18.09.06, 09:12
Postanowiłam sobie, że od dzisiaj zacznę diete...Ciekawe czy wytrzyma...mam
nadzieje że tak!!Trzymajcie za mnie kciuki!Zobaczymy czy mam silną wole i czy
dam rade!A może któraś z Was też od dzisiaj zaczyna??Razem zawsze raźniej co
nie? pozdrawiam bardzo gorąco!PA
Obserwuj wątek
    • jolas12 Re: start! 18.09.06, 09:30
      Hej Aniu, najważniejsze to nie znięchęcać się. Sorki ale ja mam juz 6 dzień.
      Dla mnie drugi był najgorszy teraz nawet mam wrażenie że za dużo jem bo nie
      czuję głodu. Myśle że to dobra dieta bo zawiera dużo mięsa i warzyw poprostu
      nie wolno tylko tego co niezdrowe. Musisz być konsekwentna "nie i koniec" po
      prostu nie wolno!! Trzymam kciuki
      • anulkap1 Re: start! 18.09.06, 09:48
        Dziękuję Jolas12 za słowa otuchy!! Czuje, że będzie ciężko,ale muszę
        wytrzymać!! Podobno pierwsze trzy dni są najgorsze... Zawszwe najtrudniej jest
        zacząć bo wiaddomo że początki są trudne...ale potem może być tylko lepiej!
        Jakoś to będzie...PA
        • jolas12 Re: start! 18.09.06, 10:09
          nie ma sprawy trzymaj się a mineralną popijaz z cytryna smakuje o wile lepiej.,
          • anulkap1 Re: start! 18.09.06, 11:36
            OK! Wielkie dzięki za wskazówki! Teraz jestem w pracy do 16-stej to nie myślę
            tak mocno o jedzeniu, ale wiem że gorzej będzie po pracy jak wróce do domku...
            Będzie cieżko-jutro napisze ja przetrwałam...
    • moncik79 Re: start! 18.09.06, 14:57
      Hej!!!
      Od dłuższego czasu myślałam aby zacząć tą dietę, ale ciągle miałam jakąś
      wymówkę. Ale skoro Ty zaczynasz to może razem będzie łatwiej? Ja też dzisiaj
      zaczynam. U mnie też cały dzień jest ok, ale co będzie po powrocie do domu? Mam
      nadzieję, że wytrzymamy. Jutro napiszę jak minął wieczór. Pozdrawiam.
      • anulkap1 Re: start! 18.09.06, 19:50
        Witaj moncik79!Fajowo,że przyłączyłaś się do mnie...razem będzie nam napewno
        raźniej:)Narazie "jakoś" się trzymam, a Ty? Ciężko jest mi wytrzymać,
        szczególnie po powrocie z pracy zaczyna się piekło!!! Tak uwielbiam słodycze,
        że nie wiem co z tej mojej diety wyjdzie...Ale cieszy mnieże,że nie jestem
        sama...Razem mozemy się wspierać:)Trzymaj się cieplutko do jutra!A ja lece
        poćwiczyć brzuszki...PA
        • tola551 Re: start! 18.09.06, 23:23
          hej dziewczyny:)nawet nie wiecie jak się ciesze:)Wczoraj tu zagladałam i nikt
          ni episze że zaczyna 18 a tu dzisiaj taka niespodzianka:)Kończy się pierwszy
          dzień.Dzisiaj u mnie było ok, byłam tez na aerobiku.Ale fajnie, bedzie nam
          rażniej:)Do juterka:)
    • anulkap1 Re: start! 19.09.06, 08:16
      Witajcie!Jak Wam minął wczorajszy dzień?? Mi w sumie dobrze...Nie bylo tak źle,
      a dzisiaj może być już tylko lepiej...Ale nie będę chwalić dnia przed zachodem
      słońca... Na razie jestem spokojna bo do 16-stej jestem w pracy, a jak jestem w
      pracy to nie mam czasu nawet pomyśleć o jedzeniu...Najbardziej muszę pilnować
      się w domu, a WY? DO USŁYSZENIA
      • moncik79 Re: start! 19.09.06, 08:52
        Cześć! Szczerze mówiąc dla mnie wczorajszy dzień był straszny. W pracy jeszcze
        do wytrzymania, ale po powrocie do domu myślałam, że oszaleję. Właśnie mój
        problem polega na tym, że ja w ciągu dnia tak dużo nie jem, ale za to wieczorem
        zawsze się opycham. Ale wczoraj wytrzymałam. Dziewczyny napiszcie jak sobie
        radzicie w pracy, co jecie w pracy i o której, żeby w domu nie dopadł wilczy
        głód. A i powiedzcie jaką aktywność fizyczną preferujecie, jak często i jak
        długo. Bo ja teraz wcale nie ćwiczę, ale chcę zacząć. Pozdrawiam.
        • tola551 Re: start! 19.09.06, 14:52
          hej, ja tez objadam się wieczorami:(.W dietce postanowiłam, ze bede jadła
          najpóżniej o 16 ostatni posiłek - własnie sobie szykuję:)A po nim...dużo ruchu,
          jak nie aerobik to spacer...sprawę mam ułatwioną bo siedze na wychowawczym z
          dzieckiem w domku wiec dziś o 16 planuję wyjście.najpierw połaze po sklepach a
          potem, jak mi siostra córy przypilnuje to na 19 na aerobik:)a jak nie to do
          parku na spacer. no i mam nadzieję, ze tak mi beda dni zlatywac...Damy radę:)
          to tylko 13 dni:)
          • sylwia88 Re: start! 19.09.06, 19:53
            Ja tez zaczynam z wami od dzisiaj.Trzymam za Was kciuki a Wy trzymajcie za
            mnie.Pozdrowka.:-)
            • marrinaa1 Re: start! 20.09.06, 11:10
              dzis moj pierwszy dzien!!! trzymam kciuki za Was wszystkie i za siebie:-)
              powiedzcie mi prosze, czy moge zastapic szpinak i pomidora, bo nie mam pojecia,
              a nie trawie tych warzyw.
              • moncik79 Re: start! 20.09.06, 13:55
                Witaj! Ja zamiast szpinaku jem brokuły.Nie wiem czy pomidory można zastępować
                innymi warzywami, ale ja nie mam takiego problemu, bo bardzo je lubię. Mam
                jednak do was pytanie, czy mogę pić więcej kawy, bo dla mnie jedna kawa
                dziennie to zdecydowanie za mało.
                • marrinaa1 Re: start! 20.09.06, 15:24
                  zamiast pomidora wciagnelam marchewke-to chyba nic takiego, co..? ale teraz
                  kolejny problem- jak mam przyrzadzic kurczaka?
      • moncik79 Re: start! 20.09.06, 08:14
        Cześć dziewczyny.
        I jak wam idzie. U mnie troszkę lepiej. Dziś mój trzeci dzień,i czuję już
        mniejsze ssanie w żołądku. Będzie dobrze...
        Tylko nie mogę się zmobilizować żeby poćwiczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka