Dodaj do ulubionych

operacja czworonoga

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.07, 16:30
Możecie polecić dobrego weterynarza, który wykonuje zabiegi psom? Niestety
moja psina ma do usunięcie dużego guzka i zastanawiam się nad miejscem w
Wałbrzychu, gdzie wykonują takie zabiegi rzetelnie i fachowo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: operacja czworonoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:57
      lek.Sylwia Skwira ul Szmidta tel 0660753821
      Polecam !!!
      • Gość: Magda Re: operacja czworonoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:06
        Ja też polecam tą lekarke
    • Gość: wika Re: operacja czworonoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:10
      Jeżeli chcesz mieć gwarancję oddania psiaka naprawdę w fachowe ręce to polecam
      doc. Osińskiego z Wrocławia ( wykłada na Akademi Rolniczej) ale przyjmuje
      również w prywatnej przychodni we Wrocławiu ( okolice ZOO). Niestety jest to
      koszt ok 600 pln, jednak mój pies po przeprowadzonej przez niego operacji jest w
      pełni zdrowy i nie miał żadnych komplikacji.
      • Gość: *** Re: operacja czworonoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:00

> doc. Osińskiego z Wrocławia ( wykłada na Akademi Rolniczej) ale przyjmuje
        > również w prywatnej przychodni we Wrocławiu ( okolice ZOO). <

Spróbuj w Szwajcarii. Tam są jeszcze lepsi.
        • Gość: wika Re: operacja czworonoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:08
          jak jesteś taki dowcipny to daj namiar do tej Szwajcarii i powiedz jaki jest
          koszt to się nastepnym razem zastanowię gdzie pojechac jak będę miała podobny
          problem.
          • Gość: feniks Re: operacja czworonoga IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.05.07, 18:50
            Wielkie dzięki za pomoc. Czy leczyliście psiaki również w lecznicy na
            wysockiego? Byłem u weterynarza na Podzamczu, nowy gabinet koło przychodni
            zdrowia i stanowczo odradzał robienie tam zabiegu. Czyżby chodziło tutaj
            jedynie o konkurencję? Lekarz z Podzamcza jest dość młody, więc nie wiem czy
            ryzykować z zabiegiem u niego, bo zapewne dużego doświadczenia nie posiada.
            • Gość: mar Re: operacja czworonoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:59
              lecznica na Wysockiego przypomina mi hipermarket- nastawieni głównie na kasę.
              • Gość: renia Re: operacja czworonoga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:06
                ja na wysockiego nigdy bym mojego psa nie dała, ale to moja subiektywna opinia
                • Gość: *** Re: operacja czworonoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:13
                  To do "Wika"
          • Gość: *** Re: operacja czworonoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:11
            Zapytaj to pytanie na forum szwajcarskim, tylko nie zdziw się jak najlepszych
            wskażą Ci w Wałbrzychu - co niektóre osoby już tu uczyniły.
    • Gość: yoza Re: operacja czworonoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 00:23
      Polecam Wet.Sylwię Skwirę-myślę że jest to najlepszy weterynarz w w-chu- nie
      nastawiony wyłacznie na zysk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka