Dodaj do ulubionych

Prawko u Stoklosy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 18:52
Witam Forumowiczow

Chce sie zapisac na prawo jazdy kat.B do Pana Stoklosy ktos sie tam szkolil?? jakie sa wasze opinie ? Lepiej uczyc sie na Punto II czy na Pandzie ??

Bede wdzieczna za uwagi.
Obserwuj wątek
    • Gość: mat77 Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 19:40
      nie wiem na czym lepiej, ale ja się szkoliłem u P. Stokłosy. Powiem krótko - polecam
      • Gość: zizo Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 20:08
        Bardzo dobry, komunikatywny i bardzo spokojny instruktor. Po nauce
        jazdy u niego zdałem prawko za pierwszym podejściem - polecam.
        • Gość: KIEROWCA Re: Prawko u Stoklosy IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.08, 08:26
          Co za różnica,jakim będziesz jeżdzić samochodem,jak po zdaniu
          egzaminu pojedziesz innym.Naucz się kierować pojazdem,przewidywania
          sytuacji na drodze i przepisów ruchu drogowego,szczególnie jazda
          prawą stroną i używanie PRAWIDŁOWE kierunkowskazów.
          • Gość: kola Re: Prawko u Stoklosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 22:56
            polecam cała nasza grupa zdała pierwszym razem za wyjątnkiem jednej
            osoby :)))
            • Gość: roman Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 14:51
              Tez Polecam :).
              • Gość: sylwia Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 22:04
                polecam, moim zdaniem nie możesz trafić lepiej. Ja uczyłam się na
                pandzie -powodzenia
                • Gość: czarek Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 03:27
                  Zdalem za 1 razem :)
                  • Gość: Gość Re: Prawko u Stoklosy IP: 89.174.220.* 10.03.08, 23:58
                    "Zdałem!", "Zdała cała nasza grupa" i "Ja też!!", "Gorąco polecam!", "Super
                    facet, na prawdę komunikatywny!", Jakieś 75% wypowiedzi to nabijanie klientów
                    Panu Stokłosie i innym szkołom jazdy. Lepiej zapytać się zaufanych znajomych
                    przy kawie lub herbacie, a nie poprzez forum, na którym każdy z właścicieli
                    szkół jazdy, może dodać 20 wpisów w stylu "Świetna szkoła" :)
                    Co do samochodu, na którym chcesz się uczyć, to wydaje mi się, że lepiej na
                    pandzie :) Pandą jeździ się na egzaminie, więc wskazanie płynów eksploatacyjnych
                    oraz wszystkich świateł nie będzie problemem, po szkoleniu na takim samym
                    samochodzie :) Jedyną różnicą może być to, że samochody egzaminacyjne są na GAZ,
                    a samochody jakiejś szkoły jazdy mogą być na benzynę - na jednym i na drugim
                    paliwie samochód inaczej jeździ, co trzeba uwzględnić na łuku egzaminacyjnym
                    oraz jeździe po mieście :)
                    • Gość: zulugula Re: Prawko u Stoklosy IP: *.wlb.vectranet.pl 11.03.08, 21:31
                      fachowiec z Ciebie jak z koziej d. trabka. Co ma wspólnego gaz,benzyna z
                      umiejętnym prowadzeniem samochodu czy to na łuku czy po mieście.
                      • Gość: rajdowiec xx Re: Prawko u Stoklosy IP: *.wlb.vectranet.pl 11.03.08, 23:35
                        to chyab z ciebie nie jest fachowiec bardzo duzo ma do tego. zgadzam sie z gosciem to nabijanie Stoklosie kasiuty ja osobiscie znam duzo osob ktore byly u niego na kursie i nie zdaly za 1 razem ani za 2!tak to wlasnie jest jak ma milion kursantow, jazdy tez nie sa zbyt czesto bo maja wiecej chetnych niz instruktorow!!szkola jak szkola bez zadnych rewelacji!!
                        • Gość: TSC Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 00:38
                          No i odezwał się kolejny jełop.

Milion, za jednym zamachem, nie siada do jednego samochodu. To po
                          pierwsze.
                          Po drugie: nikt (po za tobą oczywiście) nie buldoczy się na jakość,
                          umiejętności i sposób przekazywania wiedzy przez instruktora
                          Stokłose.
                          Po trzecie: Za pierwszym, drugim lub dziesiątym razem możesz nie
                          zdać jeśli jesteś: tłukiem , tumanem lub idiotą, ale na to
                          instruktor już niestety ma wpływu.
                          Po czwarte: Dałeś głos bo jesteś zawistnym , pajacem i
                          prawdopodobnie psełdo-instruktorem, którego kursanci kończą jazdę
                          na latarni.
                          Weź więc relanium albo idź na ryby chłopie , to może ci częściowo
                          przejdzie choroba.
                      • Gość: Gość Re: Prawko u Stoklosy IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.08, 14:03
                        To ma wspólnego, że na egzaminie, na placu manewrowym musisz zaprezentować
                        obsługę płynów eksploatacyjnych - poziom płynu hamulcowego, oleju w silniku,
                        płynu chłodzącego oraz płynu do spryskiwaczy! Dodatkowo trzeba wskazać całe
                        oświetlenie zewnętrzne pojazdu! Dlatego napisałem, że lepiej uczyć się na
                        Pandzie, a nie na Punto, ponieważ PANDĄ jeździ się na egzaminie, dzięki czemu
                        wskazanie tych wszystkich rzeczy będzie błahostką. Co do gazu i benzyny - to też
                        jest ważne. Silnik samochodu jeżdżącego na gaz pracuje zupełnie inaczej niż na
                        benzynę :/
                        • Gość: Gość Re: Prawko u Stoklosy IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.08, 23:35
                          Zgadzam się z przedmówcą! Mówi przynajmniej konkretnie, a nie jak niektórzy,
                          którym się we łbach poprzewracało i potrafią tylko krytykować czyjeś wypowiedzi
                          nie używając żadnych konstruktywnych argumentów...
                        • Gość: Zbyś Re: Prawko u Stoklosy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.08, 10:35
                          Gościu bredzisz,płyny,oświetlenie itd.to drugorzędna sprawa,podstawa
                          umiejętności kierowcy to jazda PRAWĄ stroną,prawidłowe włączanie
                          kierunkowskazów i przede wszystkim myślenie.I tego uczą,ale jeden
                          przyswaja to szygko, drugi ma ciągłe problemy
                          • Gość: Gość Re: Prawko u Stoklosy IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.08, 16:24
                            Sorry gościu, ale jeżeli źle wskażesz którąś z tych rzeczy to po egzaminie...
    • Gość: 25 lat praktyki Ale się porobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 17:22
      Więc z tego wynika że tylko i tylko Stokłosa . Zdają wszyscy , taki z niego
      fachowiec . Jeśli już chodzi o samą jazdę to każdy instruktor prawka potrafi to
      samo bez względu jakim samochodem będzie nauczał . To nie instruktor zdaje na
      prawko tylko kursant . Nie bądżcie beznadziejni i nie dajcie się zwariować .
      Poza tym nie neguję fachowości Pana Stokłosy ale bez przesady . Pozdrawiam i
      życzę powodzenia na egzaminie państwowym .
      • Gość: Już tu byłem Re: Ale się porobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 18:49
        To mówisz "praktyk" od 25 lat, że na forum o ludziach można pisać
        tylko źle a nie dobrze?
        Ok! Mówisz i masz: Fajfus ci w oko frajerze.
    • Gość: iza Re: Prawko u Stoklosy IP: *.wlb.vectranet.pl 01.04.08, 05:32
      sam sobie pisze pozytywy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka