Gość: Madzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 12:38 Kto wie,gdzie najpiekniej wykonuja fryzury slubne??pilne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dagmara Re: Fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 13:36 1 Maja 4 obok Rynku (Stylistka Pani Ania) Najlepsza w tym mieście a poza tym zrobi ci fryzurę próbną więc będziesz wcześniej wiedziała jak będziesz wyglądała w tym pięknym dla siebie dniu. Ja też robiłam tam swoją fryzurę ślubną i zdecydowanie polecam ci ten salon. Dagmara Dyrygat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 13:53 Dziekuje za konkretna i powazna odpowiedz,a nie jak wiekszosc ludzi na tym forum za krytyke:)Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 14:14 Niestety to prawda. Zgadzam się z twoją oceną wypowiedzi na tym forum. Odwzajemniam pozdrowienia i życzę ci wiele szczęścia na nowej drodze życia. Dagmara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Młoda Re: Fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 23:18 A czy moglabys podeslac mi zdjecie swojej fryzury??bylabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś