koza16 18.12.01, 11:29 Od pewnego czasu nie ma jej na forum. Zaczynam powoli tesknic. Moze to ja zdopinguje do pojawienia sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antoni.goczal Re: GDZIE JEST ANIA!!!!!!!!????? 18.12.01, 14:52 Ale czy Ona i ten Józek to tak na poważnie ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: GDZIE JEST ANIA!!!!!!!!????? 18.12.01, 15:40 koza16 napisał(a): > Od pewnego czasu nie ma jej na forum. Zaczynam powoli tesknic. Moze to ja > zdopinguje do pojawienia sie. Popieram starania KOZY16 w poszukiwaniu Ani. Aniu odezwij sie prosimy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liberal Re: GDZIE JEST ANIA!!!!!!!!????? 18.12.01, 15:47 Aniuuuuuuuuu !!! Nie bądź taka. Józek (o ile nie pomyliłem imienia) napewno Ci darował ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: GDZIE JEST ANIA!!!!!!!!????? IP: *.chello.pl 18.12.01, 20:34 Odczepta sie on Ani !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.acn.waw.pl 18.12.01, 21:25 Jestem moi mili.Caly czas jestem i czytam Wasze listy. Milo ze za mna tesknicie :))))))))))))) Oczywiscie nie bede odpowiadala na posty typu:Jozka i calej reszty. Bede ignorowac brak kultury. Bede sie odzywac i brac aktywny udzial w wypowiedziach na odpowiednim poziomie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) 19.12.01, 11:32 Hurra , udalo sie. Ciesze sie ze znowu sie pojawilas, a z idiotami nie ma co dyskutowac, nie przejmuj sie nimi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.acn.waw.pl 19.12.01, 22:54 Dziekuje :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.chello.pl 20.12.01, 12:20 Anka !!! Tylko mi nie pyskuj bo znowu na ulice wyżuce !!! Nooo !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) 20.12.01, 15:55 Gość portalu: Ania napisał(a): > Dziekuje :))))))))))))))))) Dlatego zeby nie bylo watpliwosci staraj sie odpowiadac cytujac a debili trzeba ignorowac na calej linii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.chello.pl 20.12.01, 17:11 sivasec napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Dziekuje :))))))))))))))))) > > Dlatego zeby nie bylo watpliwosci staraj sie odpowiadac cytujac a debili trzeba > > ignorowac na calej linii. Pozdrawiam sivadupo odpierdziel się od Ani ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) 20.12.01, 19:07 Józek i Sivasec uspokójcie się wreszcie, bo robi się niedobrze gdy się czyta Wasze wypociny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.acn.waw.pl 20.12.01, 21:46 Heh, nie ma co sie przejmowac po prostu jak wszedzie sa ci inteligentni i ci inteligentni inaczej. Jaki jest stan drog w dolnoslaskim ? Mozna bezpiecznie jechac ? Dzieki sivasec z gory za odpowiedz. Do wiadomosci innych: Ania nalezy wylacznie do samej siebie wiec laskawie sie ode mnie prosze "odpiorkowac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.chello.pl 21.12.01, 10:18 Gość portalu: Ania napisał(a): > Do wiadomosci innych: Ania nalezy wylacznie do samej siebie wiec laskawie sie > ode mnie prosze "odpiorkowac". Ty chyba kobieto nie wiesz co gadasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.acn.waw.pl 21.12.01, 21:53 Jozef wyobraz sobie ze wiem co mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Aniu - stan drog fatalny 21.12.01, 10:50 Jaki jest stan drog w dolnoslaskim ? Mozna bezpiecznie jechac ? Dzieki sivasec z gory za odpowiedz. Witam. no wiec tak. Stan krotko mowiac do bani tzn dzis jest juz lepiej ale wyobraz sobie ze wczoraj gdy normalnie wracam z pracy 15 min to jechalem 1,5 godziny. Takiego czegos w zyciu nie widzialem. Nie dosc ze swiateczny ruch to jeszcze szklanka. Samochody zjezdzajace ze slimaka na glowna trase z Warszawy zatrzymywaly sie jeden na drugim. Niesamowity widok. Cale miasto zapachane bylo tak ze na piechote bylo by szybciej. A drogowcy??? No jak zwykle zima ich zaskoczyla w grudniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydz Re: Aniu - stan drog fatalny IP: *.el-4100100.acn.pl 21.12.01, 13:35 sivasec napisał(a): > Jaki jest stan drog w dolnoslaskim ? Mozna bezpiecznie jechac ? > Dzieki sivasec z gory za odpowiedz. > > Witam. no wiec tak. Stan krotko mowiac do bani tzn dzis jest juz lepiej ale > wyobraz sobie ze wczoraj gdy normalnie wracam z pracy 15 min to jechalem 1,5 > godziny. Takiego czegos w zyciu nie widzialem. Nie dosc ze swiateczny ruch to > jeszcze szklanka. Samochody zjezdzajace ze slimaka na glowna trase z Warszawy > zatrzymywaly sie jeden na drugim. Niesamowity widok. Cale miasto zapachane bylo > > tak ze na piechote bylo by szybciej. > > A drogowcy??? No jak zwykle zima ich zaskoczyla w grudniu :)) sivasec ty komuchu co to robisz bolszewicką propagande ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Aniu & Józef - Najpiękniejsz para !!! IP: *.chello.pl 24.12.01, 12:50 Razem z Aniom chcemy złożyć wam życzenia wszystkiego naklepszego ! ZDROWIE WASZE W GARDŁA NASZE, JAK MAWIAŁ PEWIEN WIELKI POLAK I PATRYJOTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Aniu & Józef - Najpiękniejsz para !!! 25.12.01, 17:24 Gość portalu: Józef napisał(a): > Razem z Aniom chcemy złożyć wam życzenia wszystkiego naklepszego ! > ZDROWIE WASZE W GARDŁA NASZE, JAK MAWIAŁ PEWIEN WIELKI POLAK I PATRYJOTA !!! Kurde, o co tu chodzi ?????? Najpierw się kłócą, teraz się godzą ...? Czy to Święta tak wplywają na ludzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiubio Re: Aniu & Józef - Najpiękniejsz para !!! IP: 212.76.37.* 27.12.01, 14:44 lech.niedzielski napisał(a): > Gość portalu: Józef napisał(a): > > > Razem z Aniom chcemy złożyć wam życzenia wszystkiego naklepszego ! > > ZDROWIE WASZE W GARDŁA NASZE, JAK MAWIAŁ PEWIEN WIELKI POLAK I PATRYJOTA ! > !! > > Kurde, o co tu chodzi ?????? Najpierw się kłócą, teraz się godzą ...? Czy to > Święta tak wplywają na ludzi ? > Oni som razem !!! Churrrrra ! Mniłość zwycienżyła jak Wałensa komune !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czyzby ? IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 16:53 Jesli ktos nie jest w stanie pojac, iz dostal "czarna polewke" i dalej ludzi sie marzeniami to odsylam do pewnego osrodka w Stroniu Sl.. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Aniu & Józef - Najpiękniejsz para !!! 27.12.01, 16:54 Nic z tego nie rozumiem ! To on jest alf czy narzeczony ? I gdzie tu miłość jak ona od niego ucieka ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś