Gość: bb IP: *.wlb.vectranet.pl 24.05.08, 03:23 chce zrobic prawko. co myslicie o tej fundacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alice Re: fundacja 2000 prawko IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 10:24 wyszukiwarka to takie bardzo pomocne uradzenie... Na temat prawa jazdy i tej fundacji byly juz ze 2 osobne watki i kilka o pozostalych szkolach jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grad Re: fundacja 2000 prawko IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.08, 15:28 polecam szkołę jazdy przy Fundacji, uczszczałem na kurs - zdałem za pierwszym razem, Odpowiedz Link Zgłoś
kahha11 Re: fundacja 2000 prawko 24.05.08, 21:58 ja robie tam teraz jest w porzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: fundacja 2000 prawko IP: *.wlb.vectranet.pl 25.05.08, 20:26 ja bym się kłóciła. instruktorzy do bani, szczególnie pan matusiak.wcale nie mają tyle stażu pracy ile mówią.Nie miej pretensij do nikogo jeśli nie zdasz egzaminu.ZDECYDOWANIE ODRADZAM.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karinka1982 Re: fundacja 2000 prawko IP: *.swidnica.mm.pl 31.05.08, 18:12 Ja polecam szkołe jazdy Jocker- profesjonalnie i sympatycznie, sama jezdziłam z panem Darkiem i udało mi zdac prawko 29.05,2008 za 6 razem ale poszło głatko,samkurs robiłam w Prymusie ale nie byłam zadowolona z metod nauczania i skonczylo sie to 4 oblanymi egzaminami, w koncu poszlam do konkurencji i9 oplacalo sie , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starter Re: fundacja 2000 prawko IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.08, 15:41 kochani przyszli kierowcy, nie "opluwajcie" szkół nauki jazdy, tym bardziej że z nich nie korzystaliście. Ja uczęszczałem na kurs w Fundacji i jestem bardzo zadowolony.Zdałem za pierwszym razem.Solidne szkolenie. Gdybym miał rozpoczynać i wybierać szkołę po raz drugi - napewno wybrałbym Fundację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k12 Re: fundacja 2000 prawko IP: *.wlb.vectranet.pl 05.06.08, 20:37 panie bogdanie nie ladnie tak pisac o sobie niech to ocenia inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: fundacja 2000 prawko IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.08, 08:33 Zachęcam do udziału w szkoleniu na prawo jazdy w Fundacji, miła atmosfera , profesjonalni instruktorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: fundacja 2000 prawko IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.08, 08:44 Nie mozecie sie oglosic w ktoryms szmatlawcu, tylko tu musicie sie reklamowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: fundacja 2000 prawko IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.07.08, 21:33 ile kosztuje godzina jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk Re: fundacja 2000 prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 18:54 fundacja ma więcej kursantów na forum niż na kursach a reklamowanie się w taki sposób dobrze fundacji nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fion Re: fundacja 2000 prawko IP: *.centertel.pl 21.06.08, 21:40 Ale macie zryte berety...........jak jeździć nie umiecie i macie pustki w mózgu to żadna szkoła wam nie pomoże ,,,,nie zdałeś ? byłeś tępakiem na kursie!!!! i do kogo żal , "opluwaj gimnazjum ,że nie zdałeś do lepszego liceum" ///// Kumasz ćwoku co chcę ci powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: fundacja 2000 prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 01:39 Robiłem kurs w fundacji i źle nie było... Chociaż czasami Pan Matusiak wyprowadzał mnie z równowagi swoim bzdurnym gadaniem o dupie maryny, o której notabene nie miał pojęcia :) No ale są ludzie i ludzie - z tego co wiem, to mają jeszcze jednego instruktora od jazd, więc można jeździć z nim, a nie z p. Matusiakiem. Tak ogólnie było okej, prócz tego, co przytoczyłem wcześniej :) A tak na marginesie, to o szkołę jazdy popytaj raczej swoich bliższych znajomych, a nie ludzi na forum, ponieważ większość opinii - bardzo nieumiejętnie - jest pisanych przez instruktorów lub właścicieli różnych szkół :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: fundacja 2000 prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 17:26 Pan Matusiak niech nie robi z siebie takiego super hiper instruktora! Zapytajcie pana Drzewieckiego dlaczego już u niego nie pracuje.Gdyby nie taki popyt na instruktorów w Wałbrzychu to pan Matusiak nie znalazł by nigdzie pracy w tym zawodzie!Najbardziej śmieszą mnie jego przechwałki jaka to szkoła jazdy go chciała!Podobno zabijają się o niego!Z niego taki instruktor jak z koziej dupy trąbka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: fundacja 2000 prawko IP: *.wlb.vectranet.pl 19.07.08, 12:27 tak jestem najlepszy w Walbrzychu, niech reszte zazdrosc dławi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koral Re: fundacja 2000 prawko IP: 83.16.20.* 20.07.08, 18:12 Skoro jesteś taki najlepszy to dlaczego nie założysz własnej szkoły jazdy tylko chodzisz po innych szkołach i prosisz się o przyjęcie do pracy i dlaczego nikt ciebie nie chce?Dlaczego też dopiero za trzecim razem zdałeś egzamin na instruktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupek Re: fundacja 2000 prawko IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.08, 09:47 Zobacz sobie ranking zdawalności szkół w powiecie. Fundacja nie ma duzo kursantów ale mało któremu się noga powija - to się nazywa inwestycja w jakość a nie w ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: fundacja 2000 prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 08:14 Jestem własnie w trakcie kursu w fundacji zostało mi kilka godzin i stwierdzam, że wszystko jest w porządku. Jeżdże z p. Kwiatkowskim o którym złego słowa nie powiem. Jest cierpliwy a zarazem wymagający i można się z nim pośmiać. Polecam go a o Matusiaku od innych kursantów słyszałam, że czasami jest nie do wytrzmania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: fundacja 2000 prawko IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 10:39 WITAM Mam pytanie czy można jeszcze złożyć wniosek na prawo jazdy w tej właśnie fundacji...????Proszę o więcej informacji...DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: fundacja 2000 prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 13:02 www.walbrzych2000.pl/?p=osk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jank Re: fundacja 2000 prawko IP: *.sattom.pl 06.02.09, 21:21 miała najwyższa zdawalność za rok 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlot Re: fundacja 2000 prawko IP: *.sattom.pl 06.02.09, 22:23 dokładnie, sprawdzałam w starostwie, tak więc też przymierzam się do prawa jazdy w fundacji 2000, bo nie jest tak drogo jak u machowskiego Odpowiedz Link Zgłoś