Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST ANIA!!!!!!!!?????

18.12.01, 11:29
Od pewnego czasu nie ma jej na forum. Zaczynam powoli tesknic. Moze to ja
zdopinguje do pojawienia sie.
Obserwuj wątek
    • antoni.goczal Re: GDZIE JEST ANIA!!!!!!!!????? 18.12.01, 14:52
      Ale czy Ona i ten Józek to tak na poważnie ... ?
    • sivasec Re: GDZIE JEST ANIA!!!!!!!!????? 18.12.01, 15:40
      koza16 napisał(a):

> Od pewnego czasu nie ma jej na forum. Zaczynam powoli tesknic. Moze to ja
      > zdopinguje do pojawienia sie.

Popieram starania KOZY16 w poszukiwaniu Ani. Aniu odezwij sie prosimy!!!!
      • liberal Re: GDZIE JEST ANIA!!!!!!!!????? 18.12.01, 15:47
        Aniuuuuuuuuu !!!
        Nie bądź taka. Józek (o ile nie pomyliłem imienia) napewno Ci darował !
        • Gość: Józef Re: GDZIE JEST ANIA!!!!!!!!????? IP: *.chello.pl 18.12.01, 20:34
          Odczepta sie on Ani !!!
          • Gość: Ania jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.acn.waw.pl 18.12.01, 21:25
            Jestem moi mili.Caly czas jestem i czytam Wasze listy.
            Milo ze za mna tesknicie :)))))))))))))
            Oczywiscie nie bede odpowiadala na posty typu:Jozka i calej reszty. Bede
            ignorowac brak kultury.
            Bede sie odzywac i brac aktywny udzial w wypowiedziach na odpowiednim poziomie.

Pozdrawiam
            • koza16 Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) 19.12.01, 11:32
              Hurra , udalo sie. Ciesze sie ze znowu sie pojawilas, a z idiotami nie ma co
              dyskutowac, nie przejmuj sie nimi. Pozdrawiam.
              • Gość: Ania Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.acn.waw.pl 19.12.01, 22:54
                Dziekuje :)))))))))))))))))
                • Gość: Józef Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.chello.pl 20.12.01, 12:20
                  Anka !!!
                  Tylko mi nie pyskuj bo znowu na ulice wyżuce !!!
                  Nooo !!!!!!!
                • sivasec Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) 20.12.01, 15:55
                  Gość portalu: Ania napisał(a):

> Dziekuje :)))))))))))))))))

Dlatego zeby nie bylo watpliwosci staraj sie odpowiadac cytujac a debili trzeba
                  ignorowac na calej linii. Pozdrawiam
                  • Gość: Józef Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.chello.pl 20.12.01, 17:11
                    sivasec napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                    >
                    > > Dziekuje :)))))))))))))))))
                    >
                    > Dlatego zeby nie bylo watpliwosci staraj sie odpowiadac cytujac a debili trzeba
                    >
                    > ignorowac na calej linii. Pozdrawiam

sivadupo odpierdziel się od Ani !
                    • lech.niedzielski Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) 20.12.01, 19:07
                      Józek i Sivasec uspokójcie się wreszcie, bo robi się niedobrze gdy się czyta
                      Wasze wypociny !!!
                      • Gość: Ania Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.acn.waw.pl 20.12.01, 21:46
                        Heh, nie ma co sie przejmowac po prostu jak wszedzie sa ci inteligentni i
                        ci inteligentni inaczej.

Jaki jest stan drog w dolnoslaskim ? Mozna bezpiecznie jechac ?
                        Dzieki sivasec z gory za odpowiedz.

Do wiadomosci innych: Ania nalezy wylacznie do samej siebie wiec laskawie sie
                        ode mnie prosze "odpiorkowac".
                        • Gość: Józef Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.chello.pl 21.12.01, 10:18
                          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Do wiadomosci innych: Ania nalezy wylacznie do samej siebie wiec laskawie sie
                          > ode mnie prosze "odpiorkowac".

Ty chyba kobieto nie wiesz co gadasz ?
                          • Gość: Ania Re: jestem , zyje i mam sie dobrze :) IP: *.acn.waw.pl 21.12.01, 21:53
                            Jozef wyobraz sobie ze wiem co mowie.
                        • sivasec Aniu - stan drog fatalny 21.12.01, 10:50
                          Jaki jest stan drog w dolnoslaskim ? Mozna bezpiecznie jechac ?
                          Dzieki sivasec z gory za odpowiedz.

Witam. no wiec tak. Stan krotko mowiac do bani tzn dzis jest juz lepiej ale
                          wyobraz sobie ze wczoraj gdy normalnie wracam z pracy 15 min to jechalem 1,5
                          godziny. Takiego czegos w zyciu nie widzialem. Nie dosc ze swiateczny ruch to
                          jeszcze szklanka. Samochody zjezdzajace ze slimaka na glowna trase z Warszawy
                          zatrzymywaly sie jeden na drugim. Niesamowity widok. Cale miasto zapachane bylo
                          tak ze na piechote bylo by szybciej.

A drogowcy??? No jak zwykle zima ich zaskoczyla w grudniu :))
                          • Gość: Rydz Re: Aniu - stan drog fatalny IP: *.el-4100100.acn.pl 21.12.01, 13:35
                            sivasec napisał(a):

> Jaki jest stan drog w dolnoslaskim ? Mozna bezpiecznie jechac ?
                            > Dzieki sivasec z gory za odpowiedz.
                            >
                            > Witam. no wiec tak. Stan krotko mowiac do bani tzn dzis jest juz lepiej ale
                            > wyobraz sobie ze wczoraj gdy normalnie wracam z pracy 15 min to jechalem 1,5
                            > godziny. Takiego czegos w zyciu nie widzialem. Nie dosc ze swiateczny ruch to
                            > jeszcze szklanka. Samochody zjezdzajace ze slimaka na glowna trase z Warszawy
                            > zatrzymywaly sie jeden na drugim. Niesamowity widok. Cale miasto zapachane bylo
                            >
                            > tak ze na piechote bylo by szybciej.
                            >
                            > A drogowcy??? No jak zwykle zima ich zaskoczyla w grudniu :))

sivasec ty komuchu co to robisz bolszewicką propagande !

• Gość: Józef Re: Aniu & Józef - Najpiękniejsz para !!! IP: *.chello.pl 24.12.01, 12:50
                              Razem z Aniom chcemy złożyć wam życzenia wszystkiego naklepszego !
                              ZDROWIE WASZE W GARDŁA NASZE, JAK MAWIAŁ PEWIEN WIELKI POLAK I PATRYJOTA !!!
                              • lech.niedzielski Re: Aniu & Józef - Najpiękniejsz para !!! 25.12.01, 17:24
                                Gość portalu: Józef napisał(a):

> Razem z Aniom chcemy złożyć wam życzenia wszystkiego naklepszego !
                                > ZDROWIE WASZE W GARDŁA NASZE, JAK MAWIAŁ PEWIEN WIELKI POLAK I PATRYJOTA !!!

Kurde, o co tu chodzi ?????? Najpierw się kłócą, teraz się godzą ...? Czy to
                                Święta tak wplywają na ludzi ?

• Gość: Hiubio Re: Aniu & Józef - Najpiękniejsz para !!! IP: 212.76.37.* 27.12.01, 14:44
                                  lech.niedzielski napisał(a):

> Gość portalu: Józef napisał(a):
                                  >
                                  > > Razem z Aniom chcemy złożyć wam życzenia wszystkiego naklepszego !
                                  > > ZDROWIE WASZE W GARDŁA NASZE, JAK MAWIAŁ PEWIEN WIELKI POLAK I PATRYJOTA !
                                  > !!
                                  >
                                  > Kurde, o co tu chodzi ?????? Najpierw się kłócą, teraz się godzą ...? Czy to
                                  > Święta tak wplywają na ludzi ?
                                  >

Oni som razem !!! Churrrrra ! Mniłość zwycienżyła jak Wałensa komune !!!
                                  • Gość: Ania Re: czyzby ? IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 16:53
                                    Jesli ktos nie jest w stanie pojac, iz dostal "czarna polewke" i dalej ludzi
                                    sie marzeniami to odsylam do pewnego osrodka w Stroniu Sl..
                                  • lech.niedzielski Re: Aniu & Józef - Najpiękniejsz para !!! 27.12.01, 16:54
                                    Nic z tego nie rozumiem ! To on jest alf czy narzeczony ? I gdzie tu miłość
                                    jak ona od niego ucieka ?????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka