Gość: nmzc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 14:46 Co sądzicie o www.pogotowiekomputerowe.org ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Pomoc komputerowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 15:07 Total Lama nie dal bym mu kompa do roboty.. jak on jako MEGA kodeki proponuje K-Lite...to wybacz koles nie ma pojecia o zagadnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh do lol IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.08, 16:47 a wg ciebie jakie to są mega kodeki?:D hehe moze te z win98?: hehe zastanow sie zaden pakiet kodekow nie ejst lepszy niz robiony przez kl software:D wiec jak nie wiesz o czym gadasz to weź spie..j:D hehe pseudoinformatycy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Pomoc komputerowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 17:22 Gość portalu: nmzc napisał(a): > Co sądzicie o www.pogotowiekomputerowe.org ? Sądzę że słaba reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Pomoc komputerowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 17:34 I jeszcze jaka kultura... ehh poczytaj troche cieniasie divix.pl ect ect.Po co zasmiecac system K-Lite jak do all wystarczy XP Codec Pack albo Vista Codec Pack + MPEG Decoder jak masz karte sat i chcesz ripowac... ale co ty mozesz o tym wiedziec.... A moze masz taki system zainstaluj K-Lite a ja przyjade ci naprawiac za kase... hehe slabo slabo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Pomoc komputerowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 20:43 Hmm a ja skorzystałam z pomocy i jestem zadowolona :) Tanio i szybko. Osobiście polecam Odpowiedz Link Zgłoś
antymarcinek Re: Pomoc komputerowa? 27.02.08, 20:55 Witam wszystkich. Po pierwsze nie jest to żadna reklama z mojej strony - przeglądam te fora z nadzieją, że komuś pomogę. Przepraszam ale gdybym chciał - zadbałbym o reklamę w inny sposób. Co do kodeków powiem tak - wersja wstawiona przeze mnie otwiera każdy film. Nikt jak dotąd nie miał z tym problemów. Ale oczywiście - jeśli ktoś bardzo chce to i to mu nie wystarczy :) A sama strona ma mieć charakter czysto informacyjny, tak żeby ktoś mógł się dowiedzieć o istnieniu takiego rodzaju pomocy. Zdaję sobie sprawę że pseudo informatyków jest naprawdę wielu... Ale naprawdę chylę tu czoła i wyrażam wielki szacunek dla każdego kto zabiera głos w mojej sprawie. Powiem tak - nigdy nie zdarzyło mi się abym czegoś nie potrafił zrobić. To nie jest reklama ale jednak o czymś świadczy. Pozdrawiam wszystkich - tych na "tak" i tych co na "nie" równie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Pomoc komputerowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 02:39 Stary...a czy tylko na kompie ogladasz filmy ?? skoro komp masz do filmow GG i www to OK potwierdzam K-Lite starczy...poza tym ze odpali kazdy film narobi sporo "syfu" w systemie.. Ale sa tez ludzie ktorzy ripuja sobie Filmy z DVD z TV SAT HDTV... Twoja pomoc i "serwis" jest raczej dla amatorow komputerow.Ja wymagam nieco wiecej od Kompa niz GG i filmy. Jak sie z czyms chcesz zareklamowac i zrob to pozadnie a nazywanie tego czegos serwisem no nie badz smieszny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheh Re: Pomoc komputerowa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.08, 05:35 mowiac o pseudo informaykach nie mialem na mysli pana z tematu:D (antymarcinek) Odpowiedz Link Zgłoś