Dodaj do ulubionych

Zibrow - wieczna zagadka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:24
www.dami.walbrzych.pl/?pid=temat
Dlaczego nie kandydował na prezydenta? Ma tyle fajnych pomysłów, a wy się go
czepiacie!
Obserwuj wątek
    • Gość: czyścioszek Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.07, 20:51
      Rozmawiałem wczoraj z Andrzejem i powiem Wam, że jet to bardzo ciekawy człowiek...
      • Gość: Wiesia Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 21:03
        Ja rozmawiałam wczoraj z Wojciechem i też Wam powiem, że to bardzo ciekawy
        człowiek.
        • Gość: Halina Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.07, 21:22
          Ja nie rozmawiam ze Stefanosem bo to gbur.
          • Gość: Rebel Yell Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:54
            Ja nie konwersuje z Grzegorzem, bo to palant.
            • Gość: Anonim Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.07, 23:09
              A ja nie gadam z Wami, boście oszołomy :P
              • Gość: Gosc Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.04.07, 12:00
                Uwazam,ze pomysl Pana Zibrowa jest bardzo fajny.Jesli ktos z nas ma swoje
                zainteresowania i moze je pokazac wiekszosci to jestem za.Zycze,zeby udalo sie
                zlot zorganizowac w taki sposob jak Pan Zibrow przedstawil to w wywiadzie.Sam
                chetnie wezme udzial w takiej imprezie.
                • Gość: abc Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 14:34
                  Skoncz, Zibrow wstydu oszczedz, takiego farbowanca jak ty nie ma w calym
                  Walbrzychu, pamietaj, ze wszyscy o tym wiedza, jestes u wszystkich skonczony
                  • Gość: znudzony Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.07, 18:40
                    Gość portalu: abc napisał(a):

> Skoncz, Zibrow wstydu oszczedz, takiego farbowanca jak ty nie ma w calym
                    > Walbrzychu,

Ty fiucie abc, a ty co? Nie zmieniasz nicków pod ktorymi wypisujesz pierdoly na
                    tym forum? Ty to dopiero jestes farbowaniec w dodatku anonimowy a to juz jest
                    szczyt sqrwysyństwa. Od Andrzeja ręce precz, oszołomy.
                    • Gość: meller Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 21:43
                      zenada panie " harleyowcu " wystep w kablowce " pod psem "
    • Gość: Krzycho Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.04.07, 13:56
      Jedno jest pewne. Ma bardzo fajny motocykl!
      • Gość: Alicja Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.07, 13:50
        i niech zostanie tą wieczną zagadką,dla dobra wszystkich!
        • Gość: WBA Re: Zibrow - wieczna zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:46
          pozdrowienia dla obywatela Wałbrzycha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka