Gość: ata IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 23:09 Co sądzicie o szpitalach wałbrzyskich? Są na poziomie, czy to tylko prowincjonale, powiatowe instytucje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mat Re: Szpitale w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 19:06 Są super, są extra, same pochwały itd, dla mnie największą ich zaletą, że poza moimi urodzinami, które byłu 43 lata temu nie musiałem z nich korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany Re: Szpitale w Wałbrzychu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.06.03, 05:23 Tos wyjatkowy okazik. Ja mialem nieprzyjemnosc lezec w jednym , podczas zabiegu operacyjnego (leze sobie na stole w kiszkach mi grzebia) Wchodzi na sale operacyjna, paniusia i zagaja do grzebiacego, panie doktorze bylam wczoraj u weterynaza z moim malenstwem, weterynaz uzywal takie nazedzie , ja sie go pytam co to za nazedzie, a on mi je dal, i mowi, prosze pokazac je starszemu wiekiem lekarzowi, on na pewno bedzie wiedzial- pan wie co to jest? I trzepie glupia cipa nozyczkami, bo tak to wygladalo. Spojzalem na anestezjologa, on na mnie, potem wymownie na glupia cipe, poszla w pizdu, Dzis zaluje, ze nie zrobilem z tego uzytku, ale operacjea sie udala pacjent zyje,wiec nie moge powiedziec nic zlego, bylo OK, pozatym ; jedzenie ochydne , salowe ksiezniczki, wszedzie brud, pielegniarki naburmuszone, choc trafila sie jedna "siostra Teresa" z kolegami robilismy zaklady, po ktorym dzwonku przyjdzie pielegniarka? czasami usypialismy, rano nie wiadomo bylo kto wygral. P. ordynator, podobno straszna, wszyscy na bacznosc stali, przy niej, jak wyszla z oddzialu, wszyscy lezeli, pacjenci tez. Ta przygoda miala miejsce na II, zawsze znajdzie sie jakis konowal zamiast lekarza, miast pielegniarki z powolania, pracujaca z przymusu, salowa z dl. paznokciami ( pomalowanymi ) i obraz szpitala bedzie nieciekawy, Ale pracuja tam tez ludzie, dla ktorych ta praca jest wszystkim, Wiec nie krzywdzmy, tych wlasnie. Paniusia byla chyba z administracji, wiecej jej nie widzialem, wscieklizny nie zlapalem ( aleksis mnie o to posadzala )tu sobie test zrobilem. Robie fikolki, wiec jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jur Re: Szpitale w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.06.03, 22:51 Grzebali ci w kiszkach na żywca ?Chyba tak skoro wszystko słyszłeś.Ja bym się jednak wściekł.Chyba że pieprzysz bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
le_tigre Re: Szpitale w Wałbrzychu 21.06.03, 23:25 bo grzebali mu "in modo bestiarium", czyli tak jak on wie, a reszta może sie domyślać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowny Re: Szpitale w Wałbrzychu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.06.03, 08:19 Wiecie co ? Bencwaly: Zasada jest taka, jak nie wiecie nic, na temat anestezjologi, to nie wmawiajcie, komus kto wie, ze pieprzy. Slyszeliscie o znieczuleniu miejscowym, ktore powoduje znieczulenie od kregu w ktory robi sie wstrzykniecie ( pomiedzy kregi ) w dol organizmu? Wy pewnikiem myslicie ze wszystkich pacjentow sie usypia?. Tak to juz jest, na Walbrzyskim forum, wypowiadaja sie saaaami fachowcy. Potraficie tylko psy wieszac na innych, a moze tak sami, jakis temat pociagniecie. Jakby zajzal tu jakis fachowiec od znieczulenia, bylbym wdzieczny, za fachowe wyjasnienie, tym bencwalom, ze malo wiedza,na temat o ktorym sie wypowiedzieli. Was, na pewno beda usypiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany Re: Szpitale w Wałbrzychu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.06.03, 08:26 Najlepiej wam wychodza wypowiedzi na temat wungla, pewnikiem jestescie gornikami? Odpowiedz Link Zgłoś
le_tigre Re: Szpitale w Wałbrzychu 22.06.03, 10:36 tobie to nawet pieprzenie niezbyt gładko idzie, a poczucie humoru masz jak czternastoletnia panna- oparte wyłącznie na dosłowności. noi czemu obrażasz stan gwarecki, bo ci ktoś dupsko sponiewierał w szpitalu? nie pojmuję, jako żywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany Re: Szpitale w Wałbrzychu IP: *.nas53.oakland1.ca.us.da.qwest.net 22.06.03, 18:14 le_tigre napisał: > tobie to nawet pieprzenie niezbyt gładko idzie, A co? za duzego mam? zadziory w dupie ci zrobilem? ( nie doslownie ) > a poczucie humoru masz jak > czternastoletnia panna- oparte wyłącznie na dosłowności. A ktora doslownosc tak cie ubodla? ze jestes bencwal? Masz wylacznosc na przenosnie? > noi czemu obrażasz > stan gwarecki, A czym tak obrazilem stan gwarecki? Napisalem ze pewnikiem jestes gornikiem, bo na temat wungla, wypowiadasz sie sensownie, Chyba ze gornikiem, mialby byc taki bencwal? > bo ci ktoś dupsko sponiewierał w szpitalu? Z szacunkiem opisalem ( mimo wszystko ) ludzi pracujacych w szpitalu, gdyby ktos ( jak piszesz ) dupsko mi sponiewieral, na pewno, tak bym ich nie opisal. ( co ty tak o tym dupsku, pedal jaki czy co? zmien ksywke ) > nie pojmuje, jako zyw Bos... glupi , albo trup, skocz na reanimacje moze da sie muzg wymienic? dawcow nie braknie, baranow ci pono dostatek, w okolicach Walbrzycha POLECAM SZPITAL NR. II A teraz poczucie :) pasuje? jak za malo, to ci dopisze, he he Odpowiedz Link Zgłoś
le_tigre Re: Szpitale w Wałbrzychu 22.06.03, 18:42 "muzg" się na reanimacji wymienia? panie specjalisto od medycznych specjalności? obawiam się, ,ze jedyna specjalność "medyczna" o której mógłbyś, powtarzam, mógłbyś mieć cień pojęcia to ... mycie zwłok. na drugi raz idż se do weteryniarza, tam nic nie będziesz słyszał, a poszczekać wolno, a jakże. zresztą tu też wolno szczekać, więc szczekaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany Re: Szpitale w Wałbrzychu IP: *.nas55.oakland1.ca.us.da.qwest.net 23.06.03, 09:30 le_tigre napisał: > "muzg" się na reanimacji wymienia? tobie, moga wymienic w zoo, w koncu reprezentujesz czworonogi - tigre obraza dla tygrysow by byla , tygrys ktory beczy jak baran, he he >panie specjalisto od medycznych > specjalności? obawiam się, ,ze jedyna specjalność "medyczna" o której mógłbyś, > powtarzam, mógłbyś mieć cień pojęcia to ... mycie zwłok. dlaczego zmieniasz temat? czyzby twoja wiedza, w tym temacie, sie skonczyla? piszesz" obawiam sie " to i tego nie jestes pewien? achaaaa... rozumiem, w tym, tez jestes lepszy? nie pekaj stary, zadna praca nie hanbi, ktos to przeciez musi robic? ty tygrys, na padlinie, znasz sie na pewno- lepiej, chyle czolo. > na drugi raz idż se do weteryniarza, tam nic nie będziesz słyszał, a poszczekać wolno, a jakże. zresztą tu też wolno szczekać, więc szczekaj twoje pseudo, to obraza dla czworonogow, a zwlaszcza pasiastych, nawet maly piesek, moze szczekac, ale beczacy tygrys? ty sie do zoooo nadajesz ( wpierw do weteryniarza na wymiane muzgu (przez u a nie przez o z kreska) ten normalny mozg na pewno by sie nie przyja. Myslalem, ze masz wiecej do powiedzenia, na temat szpitali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jur Re: Szpitale w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.06.03, 22:40 Le tigre ma rację.Poczucia humoru Bozia Ci poskąpiła.Wynagrodziła to nadmierną pewnością siebie i grubymi manierami.Ty nie jesteś nieskąplikowany,Ty raczej jesteś prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany NIESTETY NIE O SZPITALU IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 24.06.03, 04:26 Gosc portalu: jur napisal(a): 21-06-2003 >Grzebali ci w kiszkach na zywca? Chyba tak skoro wszystko slyszales,ja bym sie jednak wsciekl chyba ze pieprzysz bez sensu Gość portalu: jur napisał(a): > Le tigre ma rację.Poczucia humoru Bozia Ci poskąpiła.Wynagrodziła to nadmierną > pewnością siebie i grubymi manierami.Ty nie jesteś nieskąplikowany,Ty raczej > jesteś prostak. A ty jestes ciul i tyle. Przeczytaj sobie swoj tekst z 21-06 to jest wlasnie przyklad, braku poczucia humoru, szkoda ze jego brak u innych tak cie mierzi . Pewnosci siebie, tez ci nie brakuje, nie byles a wiesz lepiej. maniery tez masz z pastwiska. Tego ostatniego nie musze komentowac , obrazasz kogos, bos ograniczony w wiedze, po prostu glupi i ciul. pewnie znikniesz z tego forum jur, jak kamfora ( bo ci wstyd ) jak sie pojawisz ponownie to proponuje ksywke... ciul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUR Re: NIESTETY NIE O SZPITALU IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.06.03, 22:56 Masz rację "Nieskąplikowany".Wstyd mi z Tobą rozmawiać.Nie k o m p l i k u j ę sprawy i znikam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany Znikna faktycznie IP: *.nas55.oakland1.ca.us.da.qwest.net 04.07.03, 22:10 Jednak racje mialem , zniknales na dobre, szybciej niz myslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany Re: Szpitale w Wałbrzychu IP: *.nas56.oakland1.ca.us.da.qwest.net 06.07.03, 10:26 A gdybys przypadkiem zajzal?... znikajacy To ta metoda, nazywa sie : znieczulenie okololedzwiowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkotyzer Re: Szpitale w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.07.03, 20:10 Może w Oakland.W Szpitalu nr2 był to jakiś rodzaj znieczulenia przewodowego:nadoponowe lub rdzeniowe.Nie mądrzyj się Nieskaplikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany Grzybki halusie jadasz? juz sezon? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 09.07.03, 23:02 taka ksywa tez moze byc, narkoman he he Ale wzrok ci sie wyostrzyl, ale nie do konca w Oakland jest serwer, a nie ja , A skoro taki madrusi, to dlaczego slowo " lub " Myslisz ze jak zres gzybki, to madzyc sie mozes. A moze ty to, ta cipa, glupia? N-y Gość portalu: narkotyzer napisał(a): > Może w Oakland.W Szpitalu nr2 był to jakiś rodzaj znieczulenia > przewodowego:nadoponowe lub rdzeniowe.Nie mądrzyj się Nieskaplikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Szpitale w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.03, 14:07 Ja nie mam najlepszego zdania o wałbrzyskich szpitalach. Byłam kiedyś w odwiedzinach u kuzyna , który leżał na oddziale dziecięcym na 2. Stare łożka, odpadający tynk. Bieda jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś