Gość: Gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 17:09 Co gośc zrobił dla Wałbrzycha - jestem ciekaw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sordidatus Re: Lityński ? 10.09.07, 18:27 Jak to co zrobił? A co zrobili : Dyduch, Senkowski, Szewc, Hoffman, Lubiński, Wiązowski,chlebowski, Szyszka, Gołebiewski, Giowanni itd itd. Facet też chce do koryta i co gorsza ma do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Lityński ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:57 Sposób na życie zawsze przy korycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszpantu Re: Lityński ? IP: *.wlb.vectranet.pl 10.09.07, 21:09 jakie prawo?,kto mu dał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arjun_Mehta Re: Lityński ? IP: 80.51.231.* 11.09.07, 08:07 Summa summarum, Panowie i Panie, autentycznie nie ma na kogo glosowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Lityński ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.07, 11:09 O przepraszam Senkowski przynajmniej kopalnie zlikwidował. A ty nie chcesz do koryta? A może masz lepsze? Różnica polega na tym , że oni składają ofertę a to My ich wybieramy do tego "koryta". A może by ktoś w końcu zrozumiał,że władza to odpowiedzialność a nie ''koryto'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: Lityński ? IP: *.wlb.vectranet.pl 11.09.07, 11:19 a co Wy zrobiliście dla Wałbrzycha???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lityński ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 20:54 Zadałem proste pytanie bo mam zamiar głosować w tych wyborach ( pierwszy raz).Gdybym ja startował to też chciałbyś sie o mnie coś dowiedziec i moich osiągnięciach. Mam 19 lat i nic dla Wałbrzycha nie zrobiłem, Lityński chce byc posłem ziemi wałbrzyskiej to mam prawo zbierac o nim informacje, a nie otrzymywać takie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g nic nie zrobił o ile kojarzę IP: *.chello.pl 11.09.07, 20:58 W sumie zawsze byłem pewny że on ma jakieś związki ze Świdnicą lub Wałbrzychem. Zapomniałem już o nim jako o pośle odkąd śp. nieboszczka Mumia Wolności padła trupem. A tu niespodzianka. Nie mam nic do Lityńskiego, ale spadochroniarzom mówię wyraźne NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: Lityński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:23 Gość portalu: Gość napisał(a): > Mam 19 lat i nic dla Wałbrzycha nie zrobiłem, Lityński chce byc > posłem ziemi wałbrzyskiej to mam prawo zbierac o nim informacje Masz prawo, jak najbardziej. Lityński to zawodowy polityk, najbliższy przyjaciel Jacka Kuronia. Po 1989 roku, ludzie Solidarności (tej prawdziwej!) startowali w regionach, które znane były jako bastiony komuny. Lityński miał Wałbrzych i tak już zostało. Nie wierz w to, że posłowie mają załatwiać jakieś sprawy dla regionu. Oni są od stanowienia dobrego prawa dla całego kraju, a nie dla lokalnych interesów. Przykład: - Chlebowski (PO) załatwiał nam w sejmie obwodnicę, dzięki czemu nie będzie ani wsch., ani zach. odcinka. - Jackiewicz (PiS) załatwiał Kruczkowskiemu powiat, ale stanie wkrótce przed sadem za spowodowanie śmierci człowieka - Gosiu (PiS) zafundował miasteczku Włoszczowa peron dla expresów. A o Lityńskim masz tu: pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Lity%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młodzieniec Re: Lityński ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:24 Dzięki za wyczerpujaca odpowiedź. Licze tez na głos kogoś kto miał bezpośredni kontak z panem Lityńskim w czesie trwania jego kadencji w sejmie. Nie podaba mi sie tylko ta cześć odpowiedzi, która dotyczy pana Jackiewicza z PiS sugerująca, nie losow przyczyne smierci człowieka, tylko jej umyslność. Traci mi to poziomem dziennikarstwa rodem z TVN -Morozowskii Sekielski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pouczony Re: Lityński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:56 Dzieki za wyczerpujace informacje, i dlatego na tych wszystkich wymienionych gości na pewno nie zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pouczony Re: Lityński ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 10:13 W uzupełnieniu tego co powyżej: idac twoim tokiem myślenia, to po co te wybory, głosowanie na lokalnych działaczy,szkoda pieniędzy.Do tworzenia dobrego prawa wystarczy sztab prawników no ale gdzie tu demokracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zul Re: Lityński ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:19 na początek najlepiej byłoby gdyby zrozumieli ci co się tam pchają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok Re: Lityński ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.07, 10:17 Litynski to przeciez zdrajca ten typ niech sie weznie za uczciwa prace len jeden skumal sie z czerwonymi to jest taki sam zdrajca co frasynik juz im sie kasa konczy to najlepiej stanac do wyborow .koniec z tymi panami oni juz mieli swoj czas i nic nie pokazali i nic nie zrobili dla rejony ich czas juz sie skonczyl panowie wam dziekujemy juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arjun_Mehta Re: Lityński ? IP: 80.51.231.* 12.09.07, 12:57 No tos merytorycznie polecial..A jakies wlasne zdanie a nie implanta masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Lityński ? IP: *.elb.vectranet.pl 12.09.07, 23:14 bitmails.info/pages/index.php?refid=sylaiwa979 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Lityński ? IP: *.range86-145.btcentralplus.com 12.09.07, 23:23 Skoro brak tu demokracji i nie ma na kogo głosować, dlaczego nie zbojkotujecie wyborów? Może wladze otrząsną się z poczucia samozadowolenia i pewności posiadania stołków? Odpowiedz Link Zgłoś