pani to już jest cała historia - odparł Jasio!
        - Jak to?
        - No bo proszę pani cały wieczór myślałem i nic mi nie przychodziło do głowy.
        Aż tu nagle, usłyszałem jak rodzice półgłosem rozmawiają w sypialni.
        Tato powiedział:
        -Pękł!
        A mama na to:
        -Ładna historia

XXX

Pani mówi do Jasia:
        - Jasiu do tablicy!
        - Sp...dalaj!
        - Co powiedziałeś?
        - Sp.....aj!!
        - Do dyrektora!!
        - Nie pójdę do niego, bo mu śmierdzą nogi!
        - Ach ty gó..arzu!
        Nauczycielka prowadzi Jasia do dyrektora.
        - Panie dyrektorze, ten gó..arz mówi do mnie żebym sp...alała, a o panu,
        że śmierdzą panu nogi!
        - Ach, ty szczeniaku! - krzyczy dyrektor. - Dawaj numer telefonu do ojca!
        - Nie dam!
        - Dawaj!
        Po paru minutach udało się dyrektorowi wydusić od Jasia numer telefonu do
        jego ojca. Dzwonią... Odzywa się automatyczna sekretarka:
        - "Tu gabinet marszałka sejmu Andrzeja Leppera. Prosimy zostawić
        wiadomość"... Nauczycielka przestraszona patrzy na dyrektora , on na nią,
        wreszcie nauczycielka pyta:
        - No i co robimy, panie dyrektorze?
        - Ja idę umyć nogi a pani niech spie..!

MIŁEGO WIECZORU

a ten na odchodne tak zupełnie od czapy:
        Pali kogut skręta. podchodzi kurczaczek:
        - kogut co masz ?
        - maryche pale
        - daj pociągnąć
        - masz, tylko uważaj bo mocny sprzęt
        - ok [wssfffffsffff.....] - zaciągnął się mały -no i jak kurczak, czujesz
        coś?
        -nic nie ciuje
        - ?, no to masz jeszcze jednego
        - ok [wssfffffsffff.....] - zaciągnął się mały po raz drugi -no i jak
        kurczak, czujesz coś ?
        - nic nie ciuje
        No co jest - myśli se kogut. a ciul - zrobię mu super skręta.
        Zawinął kogut prawie cały sprzęt jaki miał w gazetę i dał kurczakowi ...
        -no i jak kurczak, teraz czujesz coś ?
        -nic nie ciuje
        - no żesz ku...wa , jak to nic nie czujesz ?
        - nic nie ciuje...
        nie ciuje dziubka, nie ciuje skrzydełek, nie ciuje nóżek

ps. DZiekuję nie palę!!!

• Gość: uczen Re: Parking przy IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:24
      no straszna jest, dyro zrób cos
    • Gość: blee Re: Parking przy IV LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 12:42
      paranoja!!!
      • Gość: kierowca Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.07, 14:59
        pojawiły sie łaty na parkingu, ktoś to musiał czytać :)
    • Gość: janek8 Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:47
      Dziwni jesteście
      100 lat temu gdy chodziłem do Energetyka i trzeba było dojeżdżac do budynku na
      Podgórzu to jakoś nikt z nas nei zwracał uwagi na dziury na parkingu.
      Byliśmy szczęśliwi, że mieliśmy swoje auta i możemy nimi dojechać z lekcji na
      lekcję.
      Czy nie zdajecie sobie sprawy ile Wasza szkoła ma wydatków? Myślę, że parking
      powinien byc na ostatnim miejscu w kolejce inwestycji.
      • Gość: kierowca Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.07, 11:43
        wiesz co ,furmanką w XXI w juz wiechalismy,nich chociaz parking zrobia!!
        • Gość: k Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.07, 01:38
          dobrze mowisz
    • Gość: bbpiaskowa Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.07, 21:04
      przez tragiczna jakos tego parkingu musze busem jezdzic momentami do szkoly bo
      szkoda mi mojego auteczka na te dziurska i kupy kasy wsadzonej w profi zawias.
    • Gość: autor Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.03.07, 13:47
      mi też żal mojego porshe :D
      • Gość: Gosc Re: Parking przy IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:22
        Jesli Wam tak bardzo ten parking przeszkadza to w czym problem? Wiadro, lopata
        i do roboty... No ale niestety niektorym moze tylko pomoc lina i galaz... Taki
        to narod, narzekac kazdy potrafi, ale robic nie ma komu.
        • Gość: Gość Re: Parking przy IV LO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.07, 16:22
          No właśnie, dyskusja jakby w całej Polsce, a szczególnie w Wałbrzychu były
          wspaniałe drogi tylko jeden parking przy IV LO był do bani. No i jeszcze jedno,
          jeśli niektóre osiołki oceniają ludzi tylko po tym czym podjeżdżają pod szkołę
          to już wiele o nich mówi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka