Dodaj do ulubionych

Język migowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 18:44
Czy ktoś się orientuje czy na terenie Wałbrzycha istnieje kurs języka migowego? Byłbym wdzięczny za odpowiedź i związane z tym infomacjami.
Obserwuj wątek
    • Gość: tja... Re: Język migowy IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 24.06.07, 00:13
      Z tego co wiem to dolnoslaskie centrum wolontariatu organizuje takie rozne dziwne kursy. Ich mail centrum@drcw.org.pl napisz moze ci pomoga... Ja konczylem u nich kurs wychowawcow kolonijnych, poziom naprawde wysoki i szkolenie profesjonalne. Fajny czlowiek tym zarzadza, mozna sie z nim dogadac.
      • Gość: fiesta.85 Re: Język migowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 17:16
        Mówisz o DRCW? Kto tam zarzdza?
        • Gość: tja... Re: Język migowy IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 24.06.07, 22:37
          O ile nic sie nie zmienilo to pan Michal Kowalczyk
          • Gość: fiesta85 Re: Język migowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 01:00
            :) tak sądziłam ale nie byłam pewna, czy o to samo centrum chodzi:) Faktycznie
            można się z nim dogadać, chociaż nie wiedziałam, że robią już jakieś szkolenia.
            Ponć mieli problem z siedzibą. Pozdrawiam
            • Gość: tom816 Re: Język migowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 10:05
              dzięki za informacje, wyslę do nich maila z zapytaniem? ale szukając na google to centrum wolontariuszy znajduje się we wrocławiu, chyba że mają swoje małe filie!
              • Gość: tja... Re: Język migowy IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 25.06.07, 12:22
                Nie. To walbrzyska organizacja i oni maja swoja filie we wroclawiu ;) a ze stronka z tego co widze to dalej walcza... www.drcw.org.pl
    • Gość: m. Re: Język migowy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.06.07, 13:25
      ....warto zobaczyć na stronie Instytutu Filologii Polskiej Uniwersytetu
      wrocławskiego, tam co roku organizowane są kursy, szkolenia z języka migowego,
      lecz trwa to dosyć długo,trzeba poświęcić ponad 2 lata (lub więcej) aby
      opanować dobrze ten sposob komunikacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka