Gość: Nana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 18:52 Witam Forumowiczow Chce sie zapisac na prawo jazdy kat.B do Pana Stoklosy ktos sie tam szkolil?? jakie sa wasze opinie ? Lepiej uczyc sie na Punto II czy na Pandzie ?? Bede wdzieczna za uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mat77 Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 19:40 nie wiem na czym lepiej, ale ja się szkoliłem u P. Stokłosy. Powiem krótko - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizo Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 20:08 Bardzo dobry, komunikatywny i bardzo spokojny instruktor. Po nauce jazdy u niego zdałem prawko za pierwszym podejściem - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIEROWCA Re: Prawko u Stoklosy IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.08, 08:26 Co za różnica,jakim będziesz jeżdzić samochodem,jak po zdaniu egzaminu pojedziesz innym.Naucz się kierować pojazdem,przewidywania sytuacji na drodze i przepisów ruchu drogowego,szczególnie jazda prawą stroną i używanie PRAWIDŁOWE kierunkowskazów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Prawko u Stoklosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 22:56 polecam cała nasza grupa zdała pierwszym razem za wyjątnkiem jednej osoby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 14:51 Tez Polecam :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 22:04 polecam, moim zdaniem nie możesz trafić lepiej. Ja uczyłam się na pandzie -powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 03:27 Zdalem za 1 razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prawko u Stoklosy IP: 89.174.220.* 10.03.08, 23:58 "Zdałem!", "Zdała cała nasza grupa" i "Ja też!!", "Gorąco polecam!", "Super facet, na prawdę komunikatywny!", Jakieś 75% wypowiedzi to nabijanie klientów Panu Stokłosie i innym szkołom jazdy. Lepiej zapytać się zaufanych znajomych przy kawie lub herbacie, a nie poprzez forum, na którym każdy z właścicieli szkół jazdy, może dodać 20 wpisów w stylu "Świetna szkoła" :) Co do samochodu, na którym chcesz się uczyć, to wydaje mi się, że lepiej na pandzie :) Pandą jeździ się na egzaminie, więc wskazanie płynów eksploatacyjnych oraz wszystkich świateł nie będzie problemem, po szkoleniu na takim samym samochodzie :) Jedyną różnicą może być to, że samochody egzaminacyjne są na GAZ, a samochody jakiejś szkoły jazdy mogą być na benzynę - na jednym i na drugim paliwie samochód inaczej jeździ, co trzeba uwzględnić na łuku egzaminacyjnym oraz jeździe po mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulugula Re: Prawko u Stoklosy IP: *.wlb.vectranet.pl 11.03.08, 21:31 fachowiec z Ciebie jak z koziej d. trabka. Co ma wspólnego gaz,benzyna z umiejętnym prowadzeniem samochodu czy to na łuku czy po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajdowiec xx Re: Prawko u Stoklosy IP: *.wlb.vectranet.pl 11.03.08, 23:35 to chyab z ciebie nie jest fachowiec bardzo duzo ma do tego. zgadzam sie z gosciem to nabijanie Stoklosie kasiuty ja osobiscie znam duzo osob ktore byly u niego na kursie i nie zdaly za 1 razem ani za 2!tak to wlasnie jest jak ma milion kursantow, jazdy tez nie sa zbyt czesto bo maja wiecej chetnych niz instruktorow!!szkola jak szkola bez zadnych rewelacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Prawko u Stoklosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 00:38 No i odezwał się kolejny jełop. Milion, za jednym zamachem, nie siada do jednego samochodu. To po pierwsze. Po drugie: nikt (po za tobą oczywiście) nie buldoczy się na jakość, umiejętności i sposób przekazywania wiedzy przez instruktora Stokłose. Po trzecie: Za pierwszym, drugim lub dziesiątym razem możesz nie zdać jeśli jesteś: tłukiem , tumanem lub idiotą, ale na to instruktor już niestety ma wpływu. Po czwarte: Dałeś głos bo jesteś zawistnym , pajacem i prawdopodobnie psełdo-instruktorem, którego kursanci kończą jazdę na latarni. Weź więc relanium albo idź na ryby chłopie , to może ci częściowo przejdzie choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prawko u Stoklosy IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.08, 14:03 To ma wspólnego, że na egzaminie, na placu manewrowym musisz zaprezentować obsługę płynów eksploatacyjnych - poziom płynu hamulcowego, oleju w silniku, płynu chłodzącego oraz płynu do spryskiwaczy! Dodatkowo trzeba wskazać całe oświetlenie zewnętrzne pojazdu! Dlatego napisałem, że lepiej uczyć się na Pandzie, a nie na Punto, ponieważ PANDĄ jeździ się na egzaminie, dzięki czemu wskazanie tych wszystkich rzeczy będzie błahostką. Co do gazu i benzyny - to też jest ważne. Silnik samochodu jeżdżącego na gaz pracuje zupełnie inaczej niż na benzynę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prawko u Stoklosy IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.08, 23:35 Zgadzam się z przedmówcą! Mówi przynajmniej konkretnie, a nie jak niektórzy, którym się we łbach poprzewracało i potrafią tylko krytykować czyjeś wypowiedzi nie używając żadnych konstruktywnych argumentów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyś Re: Prawko u Stoklosy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.08, 10:35 Gościu bredzisz,płyny,oświetlenie itd.to drugorzędna sprawa,podstawa umiejętności kierowcy to jazda PRAWĄ stroną,prawidłowe włączanie kierunkowskazów i przede wszystkim myślenie.I tego uczą,ale jeden przyswaja to szygko, drugi ma ciągłe problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prawko u Stoklosy IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.08, 16:24 Sorry gościu, ale jeżeli źle wskażesz którąś z tych rzeczy to po egzaminie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25 lat praktyki Ale się porobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 17:22 Więc z tego wynika że tylko i tylko Stokłosa . Zdają wszyscy , taki z niego fachowiec . Jeśli już chodzi o samą jazdę to każdy instruktor prawka potrafi to samo bez względu jakim samochodem będzie nauczał . To nie instruktor zdaje na prawko tylko kursant . Nie bądżcie beznadziejni i nie dajcie się zwariować . Poza tym nie neguję fachowości Pana Stokłosy ale bez przesady . Pozdrawiam i życzę powodzenia na egzaminie państwowym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już tu byłem Re: Ale się porobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 18:49 To mówisz "praktyk" od 25 lat, że na forum o ludziach można pisać tylko źle a nie dobrze? Ok! Mówisz i masz: Fajfus ci w oko frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Prawko u Stoklosy IP: *.wlb.vectranet.pl 01.04.08, 05:32 sam sobie pisze pozytywy Odpowiedz Link Zgłoś