Dodaj do ulubionych

K10 lepiej uważać!!

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.08, 13:55
Uważajcie lepiej jak wchodzicie do tego lokalu!!!!! Ostatnio ktoś
dosypał mi coś do drinka w tej spelunie. Zgłosiłam to na policji bo
jak wróciłam do domu, rodzice musieli wzywać karetkę!!! Po badaniach
wyszło, że ktoś dodał mi "tabletkę gwałtu"!!! Nie podaruje
draniom!!! Całe szczęście, że szybko wróciłam do domu.... UWAŻAJCIE
NA TEN LOKAL!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kruczkowski Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.08, 14:06
      w K10?! niemożliwe. musiałaś pomylić kluby. w K10 spotykają się sami
      intelektualiści i elita kulturalna regionu. muzyka, której można tam posłuchać,
      to utwory cenionych kompozytorów polskich i światowych - nie jakieś techno dla
      bezmózgów. no i co najważniejsze - przecież tam nie ma żadnych narkotyków! nikt
      tam nie wciąga fety, ochrona dba o to, żeby nie wniesiono żadnej szkodliwej
      chemii na teren lokalu, więc niemożliwe jest to, żeby Ci ktoś wrzucił tabletki
      do picia.
      • Gość: obserwator Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.hudd.cable.ntl.com 27.03.08, 14:11
        Tak to już jest, jeśli w wylęgarni plebsu ktoś spodziewa się kultury.
      • Gość: ks Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 14:15
        kazdy kto tam idzie musi uwazac na siebie i tyle. Trzeba byc po prostu ostroznym.

Autor postu- Kruczkowski chyba troszke przesadzil ze az tak pilnują. Zawsze da
        się cos wnieść.
      • wilo6 Re: K10 lepiej uważać!! 27.03.08, 14:20
        Nooooo teraz to już ładnie ktoś przyświrował.Przecież to istny
        dramat.Niewieże,że ktoś kto ma odrobine oleju w głowie i jest
        postronny mógł o tym miejscu coś dobrego napisać.Przecież to
        przerażające miejsce.I jeśli ktoś ma wobec siebie odrobine szacunku
        na pewno tam nie trafi.Brud,syf,malaria.Można być zdesperowanym i
        chcieć czasami gdzieś wyjść.No ale nie do k10.Jestem przekonany,że
        histora tego lokalu będzie krótka.Bo o tragedie tam nie trudno.Jakoś
        nie wyobrażam sobie,że mógłbym tam poznać kogoś
        sensownego.Dziewczyny,które tam chodzą.Boże!!!!Chyba z desperacji.I
        same proszą się o tabletki gwałtu jak tam wchodzą.wilo
        • Gość: sylwia Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 16:27
          k10 jako jedyna z dyskotek w walbrzychu dba o to, zeby bylo jak najmniej
          malolatow na dyskotekach. jak wszedzie znajda sie ludzie ktorych poziom
          inteligencji zatrzymal sie na poziomie szkoly podstawowej i panny gotowe na
          wszystko i chetne. ale sa tez ludzie normalni tak jak np. ja, ktorzy idac tam
          chca potanczyc i nie uwazam zebym byla jakas tepa albo bezmozga. co do tej
          "tabletki gwaltu" to zastanow sie dziewczyno nastepnym razem, zanim zostawisz
          jakikolwiek napoj na stole bez opieki. rozne przyglupy przychodza, dlatego majac
          odrobine rozumu i czytajac gazety wpadlabys na to, zeby ktos Ci przypilnowal
          drinka albo moglas miec go przy sobie. mama Ci nie mowila ze trzeba byc ostroznym?

pozdrawiam
          • Gość: lol Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.wlb.vectranet.pl 27.03.08, 16:47
            > k10 jako jedyna z dyskotek w walbrzychu dba o to, zeby bylo jak
            najmniej
            > malolatow na dyskotekach

Dobre,sama ma 19 lat, ale dorosła że ho ho
          • Gość: julka Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 27.03.08, 18:35
            Sylwia zgadzam się z Tobą w 100%.A tak przy okazji mam 28 lat,jestem
            tam raz w miesiącu i świetne się bawię.Pozdrawiam:)
          • Gość: lol Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.08, 19:51
            zastanow sie dziewczyno nastepnym razem, zanim zostawisz
            > jakikolwiek napoj na stole bez opieki. rozne przyglupy przychodza, dlatego maja
            > c
            > odrobine rozumu i czytajac gazety wpadlabys na to, zeby ktos Ci przypilnowal
            > drinka albo moglas miec go przy sobie. mama Ci nie mowila ze trzeba byc ostrozn
            > ym?

paranoja! zeby dziewczyna byla winna temu, ze ktos wsypal jej jakies swinstwo do
            drinka!!! Sylwia zastanow sie troche zanim cos napiszesz.
            • Gość: KrZ Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.08, 11:55
              dokładnie, to nie jej wina, że ktoś jej coś dosypał, nikt nie miał prawa dotykać jej drinka, jak można ją za to obwiniać?
              jak mi ukradną samochód pod marketem to też będzie moja wina bo go tam zostawiłem bez opieki?

Pozdrawiam
              www.szczawno.hb.pl
          • Gość: luka Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:52
            Co do pilnowania żeby było jak najmniej małolatów to jest to
            ostatnia dyskoteka w Wałbrzychu,chyba że ty masz 12 lat i wydaje ci
            się że wszyscy są od ciebie starsi,to owszem.Ta dyskoteka akurat
            słynie z tego,że tam jest dzieciarnia.Tak,że nie pieprz farmazonów.
        • Gość: iza Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.gprs.plus.pl 28.03.08, 12:17
          A może ta barmanka Mariola coś dosypuje? Ona jest taka zawsze
          dziwna,wyrachowana. Ona tam długo już pracuje. Może się już jej
          znudziło? i chce atrakcji?
      • Gość: nowa Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:47
        buahaha,to chyba napisał właściciel lokalu,który chyba ma zżarty
        mózg od prochów i zbyt wybujałą wyobraźnię . "Elita",dobre sobie ,
        buahahahah....
      • Gość: balowicz Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.cust.tele2.pl 24.04.08, 19:49
        Kobieto ty masz chyba klapki na oczch jak nie widziałas w tym klubie
        ani jednego zacpanego chłopa!! nawet wchodząc do toalety ludzie bez
        oreintu wciągaja i biora co popadnie !!! Zreszta znam paru co mi
        opowiadali jaka mieli tam jazde po fecie pigułach wisiekach itp.!!!
        No a co do muzy to sie z toba zgodze bo naprawde zapodaja zajebiste
        klimaty ale nie zawsze!!
    • Gość: olo Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.08, 19:16
      CHODZISZ DO LOKALU KTÓRY NAZYWASZ SPELUNĄ,NIC DODAĆ NIC UJĄĆ
      WSZYSTKO JASNE O TOBIE JAKO OSOBIE
      • Gość: viola Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.gprs.plus.pl 27.03.08, 20:30
        witam wszystkich i ta biedna dziewczynke wiesz co zal mi takich ludzi jak ty
        mysle ze to chwyt konkurencji szlak ich trafia ze co sobote maja kilka osob a w
        k10 jest po 600 osob brud syf kobito tak czystej knajpy niewidzalam od 2 lat
        raz byl sanepit i kobitki byly w szoku jak jest czysto wiec dajcie spokoj
        pozdrawiam ekipe i szefostwo klubu
        • Gość: bania Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.08, 20:33
          chyba chodzi wam o brud i syf na podlodzoe co jest wnoszony z
          obuwiem i parkiet wyglada wtedy jak wyglada )
          • Gość: tom Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.gprs.plus.pl 27.03.08, 21:03
            wiolka popieram konkurencja dziala a po drugie chyba ta pana jest zakrecona
            niezle zeby zostawiac drinka na stole a potem go wypic szok zero rozumu
            • Gość: kacha Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 00:02
              No,zero rozumu.Widać,że się wcześniej musiała chyba po jakichś
              lepszych knajpach obracać i myśli,że tu też tak sobie może drinka
              zostawić.Oślico- tańczy się z drinkiem a w torebce zawsze trzeba
              mieć plastikową butelkę,bo jak idziesz do kibelka to przelewasz
              drinka do butelki,żeby się nie rozlał w toalecie,wracasz,drinka -
              ciach z powrotem do szklanki i jest git ;-)
        • Gość: ... Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 21:13
          Słoneczko - instytucja, którą miałaś na myśli to sanepid a nie
          sanepit. Jak widać, osoby chodzące do K10 nie są zbyt wykształcone i
          nie grzeszą inteligencją.
        • Gość: kazio Sanepit??? IP: *.hudd.cable.ntl.com 27.03.08, 21:21
          Sanepit??? Czyżby znowu coś nowego w nadwiślańskim kraju?
        • Gość: k10 Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.08, 21:24
          viola, nie wiem czemu tak piszesz. nie jestem z zadnej konkurencji.
          bylam tam pierwszy raz. drinka mialam przy sobie a jesli juz zostal
          to na chwile przy barze!!! moze barman taki madry jest. tak czy
          inaczej sprawa mam nadzieje zostanie odpowienio naglosniona i trafi
          w koncu do prokuratury. powinni sprawdzac czy nie wnosi sie dragow i
          innych syfow do lokalu a nie... zalosne to co piszesz!!
          • Gość: wiola Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.gprs.plus.pl 27.03.08, 21:40
            och sory za byk widzisz dobrze ze ci sie nic nie stalo ale prowadzilam knajpe i
            takich rzeczy sie nierobi niezostawia sie drinkow piwa czy wodki barmani sa od
            obslugi a nie pilnowania drinkow pozdrawiam cie cieplo
            • Gość: aaa Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:26
              Wiola analfabetko " nie " z czasownikami piszemy osobno. No ale w K
              10 tego się nie nauczysz
          • Gość: sylwia Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 21:44
            nie uwazam sie za dorosla, chodzilo mi o to ze w miejscach typu fresh co druga
            osoba to nacpana 13latka. w k10 tego nie ma, a przynajmniej jest na tyle
            miejsca, ze jakos gina takie osoby wsrod tlumu. i ochrona od razu reaguje na
            bijatyki, wypraszaja z klubu i tyle, a nie jak w innych miejscach nawet nie
            widza jak ktos sie bije.
            • Gość: wiola Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.gprs.plus.pl 27.03.08, 21:57
              no widzisz niestety nie trafiłeś jestem dość dobrze wykształcona a pomylić sie
              można.Pozdrawiam Ciepło.
              • Gość: nieżyt Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.08, 22:22
                Przebrzydłe babsztyle chodza do k10 żeby się parzyć jak królice.
              • Gość: aaa Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:30
                co to za wykształecenie, że " walisz " takie ortografy ?
            • Gość: obługa monitoringu Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.centertel.pl 27.03.08, 22:20
              są w klubie kamery,można sprawdzić kto na barze stał obok Ciebie,
              dziwi mnie że tego nie zrobiłaś Ty ani policja na którą to
              zgłosiłaś,po sprawdzeniu monitoringu szybko by się sprawa wyjaśniła,
              jak chcesz dorwać tych drani? Jeśli się nie zgłosisz w ciągu 5 dni
              to będe musiał uznać że jesteś tą osobą która została wyproszona za
              prymitywne zachowanie.W klubie K10 jest 16 kamer,a w kwietniu i maju
              zostanie założone następne 16 kamer,których zapis jet przeglądany
              systematycznie
              • Gość: chemik Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 07:40
                Nigdy w zyciu moja noga w K10 nie stanie, natomiast smiem twierdzic, ze
                panienka, ktora zaczela watek, klamie jak z nut.Zadne badania nie wykryja
                tabletki gwaltu.Na tym polega jej specyfika.Moze panienka bardzo chciala zeby ja
                ktos dmuchnal i miala typowo freudowskie obsesje?
                • Gość: magda Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.gprs.plus.pl 28.03.08, 10:46
                  sluchaj zasrancu masz zryty beret jezeli uwazasz ze co 5 uprawia tam sex
                  prymitywie a moze bys chcial ale zadna cie niechce
                  • Gość: chemik Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 12:00
                    Hahahahaha.Niuńka.Ty moze co 7 minut:))
                • Gość: Precz z chemia Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 19:19
                  Szanowny panie chemiku. Jak ktos pojedzie na policje i wykazuje wszystkie objawy
                  jakie wystepuja po podaniu owego medykamentu to nie trzeba byc Einsteinem zeby
                  wysnuc wniosek ze zostal on zazyty. Ale zawsze to kozacko wyglada jak sie
                  zaszpanuje wiedza typu "zadne badania nie wykryja itd" zal.ru
                • Gość: fred Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 00:19
                  Nigdy nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia ,tym
                  bardziej podpisując się dumnie jako chemik.Tabletka gwałtu,czyli GHB
                  jest wykrywalna do 8 godzin od zażycia we krwi i do 12 godz w
                  moczu,więc skoro dziewczyna była zaraz po dyskotece na pogotowiu to
                  wynik mógł być pozytywny.
                • Gość: balowicz Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.cust.tele2.pl 24.04.08, 19:57
                  tu sie z toba zgodze w 100%!!! a pozatym K10 RZADZI !! w całym
                  Wałbrzychu!! Nawet fresh to przy nim pikus bo tam wpuszczaja same 13
                  14 hahaha
              • Gość: Grażka Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 00:08
                Nie rozśmieszaj mnie Artur.
        • Gość: aaa Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:22
          Viola dyskomule naucz się pisać
          • Gość: Iza Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.gprs.plus.pl 28.03.08, 15:51
            Ta czarna ma na imię Mariola a na nazwisko ma Wędzonka
            • Gość: Ferdek Kiepski Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.08, 17:20
              Gość portalu: Iza napisał(a):

> Ta czarna ma na imię Mariola a na nazwisko ma Wędzonka

zara sprawdzimy na naszej klasie co to za psiocha
              • Gość: janek Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 18:14
                bardzo gratuluje pomysły na oczernianie innych no i oczywiscie
                wyrazy uznania dla administratora który prowadzi forum .. masakra
                jaki musi bys on stronniczy skoro pozwala na publikowanie nazwisk
                skoro jest to nie zgodne z ustawa o ochronie danych osobowych , mam
                nadzieje ze moze kiedys ktos bedzie mądry i pojedzie głupiemu
                kutasowi i zapłaci za to co on powinien cenzurowac... albo trafi na
                jakiegos prawnika
                a pozatym dziwi mnie fakt jacy to sa wszyscy poinformowani o
                wszystkim a nikt nie robi nic przeciwko temu żeby ta farsa k10 sie
                zakończyła przeciesz za to odpowiada jkeden człowiek artur pseudo
                DZiesiona wiec wszystkie pretensje powinny byc kierowane do niego
                ale jak widac komus jest to bardzo na ręke zeby kozłem ofiarnym
                stawałli się jego pracownicy no jeszcze raz wielkie brawa dla niego
                że nawet nie ma na tyle odwagi albo honoryu żeby stanac w obronie
                swojego pracownika ... masakra jaka pała do lania z niego .. no ale
                najwidocxzniej tak musi byc jedni pracuja i biora brudy na siebie a
                jedni inkasuja pieniadze goraco pozdrawiam i mam goraca nadzieje ze
                w koncu alboi policja zamnkie ten syf albo wlasciciel " DZIESIONA"
                zacznie sie interesowac losen klubu no i swoich pracownikow bo widze
                ze tu kazdy mosi dzialc na własną reke masakra .. juz dawno postarał
                bym sie usunąć tego posta .
                PS jak sie sam nie naćpasz to nikt ci w tym nie pomożę
            • gogow Re: K10 lepiej uważać!! 19.04.08, 23:11
              a tak wogole iza to po nazwisku to po pysku!lepiej odbij od
              mariolki,dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: tola Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:57
          uuuuuuuuuhaha,posikam się zaraz ,sanepit.Gorzej by pewnie było gdyby
          przyszedł SANEPID.
    • Gość: marta Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.gprs.plus.pl 28.03.08, 12:27
      A może ta Mariola - barmanka coś dosypuje do drinków?
      • Gość: do chemika Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.08, 20:51
        szanowny chemiku, w baniach zostaly wykryte zwiazki chemiczne, ktore
        pochodza z leku na padaczke. lek ten jest swoistym odpowiednikiem
        tabletki gwaltu i popularnie jest nazywany nia. caly patent polega,
        ze jesli ow srodek zostanie podany w stezeniu conajmniej 2 krotnym,
        objawy sa identyczne. a w moich badaniach bylo stezenie x4. co to
        pana, ktory pisze o kamerach, to nie ja sie mam zglaszac, tylko
        organy scigania sie tym zajma. ja poczekam na wyniki. jedno jest
        pewne. precz z tym lokalem i smierdzielami, ktore tam przychodza i
        wyrabiaja takie rzeczy.
        • Gość: Piotr Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.08, 22:39
          widze ze jesteś osobą dociekliwą,więc dziwi mnie twój brak
          zaiteresowania nagraniami z kamer,bo ja przypilnował bym
          prowadzącego śledztwo aby uzyskał te nagrania,chyba że na tej
          zemście to zależy ci na tym forum,co musze uznać za sranie w banie
          • Gość: Bilbo Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.brutele.be 03.04.08, 23:59
            I co zrobil? Siedzial policjantowi nad glowa? A moze chodzil za prokuratorem?

Co to za rodzaj myslenia. Sledztwo pewnie prowadzi prokuratura. Sledztwo w
            sprawie... Po zgloszeniu przerz poszkodowana. Koniec kropka/
            • Gość: kotar Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 00:50
              nie przecze, k10 jest najwiekszym syfem ojoj poprostu masakra,
              mordobicia, narkotyki i te sprawy, ludzie jacys spod klosza a na
              parkiecie porozbijane szklo, a mlodociani bzykaja sie bezposrednio
              przy stoliku (wiadomo ci narwani)ale jednak cos mi mowi ze autor
              postu klamie, wskazuje na to wiele rzeczy, a moze ona chce zalawtic
              k10 z innego powodu? mozliwe takze ze konkurencja, a mozliwe ze
              malolata sama wziela no i musiala cos powiedziec mamusce ktora
              wlasnie ten post zalozyla w jej imieniu, moze pochodzi z zamoznej
              rodziny gdzie nikt by nie pomyslal zeby przysunac w cyban mala
              kreske lub wrzucic tableteczke, albo moze jej rodzice pracuja w
              zakladach poprawczych i zrobili afere bo od razu poznali jej stan,
              uruchomili wszelkie mozliwosci zeby zalatwic tego kto mogl sprzedac
              coreczce narkotyki, wszelkie masmedia, i to bym rozumial sam bym tak
              zrobil w obronie dzieci, albo poprostu mozliwe ze autorka tego postu
              nie blyszczy madroscia i faktycznie zostawila drinka w jakimkolwiek
              miejscu, nie mnie to oceniac ale jest wiele mozliwosci ale to moga
              byc tylko przypuszczenia, z reszta tak tylko zajrzalem
              • Gość: prawdziwa do kotara IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 01:11
                podobnie mysle :D
              • Gość: slawek Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 14:32
                a mi się wydaje ze dziewczyna ma rację
                • Gość: Piotr Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.08, 14:55
                  dziwi mnie tu sprzeczność chęci zemsty z brakiem zainteresowania
                  nagrań z kamer,a z racją jest jak z dupą każdy ma swoją
      • Gość: xxx Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 17:58
        tak
    • Gość: mimi Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.centertel.pl 06.04.08, 12:34
      sory,ale teraz sa takie czasy ze wszystko musisz nosic przy dupie i
      wszystkiego trzeba pilnowac,myslisz ze w"lepszym"twoim zdaniem
      klubie nikt ci nic nie dosypie,kochaniutka swirow nie brakuje i nie
      wazne czy jestes w k10 w wałbrzychu czy w super dyskotece we
      wrocławiu!!!!!!!!!
      • gogow Re: K10 lepiej uważać!! 19.04.08, 23:05
        do izy!czy uwazasz,ze mariola musi dodawac tabletki gwaltu?i bez
        tego kazdy facet na nia poleci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: daroo Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.swidnica.mm.pl 06.04.08, 12:37
      no dokładnie takie czasy ze swiry napalone chodzą i się slinią wsypie ci jakieś
      gó.. zamiast pogadać potanczyć wyrwać sobie laskę normalnie.
      • Gość: klubowicz Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.08, 02:54
        Niech kazdy z was przemysli sobie ile razy byl w k10 i ile razy z tego byl trzezwy lub "czysty"? bedac 1 czy 2 razy jakie moze miec zdanie o klubie? (śmiech)
        Apropo nieletnich. W k10 jest jasne ze małolatow nie ma, i ktos juz o tym wspomnial ze w k10 sprawdzaja dowody bo tak jest, a terminal czy fresh? wiele razy widziałem jak małolaty odesłani z kwitkiem wychodzili z terenu klubu bo ich nie wpuscili i prawda jest taka ze "oni" koncza w terminalu czy w freshu, nie oszukujmy sie bo to sa realia. a jakos nikt jeszcze nie stanol w obronie fresha czy terminala. ze niby tam nie ma gowniarzeli, kazdy wie ze tam tak jest,
        Apropo konurencji. terminal czy fresh nie jest zadna kondurencja dla k10. jak do k10 przyjdzie 300 osob co zadko sie zdarza to ludzie twierdza ze jest lipa ze malo osob i nie warto wchodzic. a jak jest 300 osob we freshu czy terminalu to właściciele to klaszcza uszami z utargu ze jest super zarobek. ter. i fre. nie sięgają k10 nawet do pięt. pozatym ile jest kanap we freshu czy w terminalu zeby usiasc? nawet nie 1/4 z tego co w k10. za to szacunek bo jednak sa jeszcze kluby ktore dbaja o wygode klijęta.
        Apropo obsługi jest profesionalna nie mam nic do zarzucenia a juz napewno nie to ze cos komus dorzucaja bo to juz jest smiech na sali. :) pozatym jak taka jestes pewna to czemu nie poszlas z tym dalej zeby zobaczyc nagrania z kamer? jest ich z tego co mi wiadomo 16 wiec na pewno jest jano widac gdzie w jakich okolicznosciach zostawilas drinka.
        Apropo ochrony. Kazdy wie ze zycie nocne w klubach rządzi się swoimi prawami na pewne rzeczy przymyka sie oko bo nikt nie chce zostac uznany za frajera co sprzedaje ludzi na policje, bo w k10 ochorna nie napier... z byle powodu, 90 procent akcji konczy sie na tym ze ludzie sa wyprowadzani z lokalu, a to ze wygladało to groznie to juz nie wina ochrony, jesli sie ktos rzuca to nikt nie bedzie ryzykowal wlasnego zdrowia a tymbardziej ochroniaz czyli osoba ktora jest narazona na bliski kontakt z ludzmi wypitymi czy nacpanymi. a [pzatym szanujmy sie, jak cos odstawisz we freshu czy w terminalu to jak ochrona zareaguje to zadko kiedy ktos jest wyprowadzany tylko konczy sie na ciezkim nokaucie(K.O.) takim ze az glowa spada :P a w k10 jest wyprowadzany czeka na wydanie kurtki i wylatuje ze świadomościa ze juz wiecej nie wejdzie do tego lokalu.
        Pozdrawiam Klubowicz
        • Gość: sylwia Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 13:09
          popieram klubowicza :)
        • moherfucker1 Re: K10 lepiej uważać!! 20.04.08, 18:05
          Boze , ale prymityw!

Ide do klubu, zeby posiedziec i potanczyc. NIKT nie ma prawa dosypac mi do
          drinka jakiegos swinstwa. Fakt, ze wielu z forumowiczow uznaje to za norme i
          radza trzymac napoj "przy dupie" swiadczy o ich degeneracji.

To jest wlasnie nienormalne!! Dziewczyna zglosila sie na policje i nie ma co
          deliberowac. To policja bedzie teaz wyjasniac sprawe, a ni ona.

Wiec jej zainteresowanie nagraniem nie gra roli.
          • Gość: obserwator Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.04.08, 11:34
            gra role i to bardzo dużą,gdyz ta osoba wie z kim była w
            towarzysrwie i może nie chce ujawnić prawdy,albo nie była na policji
            tylko mści sie tu na forum,bo skąd możemy wiedzieć czy to nie
            wypisuje osoba która jest podejrzewana o handel narkotykami i ma
            zakaz wejście do klubu,piszesz że jeśli ktoś jest ostrożny w
            miejscach publicznych to degenerat to gratuluje "mądrości",często
            znajomi których poznajemy nie powinni wydawać nam się tylko mili i
            fajni-gdyż nie znamy ich myśli i celów
            • Gość: sylwia Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 00:50
              hehehe widac malo znasz zycie, skoro nazywasz ostroznych degeneratami. zycie to
              nie bajka. nie wszystko jest takie piekne i kolorowe. ja znam szara zwykla
              rzeczywistosc i wiem ze swirow nie brakuje nigdzie. a to ze nie ufam obcym
              ludziom, zwlaszcza w takich miejscach to chyba powinno o mnie dobrze swiadczyc.
              • Gość: :P Re: K10 lepiej uważać!! IP: 91.203.16.* 19.05.08, 09:51
                to jest jakis absurd, slyszalem ze ostatnio doszlo nawet do jakiejs szarpaniny w ktorej poleciał nóż, osobiscie tam nie chadzam bo nie lubie takich imprez ale wspolczuje tym co chca sie rozerwac a ida na mordownie, zreszta czesto wracajac wieczornym autobusem widze jakie towarzycho tam uczesszcza
                • Gość: ZIOM Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 22:30
                  A pozatym techno smierdzi kałem i sa to imprezy dla gejów i lezbijek
                • Gość: meloman Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.08, 22:35
                  Gość portalu: :P napisał(a):

> widze jakie towarzycho tam uczesszcza

Uczeszcza to sie do szkoly. Tam to sie najwyzej wpada. Dosłownie i w
                  przenosni.
                  • Gość: :P Re: K10 lepiej uważać!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 17:34
                    Jesli chodzi sie tam regularnie co tydzien lub 2 razy w tygodniu to juz staje sie to uczesczaniem a i malolaty ktore tam "uczeszczaja" odwiedzaja to miejsce chyba czesciej niz szkołe do ktorej "wpadaja"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka