Dodaj do ulubionych

Niszczejące budynki

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.07, 14:56
Dokąd bedą niszczeć budynki po dawnym Seperatorze i budynek PKP przy stacji
CPN obok Dworca Miasto? Tyle młodych ludzi nie ma mieszkań. Oddali by ludziom
za nie wielką kwotę i nie martwiliby się o remonty.A tak zaczynają się sypać.
A może zrobili by jakiś Akademik wszak Wałbrzych to miasto studentów.
Propozycja do przemyślenia dla władz miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: mietek Re: Niszczejące budynki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.07, 15:50
      miasto ma te budynki w dup..i tyle. Ważne, że ratusz stoi cały i ma WC ;>
    • Gość: kuńserwa-tor Re: Niszczejące budynki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.07, 18:26
      Co do Separatora to się nie wypowiadam. Ale co po pałacyku Tielsha to nie można
      go "oddać". Poza tym to nie jest pytanie do władz miasta tylko PKP (chyba, że
      coś się zmieniło). Każdy kto będzie chciał coś tam zrobić ma nad sobą, wiszący
      niczym miecz Demoklesa, zestaw paragrafów i obwarowań, nad którymi "czuwa"
      Naczelny Harcmistrz Zabytkowy czyli konserwator. Czuj, czuj - czuwaj!

A cegiełki się sypią... i sypią...
      A niedżwiedź spi... (chociaż skoro nie dźwieź, to ja już sam nie wiem kto)
      • Gość: kolejarz Re: Niszczejące budynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:09
        PKP chciało oddać miastu ten pałac za zaległości w podatku gruntowym o ile wiem.
        • Gość: 777 Re: Niszczejące budynki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.07, 19:13
          Jest rozwiązanie ! Powinno sie darmo przekazać pałacyk Tielscha wałbrzyskiemu
          konserwatorowi zabytków na siedzibę :)
          • Gość: an Re: Niszczejące budynki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.04.07, 11:22
            ale konserwator nie ma miliona złotych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka