Gość: roman IP: *.chello.pl 20.03.08, 21:48 Hej planuje wymiane okien w mieszkaniu na Piaskowej Gorze. Czy mozecie polecic mi jakas solidna firme z wałbrzycha??? Zeby bylo solidnie i za dobra cene.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ererr Re: okna pcv IP: *.wlb.vectranet.pl 20.03.08, 23:21 EMPOL na piaskach kolo wandy , tanio i solidnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: okna pcv IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.08, 20:42 potwierdzam - tanio, sprawnie i terminowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: okna pcv IP: *.wlb.vectranet.pl 23.03.08, 15:59 techdom z Topolowej ładne okna i sprawny montaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: okna pcv IP: *.wlb.vectranet.pl 23.03.08, 17:13 witam robie wykończenia okien (100 zł bez materjału) standardowe okno na piaskowej podzamczu i inne drobne remonty moje gg 318730 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: okna pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 23:39 Jeśli chcesz mieć kłopoty ,żle wyregulowane okna ,problem z poprawiamniem i masz na dużo czasu wybierz TechDom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: okna pcv IP: *.chello.pl 24.03.08, 17:28 Hej dzieki za wszystkie Wasze rady przydadza sie przy wyborze firmy. Mam jeszcze jesdno pytanko czy zeby wstawic inny kolor okien niz białe w bloku na piaskowej (mieszkanie własnosciowe) trzeba miec zgode spółdzielni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: okna pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 19:40 okna z krakowa niezłe, tylko firma która się tym zajmuje ma problemy z terminami. I pani która przyjmuje zamówienia trochę niesympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: okna pcv IP: *.wlb.vectranet.pl 24.03.08, 20:30 z krakowa z Krakowa!!! a może z Kamczatki...co? Urzędowski drewno rządzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: okna pcv IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.08, 16:25 ...mam na ten temat odmienne zdanie. ROL nie jest firmą, którą bym poleciła. Co do terminów nie mam zastrzeżeń, natomiast wykonanie i standard okien pozostawia wiele do życzenia, a na prośby wyregulowania okien, bo się ledwo domykają...brak odpowiedzi-ECHO! Odpowiedz Link Zgłoś