Gość: vndo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.08, 13:33 Wypowiedzcie się: gdzie był udany sylwester? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewcia23 Re: Sylwester IP: *.gprs.plus.pl 06.01.08, 13:48 Bardzo fajnie bawilismy sie w Wiejskiej Chacie w Rybnicy, smaczne jedzenie, muzycy OK, tylko nagłosnienie kiepskie. Ogólne wrazenie- na 5! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 14:21 Jak co roku pięknie brzmiała reklama sylwestra organizowanego w Zamku Książ. Okazało się to totalną klapą. Zimne jedzenie, marny zespól i do tego słaba obsługa! Totalna klapa! Za rok na pewno tam nie pójdziemy! Odradzam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pono Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 15:03 Tak to prawda sylwester spędzony w Zamku Książ to porażka! Znajomi byli i sądzili, że menu nie zgodne z opisem, a poza tym zimno na maxa na sali! Osobiście byłem w restauracji Książęcej i było super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Sylwester IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.08, 17:56 ja byłam w Papugpubie i bylo swietnie. Jedzenie smaczne muzyka super i atmosfera niepowtarzalna!!! Pozdrowienia dla calej ekipy:) Odpowiedz Link Zgłoś