Gość: B IP: *.centertel.pl 26.10.07, 18:06 Czy może orientuje się ktoś gdzie w Wałbrzychu jest jakiś warsztat, który zajmuje się odnawianiem felg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek8 Re: renowacja felg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 21:09 A jakich? stalowych czy alu? Jeśli alu to w Wałbrzychu to raczej nie ma. Conajwyżej wyszpachluja i polakieruja na srebrno. Poczytaj w google pod hasłem "polerowanie felg" Lepiej będzie odesłać gdzieś do profesjonalistów niż profanować u kowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: renowacja felg IP: *.centertel.pl 26.10.07, 21:43 Chodzi mi o odnowienie stalowych felg do Dużego Fiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: renowacja felg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 09:39 Jak nie zakup nowych to szczota druciana, Hammerite i godzinka czasu. Wieksze inwestycje zupełnie nieopłacalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: renowacja felg IP: *.centertel.pl 27.10.07, 22:34 Nieopłacalna inwestycja w felgi bo co? Bo to Duży Fiat? Bo pewnie według Ciebie taki samochód nie jest nic wart, co? Dla mnie jest wart każdych pieniędzy bo ja ajlowju mojego Fiaciora!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: renowacja felg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 10:42 nieopłacalna bo stalowe. Marka samochodu nie gra roli. Komplet ładnych uzywanych felg stalowych jak dobrze poszukasz to dostaniesz za mniej niż 200. Nie wiem czy duzo mniej zaplacisz za renowacje starych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: renowacja felg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 10:44 No i sie zdecyduj czy ajlowju czy ajlowmojfiacior, bo nie wiem czy nie zacząć Cie unikać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: renowacja felg IP: *.centertel.pl 28.10.07, 18:53 Nie rób scen! Dobrze wiesz o co mi chodziło. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: renowacja felg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 13:02 Na Gagarina (dawna mleczarnia)jest renowacja felg. Także aluminiowych. Polecam - bardzo dobry warsztat lezy na uboczu, dobrze wyposażony, pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4kler Re: renowacja felg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 00:59 Witam co prawda serwis, który zaproponuje nie znajduje się w Wałbrzychu ale godny jest polecenia. Firma odbiera felgi pocztą i wysyła naprawione kurierem zatem można dokonać napraw nie mieszkając w warszawie. Jeżeli potrzebujesz jeszcze serwisu, który zajmuje się ową <a href="http://www.wulkanizacja24.pl">renowacja felg</a> to zapraszam pod podany adres. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tauntaun24 Re: renowacja felg 14.02.17, 23:45 Wulkanizacja Warszawa Tutaj filmik tej firmy - nadal działają i nadal można wysłać do nich felgi. Odpowiedz Link Zgłoś
morpheusgti Re: renowacja felg 12.06.17, 14:54 Zapraszam do siebie MPM AUTO Wałbrzych Odpowiedz Link Zgłoś