Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:11 podobno od dzisiaj straż miejska może legalnie uzywać fotoradarów. Czy czarni z Wałbrzycha lub Szczawna dorobili sie tego sprzętu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Re: fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 17:31 Sami się nie dorobili tylko WORD im zasponsorował i to już w ubiegłym roku za około 170 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:50 A na kolejne fotoradary już sami szybciutko sobie zarobią z odpisów mandatowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: fotoradar IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.07.07, 19:31 przecież ten wątek był już dawno przerabiany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyś Re: fotoradar IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.07, 21:16 Ale młodzież dorasta,a tobie latek przybywa....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:11 Z tego o bylo kiedys napisane to word mial plan przekazać fotoradar dla SM a czy przekazali ? Używany jest ? jeszcze go nie widziałem nigdzie na mieście. Ktoś już widzial żeby wystawiali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkiieerroowwccaa Re: fotoradar IP: *.wch.net.A5i.pl 10.08.07, 18:39 A jest jeszcze ktoś kto płaci mandaty przecież US jak ciebie znajdzie to bierze mniej niz poczta za przekaz a mandaty przedawniaja sie po 5latach na odsetkach wiecej zarobisz a istnieje prawdopodobienstwo ze nie znajda cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irokez Re: fotoradar IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.08.07, 20:22 Z roku na rok coraz szybciej mnie znajdowali. A ostatnio jak Wrocek zwalił robotę (nasze lokalne mandaty) na nasz US to już szybciutko mnie wezwali do siebie. Dodatkowo studenci wspomagają wypisywanie wezwań, tak więc aktualny mandat po prostu przelałem bo ostatni po 4 miechach mnie wezwali. Ani wizyta pana ze skarbówki w domu i wypisywanie pita, ani zaproszenie do biurowca nie należy do miłych choć na 'obsługę' nie narzekam, fajnie się pogadało przy okazji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś