Dodaj do ulubionych

Młodzieżówki Polityczne

30.05.07, 20:57
JAK MYSLICIE CZY DZIAŁALNOŚĆ MŁODZIEŻÓWEK W WAŁBRZYCHU JEST POTRZEBNA CZY W
OGÓLE SĄ W NASZYM MIEŚCIE ZAINTERESOWANI CZYMŚ TAKIM MŁODZI LUDZIE? CZY W
WAŁBRZYCHU DZIAŁA W WOGÓLE JAKAŚ MŁODZIEŻÓWKA PO, PIS, MŁODZI KONSERWATYSCI
ITP...
Obserwuj wątek
    • Gość: młdy Re: Młodzieżówki Polityczne IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.06.07, 13:36
      ja takich nie widziałem w wałbrzychu, a są?
    • Gość: TAURUS Młodyś , dlatego taki głupi . IP: 62.233.181.* 13.06.07, 11:08
      A wiesz kto zakładał młodzieżówki . Tak , tak , wuja Adolf z domu Hitler . Skąd
      skądinąd w W=chu mieście niejako cywilizowanym i ucywilizowanym na zachodnich
      wzorcach wziął się taki palant jak TY !!! Katozidiociały człowieczku .
      Wyjeżdzaj w lubelskie , białostockie czy rzeszowskie . Tam zrobisz przy boku
      polskich katoidiotach karierę . Musisz się śpieszyć . KK w Polsce skutecznie
      pozbywa się swoich owieczek , tam jeszcze jakoś się trzyma . Acha , jak już
      zdecydujesz się na wyjazd na ścianę wschodnią to moja rada , nie wracaj więcej !
      • d.man Re: Młodyś , dlatego taki głupi . 13.06.07, 20:22
        TAURUS debilu jak masz zabierać glos w jakiejs sprawie to lepiej nic nie pisz
        sflustrowany błaźnie. młodzieżówki polityczne daja szanse zaistnieć młodym
        ludzą którzy tego chca i dają szanse samorealizacji. Skoro w całej Polsce
        wszyscy to uważaja za dobry pomysł, a ty myslisz inaczej niz inni to z Toba
        jest cos nie tak, nie z innymi!!! Wiesz jak przeczytałem kilka twoich
        wypowiedzi na forum które umieszczasz od jakiegos umieszczasz to... a zreszta
        szkoda słów dla Ciebie.
        • Gość: Brytan Re: Młodyś , dlatego taki głupi . IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.06.07, 08:32
          > młodzieżówki polityczne daja szanse zaistnieć młodym
          > ludzą którzy tego chca i dają szanse samorealizacji.

bzdury waść piszesz, pomysły i biznes to szansa dla młodych a nie udzielanie
          się w klasie próżniaczej
          • d.man Re: Młodyś , dlatego taki głupi . 14.06.07, 10:05
            wszystko zależy kto co lubi))) Wiesz wydaje mi sie ze to tak jak w zyciu jest
            miejsce dla rudych, bladynów czy łysych, tak samo jeden realizuje się w
            biznesie a drugi w polityce. Co by sie nie stało to polityka istniec nie
            przestanie. Co do klasy próżniaczej owszem zgodze sie było(sld), jest
            (samoobrona), mnóstwo baranów którzy robia to tylko po to aby sie nachapać jak
            najmniejszym nakładem pracy, ale czy w biznesie tak nie jest? czy jakaś część
            księży jest tylko dlatego, że brzydzi się ciężką pracą. Wszędzie sa leniwcy i
            prózniacy nie tylko w polityce, a dlaczego jak ktoś coś lubi ma mu się tego
            zabraniać?
    • Gość: TnBd Re: Młodzieżówki Polityczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 11:25
      Po co młodzieżówki... Ci co ponad 18 lat to sie zebrać sie, ileś tam członów :) i zalegalizować partie np "PDWW*" i sie tylko na tym skupić hehe
      * Partia Dróg w Wałbrzychu :))))))........
    • Gość: yyyygek Re: Młodzieżówki Polityczne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.06.07, 17:51
      Gościu wymień klawiaturę.
      Capslock Ci sie zaciął.
      • Gość: TnBd nie czaje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.06.07, 22:14
        • Gość: gość-złość Re: nie czaje IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.07, 12:06
          ZMSP kuźnią kadr PZPR !!!
          Młodzi socjaliści współrządzą krajem poprzez swoje organa !!!
          To historia która lubi się powtarzać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka