Dodaj do ulubionych

Pasaż handlowy Auchan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:52
Wydaje mi się że jest kilka zbędnych sklepów w pasażu,jak
np.Sporting,deichman.Mogli pomyśleć o firmach których jeszcze nie ma,jak H&M
,albo fajną perfumerią.Czasy dresiarskie już się skończyły.Moim zdaniem żadna
rewelacja.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Pasaż handlowy Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 00:10
      Tesco, a nie Auchan
    • Gość: ps Re: Pasaż handlowy Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:13
      a kogo obchodzi twoje zdanie na temat pasażu.
      • Gość: TnBd Auchan ma rozbudowywać pod koniec roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:28
        na 100% ma być media markt i McDonalds, powiedziała mi to osoba, która tam długo pracuje i jest na wysokim stanowisku....... mam nadzieje że to nie plota :), (sorki za błędy)
    • Gość: Kristof Re: Pasaż handlowy Auchan IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.04.07, 08:50
      "Mogli pomyśleć"??? Kto miał pomyśleć? Egzekutywa KW PZPR, czy może jakies inne
      ciało? Chyba sam nie zauważyłeś jakie czasy się skończyły. Skoro Ci sie nie
      podoba zestaw sklepów - trzeba było samemu zabrac się do roboty i otworzyc
      taki, jaki chciałeś. Marudzić to akurat kazdy by potrafił.
      K.
      • Gość: kiki Re: Pasaż handlowy Auchan IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.04.07, 13:06
        rzeczywiście przydalaby sie jakas porządna perfumeria... ale i tak fajnie, ze
        jest empik, nie trzeba jezdzic do centrum
    • Gość: mar Re: Pasaż handlowy Auchan IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.04.07, 20:51
      to o co w koncu chodzi? tesco czy auchan? a tak na marginesie w auchanie to NIE
      jest Sporting.
      • Gość: hehhe Re: Pasaż handlowy Auchan IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.04.07, 20:59
        Dzień dobry, tu Radio Erewań,
        Nie auchan a tesco,
        nie sporting a highland
        nie KW PZPR a PIS (i co im wogóle do tego)
        nie komuna a kapitalizm...
        ale poza tym wszystko się zgadza!

Zajeb...sty wątek! Gratulacje!
    • Gość: o Re: Pasaż handlowy Auchan IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.07, 15:13
      A moze w tym miescie poprostu porzadne firmy nie chca otwierac swoich sklepow..
      w zasadzie to potwierdza sie patrzac na asortyment z reserved- ZENADA..
    • Gość: i Re: Pasaż handlowy Auchan IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.04.07, 21:11
      • Gość: Kira Re: Pasaż handlowy Auchan IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.04.07, 21:13
        Mi się podobają te sklepy a jeśli chcesz to sam/sama otwórz H&M
        • Gość: Zuza Re: Pasaż handlowy Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:16
          Sklepy Tobie się podobają ????? no to napisz co tam tobie tak się podoba,żę w
          Sportingu inaczej stoją regały???czy tandetne buty w deichmanie ??Widocznie mało
          widziałaś więc nie zabieraj głosu !!! popieram pasaż to porażka !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka