Gość: Gość S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 18:05 Czy, to prawda, że nie udało się zarejestrować, kandydatki, tej partii, w Wałbrzychu?Jak tak, to panie, się nie wykazały,to tylko 5tyś podpisów!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KOBIETA Re: Partia Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 18:11 pOTRZEBA IM DOBREJ PRZYWÓDCZYNI Z MĘSKIM PODEJŚCIEM DO SPRAWY INACZEJ BĘDĄ KANAPOWYM KÓŁKIEM RÓŻAŃCOWYM . rADZĘ JUŻ DZIŚ ZERKAĆ NA WAŁBRZYSKIE INDYWIDUALNOŚCI ( KOBIECE OCZYWIŚCIE ) I NA DODATEK NIE ZWIĄZANE Z ŻADNĄ PARTIĄ POLITYCZNĄ W PRZECIWNYM RAZIE pARTIA kOBIET ZOSTANIE WYKORZYSTANA DO LOBBOWANIA NA RZECZ INNYCH . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Partia Kobiet IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.09.07, 18:34 mogły zbierać nago na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Partia Kobiet IP: *.wch.net.a5i.pl 27.09.07, 18:36 W całej Polsce dały plamę i się niezarejestrowały ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i na kogo będę Re: Partia Kobiet IP: *.wlb.vectranet.pl 27.09.07, 22:45 głosowac...partii gamoni i krasnoludków też nie ma ???? Na resztę tego towarzystwa różańcowego nie mam ochoty głosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYTELNICZKA Re: Partia Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 10:09 Ja i moje znajowe a byłoby ich wiele miałysmy się zapisać do Partii Kobiet ale te plakaty nagie to dziękujemy ,szkoda że, ale przynajmniej opowiedziały się o co im chodzi, chyba czują się niedowartościowane przez mężczyzn, i oficjalnie składają oferty, panowie do dzieła macie twarz i ciało do wyboru. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zul Re: Partia Kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 10:27 eee no to są jeszcze fajne babki, buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anarchy Re: Partia Kobiet IP: *.bu.edu 28.09.07, 11:51 No to macie teraz nauczkę że na razie to trzeba się przyłaczyć do akcji Bojkot Wyborów, pomóc nam zmienic ordynację tak abyscie nie musiały zbierać podpisów bo ten wymóg wprowadzili zamordysci aby przypadkiem zwykły obywatel nie mógł się dostać do władzy. To chyba logiczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś