Dodaj do ulubionych

Wódka na wesele

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.07, 23:46
Wesele na ok 100 osób gdziek kupic itd.
PS. Bez złośliwości: zrób sobie sam kup w Czechach, w marketach.......itp
Obserwuj wątek
    • Gość: zimna wodeczka Re: Wódka na wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.04.07, 09:02
      najlepiej w hurtowni alkoholu chyba gdzies w miescie jest
    • Gość: g Re: Wódka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 09:10
      "Wesele na ok 100 osób gdziek kupic itd."

Nie wiem gdzie kupic wesele na ok 100 osob!1111oneoneone
      • Gość: Nowożeniec Re: Wódka na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.07, 10:35
        Na szczawienku przed palmiarnią jest hurtownia alkoholu - sam kupowalem tam
        wódke na moje wesele.
        • Gość: o Re: Wódka na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.07, 13:56
          na ludowej kolo prodaka jest tez hutrownia alkoholi
    • Gość: adad Re: Wódka na wesele IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.07, 14:58
      Może porównaj też ceny w Macro, ponoc alkohol nie jest tam drogi
      • Gość: zbój leśny Re: Wódka na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.07, 16:14
        i często są promocje, ostatnio sobieski o,5 plus 1L soku za 17 złotych
    • Gość: ksg79 Re: Wódka na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:22
      nie polecam żadnych hurtowni itp. ceny są tam wyższe niż z marketach!szkoda
      czasu tam jeździć!byłem,wiem! najlepiej wiec kupic w markecie, a jeszcze lepiej
      w makro! jak własnie kupiłem w makro!
    • Gość: KrSa Re: Wódka na wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.04.07, 11:14
      Najlepiej kupic w sklepie sieciowym( jesli masz kogos znajomego pracujacego w
      branzy FMCG, pogadaj z nim aby kupil dla Ciebie odpowiednio ilosc alkoholi, w
      zadnej hurtowni nie dostaniesz takiej ceny jaka ma odpowiedni sklep( w makro
      rowniez NIE, do Makro dodatkowo porzebujesz specjalna karte..), czasami znizki
      i rabaty dla niektorych klientow siegaja do 30%). Procedura jest nastepujaca.
      Nalezy znalesc sklep sieciowy w ktorym kierownik marketu jest rozliczany od
      obrotu ( wartosci sprzedazy), dogadac sie z gosciem ze zakupi sie u niego
      okreslona wartosc alkoholu, On dogaduje sie z odpowiednim dystrybutorem,
      ustalaja sobie rabat, kierownik dodatkowo dostaje od PH cos extra, market ma
      zwiekszony obrot, a TY tansza wodke na wesele. W okolicy podpowiem ze mozna
      dogadac sie w sieciach Albert,Eko, Bomi-Legnica,Intermarche.

W razie pytan sluze pomoca:)

Pozdrawiam i Zycze Wesolych Swiat

P.S. Polactwo znow gora i uszczypliwosciom nigdy nie bedzie konca!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka