Gość: rozkojarzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:24 www.dami.walbrzych.pl/?pid=temat Dlaczego nie kandydował na prezydenta? Ma tyle fajnych pomysłów, a wy się go czepiacie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czyścioszek Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.07, 20:51 Rozmawiałem wczoraj z Andrzejem i powiem Wam, że jet to bardzo ciekawy człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 21:03 Ja rozmawiałam wczoraj z Wojciechem i też Wam powiem, że to bardzo ciekawy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.07, 21:22 Ja nie rozmawiam ze Stefanosem bo to gbur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:54 Ja nie konwersuje z Grzegorzem, bo to palant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.07, 23:09 A ja nie gadam z Wami, boście oszołomy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.04.07, 12:00 Uwazam,ze pomysl Pana Zibrowa jest bardzo fajny.Jesli ktos z nas ma swoje zainteresowania i moze je pokazac wiekszosci to jestem za.Zycze,zeby udalo sie zlot zorganizowac w taki sposob jak Pan Zibrow przedstawil to w wywiadzie.Sam chetnie wezme udzial w takiej imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 14:34 Skoncz, Zibrow wstydu oszczedz, takiego farbowanca jak ty nie ma w calym Walbrzychu, pamietaj, ze wszyscy o tym wiedza, jestes u wszystkich skonczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.07, 18:40 Gość portalu: abc napisał(a): > Skoncz, Zibrow wstydu oszczedz, takiego farbowanca jak ty nie ma w calym > Walbrzychu, Ty fiucie abc, a ty co? Nie zmieniasz nicków pod ktorymi wypisujesz pierdoly na tym forum? Ty to dopiero jestes farbowaniec w dodatku anonimowy a to juz jest szczyt sqrwysyństwa. Od Andrzeja ręce precz, oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meller Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 21:43 zenada panie " harleyowcu " wystep w kablowce " pod psem " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.04.07, 13:56 Jedno jest pewne. Ma bardzo fajny motocykl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.07, 13:50 i niech zostanie tą wieczną zagadką,dla dobra wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WBA Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:46 pozdrowienia dla obywatela Wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś