Dodaj do ulubionych

Szukam fryzjerki GOSI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 22:38
Szukam fryzjerki GOSI, która przez ostatnie 5-6 lat pracowała w
salonie na Konopnickiej. Super fryzjerka, prawdziwy talent, kobieta
z wyczuciem i klasą.Czy ktoś może wie gdzie ona teraz pracuje albo
jak się z nią skontaktować. POMOCY!
Obserwuj wątek
    • Gość: znam Re: Szukam fryzjerki GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 09:39
      znam jedna Gosie fryzjerke pracuje teraz na podzamczu podobnop
      bardzo dobra
      • Gość: alanka Re: Szukam fryzjerki GOSI z salonu na Konopnickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:25
        Nie chodzi mi o jakąkolwiek Gosię, ale o tę, która do marca tego
        roku jeszcze pracowała w salonie "relaks" na ulicy KONOPNICKIEJ w
        Wałbrzychu (ulica w stronę rynku od PKS-u).
        • Gość: KAC Re: Szukam fryzjerki GOSI z salonu na Konopnickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:05
          nie spinaj sie Alanka Alanka znajdę ją dla Ciebie, nie wyjezdzaj z miasta, bede mial jescze kilka pytan
      • Gość: On Re: Szukam fryzjerki GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 14:43
        A ta Gosia to blondyna w wieku 25 lat ? Też jej szukam
    • Gość: monika Re: Szukam fryzjerki GOSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.08, 07:16
      witam serdecznie Gosia za ok 3 tygodnie bedzie pracowac na ul.slowackiego 15b-w tunelu- tam otwiera sie nowy salon .zapraszamy serdecznie
      • Gość: alanka Re: Szukam fryzjerki GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 09:44
        Dziękuję Ci Moniko serdecznie. Mam nadzieję, że to prawdziwa
        informacja. Już od 6 lat chodzę do Gosi, a tu nagle okazuje się, że
        Gosia już nie pracuje. Oczywiście wredna szefowa nie chce udzielać
        żadnych informacji. A tak w ogóle wcale nie dziwię się, że
        dziewczyna zrezygnowała z pracy na Konopnickiej. Jeszcze raz
        dziękuję.
      • Gość: arek Re: Szukam fryzjerki GOSI IP: *.wlb.vectranet.pl 01.05.08, 22:25
        W tunelu to pewnie jakas kolejna nora?
    • Gość: On Re: Szukam fryzjerki GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 14:44
      a Gosia to blondyna w wieku 25 lat? też jej szukam
      • Gość: alanka Re: Szukam fryzjerki GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 16:16
        Trudno powiedzieć ile Gosia ma lat, ale jest raczej po 30-stce.
        Także chyba nie o tą Ci chodziło.
    • Gość: M Re: Szukam fryzjerki GOSI IP: *.wlb.vectranet.pl 01.05.08, 16:24
      zgadza sie Gosia otwiera nowy zaklad!ja tez bede do Niej chodzic bo
      w WAłbrzychu nie ma lepszej :))) pozdrawiam
    • Gość: Tamada Bez jaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 11:35
      Więc GOSIU mówisz że nie ma lepszej od Ciebie fryzjerki a Ty otwierasz salon w
      tunelu . Miej przynajmniej odwagę i honor zareklamować się a nie ubliżać facetce
      u której przepracowałaś ( jak sama piszesz ) 6 lat . Jeśli tak zachowywałaś się
      w tym zakładzie to wcale się nie dziwię że Ciebie pogoniła . Nie mniej jednak
      życzę Ci sukcesów .
      • Gość: gość Re: Bez jaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 12:08
        jakaś kolejna lipa sie otworzy, którą Gosia reklamuje na forum,
        żenada.Dobry fryzjer nie potrzebuje takiej reklamy.
        • Gość: Tamada GOSIU bądż z jajami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 12:18
          Co do tego to też nie masz racji bo starzy fryzjerzy skutecznie blokują
          ewentualną konkurencję ale mnie nie chodzi czy blokują czy nie ( zdecydowanie
          tak !!! ) ale jak ktoś chce się zareklamować to niech to robi w sposób jasny i
          przejrzysty . Czego ta GOSIA się boi ? Dawnej pracodawczyni ? Niech to olewa i
          napisze wprost . Mam swój zakład w tym a tym miejscu i przyjmuję w tych godzinach .
          • Gość: alanka Re: GOSIU bądż z jajami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 14:51
            Bałwany czytajcie ze zrozumieniem - ja jej szukam, a nie jestem nią.
            Naród idiocieje, przysięgam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka